KK Crvena Zvezda

E, ako si ti video, od sad ne mora ništa da se broji i računa, samo tebe pozovu. :mrgreen:
Kad je Partizan 2011. već ispao iz TOP16 faze, protiv Reala je u Arenu došlo 15,000 ljudi na rezultatski beznačajnu utakmicu.

Ovo vaše nije ni za Pionir, a svi pričate o nekoj uspešnoj i dobroj kampanji vaših u EL, a ljudi nisu došli ni da pozdrave te igrače koji su po većinskom mišljenju, igrali odlično.
Vidi se da niste košarkaška nego fudbalska publika, na najbedniji meč srpske lige biste doveli više ljudi da gleda one vaše nesrećnike fudbalere u nesrećnoj srpskoj ligi, a sve je to nekoliko klasa ispod košarkaške Evrolige i vaših košarkaša u istoj.
Bio sam večeras u Areni i kružila je priča među ljudima koji su tamo bili da je stvorena ta negativna atmosfera o već unapred lošoj proceni koliko će navijača doći.Izgleda da su se mnogi vodili time i zato je bila loša poseta ali i jeste očekivana,ne toliko zbog izgubljenih svih šansi za prolaz dalje,već zbog već unapred stvorene atmosfere o lošoj poseti.

Bio sam večeras u Areni i kružila je priča među ljudima koji su tamo bili da je stvorena ta negativna atmosfera o već unapred lošoj proceni koliko će navijača doći.Izgleda da su se mnogi vodili time i zato je bila loša poseta ali i jeste očekivana,ne toliko zbog izgubljenih svih šansi za prolaz dalje,već zbog već unapred stvorene atmosfere o lošoj poseti.
Ne iznenađuje me. Vama je dovoljno da vam neko pusti priču i vi se odmah primite, ma koliko ona bila suluda. Kao lemingzi.

Inače, Dule vam je posvetio ovu pobedu: Vujošević: Pobeda omaž Zvezdi

Mislim da ste po sastavu jači od Lietuvosa, pa i Kahe, kad se uzme u obzir da Pao vodi onaj "stručnjak" trebalo je i njih da dobijete bar jednu, tako da jeste realno 5 pobeda. Nažalost, vodi vas Radonjić koji sastav prilagođava jakim stranama protivnika, a ne svog tima.

Bobi je potpisao početkom leta, nezaustavljiv je u napadu a ovaj ga drži na klupi jer ne ume da sakrije njegove nedostatke u odbrani. Đenka je basketaš, ali izuzetno jak - nije pokazao ni delić mogućnosti. Mislim da će ga Dule ponovo preslišavati na proleće, iako imate bolje igrače.

Odigrasmo kriminalno pogotovo završnicu. Mada sam i očekivao ovaj poraz.
Marjanović neiskorišćen, Katić standardno očajan, Šilb nezainteresovan... Radonjić pogubljen.

Nisam ni gledao utakmicu,imao sam goste. Znalo se da ce doci do praznjenja posle Kahe,ali nisam se bas nadao da ce izgubiti.

Idemo dalje.Bolje da izgube sad utakmicu ako bas moraju,nego da izgube u finisu sezone.

Očekivano skrnava utakmica, al s obzirom koliku klupu imate, ovo je trenerski poraz. Njima može dobro da igra onaj Marinković koji debituje na jačem nivou takmičenja, a sva ona vaša deca ne mogu?

Poslednja izmena od moderatora:
Uzmi malo ponasanje Obradovica tokom prethodnih utakmica u EL,pa uporedi sa onim mirnim gledanjem utakmice u Istambulu.

I kazem ja lepo,posle se pojavi na konferenciji ono debelo govedo i servira im takvu prica kako je toboze ''neko'' rekao kako je sve namestaljka,a ovi gutaju li gutaju sve sto im se servira.

Zabole nas stojko sto cete vi da idete u narednu fazu a mi necemo.Ionako ce tamo da ih deru kao volove u kupusu.

Biće u grupi sa Realom, Makabijem , PAO.. pa da vidimo.

Capture.JPG

Kasnije su objasnili da se radi o traču da će Radonjića na klupi zameniti niko drugi do Duda. :lol:

Radonjić će verovatno zvezdu voditi još samo naredne dve utakmice. Čović intezivno traži novog trenera(Ivanović, Duda, možda čak i Đurović...).
Ovo je takođe trač ali izgleda da se nešto valja. Radonjić jeste uradio solidan posao ali izgleda da on više od ovoga ne može. Tim stagnira...

Radio je i Kari za sigurno solidnu cifru, al čisto sumnjam da je bila onolika koliko dobija sad u Bajernu. Pare nisu problem, jer se sve može srediti u političkom krugu, umanjiti cena, ukoliko postoji obostrani motiv.
A pitanje motiva je ključno, jer ga ja, za Dudu, ne vidim.

Radonjić će verovatno zvezdu voditi još samo naredne dve utakmice. Čović intezivno traži novog trenera(Ivanović, Duda, možda čak i Đurović...).
Ovo je takođe trač ali izgleda da se nešto valja. Radonjić jeste uradio solidan posao ali izgleda da on više od ovoga ne može. Tim stagnira...

Koliko im je trebalo da im dođe iz doopeta u glavu :rtfm:
Radonjić je trener samo za dvoranu na Morači.
Onakav festival gluposti juče u Skoplju još nije viđen do sada :thumbdown:

Ne verujem ni ja. Nema baš mnogo slobodnih a dobrih trenera. Ovo što je trenutno raspoloživo je sve sami škart: Vukoičić, Šakota i sl.
Nešto su kao pregovarali još pre mesec/dva sa Ivanovićem ali je on itekako skup.

Priča se i o mladom Jokiću iz Mege. Centar je, istina, pokretljiv i sposoban igrač, ali nisam siguran koliko je za četvorku (zamena za Mitrovića) tako da mi nije jasno koja ideja stoji iza toga. Mega je inače dovela novog centra, nešto se tamo dešava.

Back