J
JAA
Gost
Hajde da se prebrojimo sa ovim preostalim komunjarama, ja bre mislio da je ta vrsta izumrla!???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JAA:Hajde da se prebrojimo sa ovim preostalim komunjarama, ja bre mislio da je ta vrsta izumrla!???
Smederevac:Ni kapitalizam, ni komunizam. Za nas nije ni jedno ni drugo.
vuk_:Komunizam kao ideologija je nesto kao raj na zemlji.Svi imaju sta zele i uzimaju koliko im treba.Ne znam da li je i koju je zemlju komunizam usrecio.Slazem se da je komunizam doneo brojne olaksice obicnom narodu, kao sto je socijali mir i veca prava za radnike, ali slobodu govora tj slobodu duha nije sigurno doneo.To je verovatno i uzrok pada komunistickog sistema u bivsim "crvenim" zemljama.
Procitaj knjigu od Noama Comskog "Nuzne iluzije", ili ti "Kontrola uma u demokratskim drustvima", pa ce ti biti jasno da se to isto radi i u kapitalizmu koji je sinonim demokratskog drustva, samo jos perfidnije. Inace covek je tvorac Americke spoljne politike u posthladnoratovskom periodu i isti kritikuje hegemonizam Amerike i jevrejskog lobija.
Che Guevara:Ziveo komunizam Debili,mozete pricati sta hocete,* vas Drazo,komunizam je najbolje drustvo
books:komunizam-najvece zlo covecanstva.
Samo sto si malo pobrkao loncice: IDEJA NE MOZE DA BUDE ZLA, ZLI SU LJUDI!