Kratko i jebitacno: Komunizam !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde da se prebrojimo sa ovim preostalim komunjarama, ja bre mislio da je ta vrsta izumrla!???

Srbija je zemlja koja je mozda najteze u Evropi pogodjena komunizmom. To je jedan naopki i potpuno anahroni sistem i nazalost mislim da ce proci jos dosta vremena dok ne prevazidjemo sve pogubne posledice te iskrivljene ideologije.
Primetio sam da ovde postoje misljenja i da je Kina ostala komunisticka zemlja. To je samo donekle tacno. U Kini zaista, vlada komunisticka parija ali sistem koji je ona usvojila svodi se na surovi kapitalizam na celu sa privatnom svojinom. Tako je danas komunisticka partija ostala jedina da vlada Kinom, koja je u sustini postala prava kapitalisticka drzava.
Hajde da se prebrojimo sa ovim preostalim komunjarama, ja bre mislio da je ta vrsta izumrla!???

Zasto?![]()
Прочитај мој други пост.
Осим тога, комунизам и демократија су два идеала која невиђеном муњевитом брзином одузимају људске животе. За 2 вјека постојања ови идеали обећавају рај на земљи а донијели су невиђени пакао. Више је људи погинуло због демократије (поготово насилног увођења) него од фашизма и нацизма.
A hriscanstvo? Jel' se ginulo zbog hriscanstva?
Samo fasisti mogu da pokusaju tako glupe podmetacine.
To sto se neko poziva na neki visi cin dok cini zlo, ne znaci da je stvarno odan tom visem cilju.
Најбоља је православна хришћанска монархија са православним владаром и народом.

A hriscanstvo? Jel' se ginulo zbog hriscanstva?
Samo fasisti mogu da pokusaju tako glupe podmetacine.
To sto se neko poziva na neki visi cin dok cini zlo, ne znaci da je stvarno odan tom visem cilju.
Jedno je zvati se komunistickom zemljom,drugo je -biti komunisticka zemlja.U istoriji covecanstva jos niko nije imao komunisticki sistem.Mozda je najbliza Danska.Najbliza,ali jos daleko.

Ипак са демократијом и комунизмом се ниште на може мјерити.
Имаш ли коментар на остало. Ето ја призанајем да хришћанство има бесмислица, а ви комунисти сте наводно људи који размишљају и ви увиђате то. А зашто не увиђате мане комунизма, мане које могу скупо да коштају читаво човјечанство.
Комунизам је нешто најгоре што се може десити човјечанству, ипак комунизам у оквиру једне нације је колико толико бољи од демократије.