J
JAA
Gost
Hajde da se prebrojimo sa ovim preostalim komunjarama, ja bre mislio da je ta vrsta izumrla!???
JAA:Hajde da se prebrojimo sa ovim preostalim komunjarama, ja bre mislio da je ta vrsta izumrla!???
Smederevac:Ni kapitalizam, ni komunizam. Za nas nije ni jedno ni drugo.
vuk_:Komunizam kao ideologija je nesto kao raj na zemlji.Svi imaju sta zele i uzimaju koliko im treba.Ne znam da li je i koju je zemlju komunizam usrecio.Slazem se da je komunizam doneo brojne olaksice obicnom narodu, kao sto je socijali mir i veca prava za radnike, ali slobodu govora tj slobodu duha nije sigurno doneo.To je verovatno i uzrok pada komunistickog sistema u bivsim "crvenim" zemljama.
Procitaj knjigu od Noama Comskog "Nuzne iluzije", ili ti "Kontrola uma u demokratskim drustvima", pa ce ti biti jasno da se to isto radi i u kapitalizmu koji je sinonim demokratskog drustva, samo jos perfidnije. Inace covek je tvorac Americke spoljne politike u posthladnoratovskom periodu i isti kritikuje hegemonizam Amerike i jevrejskog lobija.
Che Guevara:Ziveo komunizamDebili,mozete pricati sta hocete,* vas Drazo,komunizam je najbolje drustvo
books:komunizam-najvece zlo covecanstva.
Samo sto si malo pobrkao loncice: IDEJA NE MOZE DA BUDE ZLA, ZLI SU LJUDI!