КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sipac, da ti kazem, odavno mi nije neko tako lepo obradio mentulu kao ti, prava si virdzina. `Ajde sad, malo cuti i nastavi :D

(mentula - lat. Sashabgd aka Kom)

Арнаут, ти још ниси смислено одговорио на моју основну поруку, осим што се клибериш као примат ( Богу хвала па је администрација измислила гомилу смајлија да се и ви ометени у развоју можете социјализовати, макар у виртуелном животу) . Да ли је могуће да су ти толико кликерчићи у процепу?:D

Ma sta te briga sta ja sve imam. :lol:

I ne odredjujem ja ko ce gde da zivi, nego kako ce da zivi.

Ама ,бре жено НА ЛИВАДУ па тамо води главну реч колико год желиш и искрено апсолутно ме не интересује ко ће да живи на тој твојој ЛИВАДИ.

Али ти да коментаришеш да је неко окупирао неки град у земљи Србији ТИ НЕМАШ ПРАВО !НИКАКВО ПРАВО !

Једино ако ти неки комшија ОКУПИРА ту твоју ЛИВАДУ онда иди на суд и тужи се са њима

Ама ,бре жено НА ЛИВАДУ па тамо води главну реч колико год желиш и искрено апсолутно ме не интересује ко ће да живи на тој твојој ЛИВАДИ.

Али ти да коментаришеш да је неко окупирао неки град у земљи Србији ТИ НЕМАШ ПРАВО !НИКАКВО ПРАВО !

Једино ако ти неки комшија ОКУПИРА ту твоју ЛИВАДУ онда иди на суд и тужи се са њима

Kako nemam pravo? Imam prvenstvo u zaposljavanju, ili valjda treba da ga imam.

Доста бре ... где си нашла са црвенима да се расправљаш ... Они су за друштвену својину и наравно да им смета приватна својина ...

:lol: Ma neka, ona ti je polukomunista (tacnije polustaljinista), poluradikal.

Арнаут, ти још ниси смислено одговорио на моју основну поруку, осим што се клибериш као примат ( Богу хвала па је администрација измислила гомилу смајлија да се и ви ометени у развоју можете социјализовати, макар у виртуелном животу) . Да ли је могуће да су ти толико кликерчићи у процепу?:D

Siptar, mnogo si naporan, a uz to limitiran do besvesti :roll: Ali dobro, to je i odlika ogranicenih ljudi, da budu dosadni. Da ti odgovorim na kretenizam koji si napisao u odgovoru na moj post ne mogu, jer nema blage veze sa oni sto u mom postu pise, a ovo ti je vec brat bratu, treci put da to radis, tako da sam sve sigurniji da si odista malo zaostao, jadan. Nemoguce je da neko do te mere ne ume da shvati napisano.

Prema tome, Crnogorac iz Beograda, kada se malo edukujes, procitas jos ponesto i budes stigao do stadijuma homo sapiensa onda mozes da mi repliciras i to sa uvazavanjem i kulturom. Jer ybg, nisam ja sisao sa planine, no ti...

...jadan.

Доста бре ... где си нашла са црвенима да се расправљаш ... Они су за друштвену својину и наравно да им смета приватна својина ...

Мене апсолутно не интересује ко ће да живи на њеној ЛИВАДИ ако је има 1 кроз 1 и ако је њена БАШ МЕ БРИГА!

Може политичке скупове да води са те ЛИВАДЕ али она никоме нема право да одређује где ће да живи у Србији .

Нити да говори да су Срби са Космета ОКУПИРАЛИ Ниш ,нека она своју ЛИВАДУ опаше бодљикавом жицом ако жели њена ствар.

АЛИ СРБИЈА НИЈЕ ЊЕНА ЛИВАДА!

Нико нама не може да помогне. Ми смо гомила пролупаних кретена КОЈИ МОРАЈУ ДА ПРОПАДНУ..........:dash:

Mito,bre..
Odakle ovoliki pesimizam..
"Spasa nam nema, al` propasti ne mozemo"...
Ko to rece?
Nikola Pasic i to u mnogo tezim vremenima u istoriji Srbije..

Slazem se da smo KRETENI, svi koji smo pustili da Srbijom rovare likovi poput Dinkica,Palme i ostala menazerija...

ALI NE MORAMO I NECEMO DA PROPADNEMO..:D

Мене апсолутно не интересује ко ће да живи на њеној ЛИВАДИ ако је има 1 кроз 1 и ако је њена БАШ МЕ БРИГА!

Може политичке скупове да води са те ЛИВАДЕ али она никоме нема право да одређује где ће да живи у Србији .

Нити да говори да су Срби са Космета ОКУПИРАЛИ Ниш ,нека она своју ЛИВАДУ опаше бодљикавом жицом ако жели њена ствар.

Na moju livadu ce TEK da dolaze da rade! ;)

Nema 'leba od industrije, kakvu ti zagovaras i sanjas, i tvoj Vulin. :lol:

Mito,bre..
Odakle ovoliki pesimizam..
"Spasa nam nema, al` propasti ne mozemo"...
Ko to rece?
Nikola Pasic i to u mnogo tezim vremenima u istoriji Srbije..

Slazem se da smo KRETENI, svi koji smo pustili da Srbijom rovare likovi poput Dinkica,Palme i ostala menazerija...

ALI NE MORAMO I NECEMO DA PROPADNEMO..:D

Такође и Џемал

Ма ти си љубоморна и то се види ... Пуцаш по шавовима ... Ај сад пали :hahaha1:

Kako nemam pravo? Imam prvenstvo u zaposljavanju, ili valjda treba da ga imam.

:lol: Ma neka, ona ti je polukomunista (tacnije polustaljinista), poluradikal.

Извини али ти си сама рекла на мојој теми о платама да је жени место у кући и да ти не желиш да радиш .НЕГО ДА ТВОЈ МУЖ ДОБРО ТРЕБА ДА ЗАРАЂУЈЕ и да тебе статистике уопште не интересују .

Према томе мало ми је чудно како сада на овој теми одједном ти желиш да радиш а не да седиш у кући као свака лепо васпитана жена и мајка.

Извини али ти си сама рекла на мојој теми о платама да је жени место у кући и да ти не желиш да радиш .НЕГО ДА ТВОЈ МУЖ ДОБРО ТРЕБА ДА ЗАРАЂУЈЕ и да тебе статистике уопште не интересују .

Према томе мало ми је чудно како сада на овој теми одједном ти желиш да радиш а не да седиш у кући као свака лепо васпитана жена и мајка.

Pa ako je porodican biznis (npr. poljoprivreda) onda se to ne vazi.

Vaspitanje je na licu mesta, u njivi.

Na moju livadu ce TEK da dolaze da rade! ;)

Nema 'leba od industrije, kakvu ti zagovaras i sanjas, i tvoj Vulin. :lol:

Ма бре ја не верујем да на ту твоју ЛИВАДУ ни комшија не сврати ,сигурно си је бодљикавом жицом опасала.

Судећи по твом карактеру ни први комшија ти на кафу не дође а ЛИВАДА ти зјапи ПРАЗНА И ЗАПУШТЕНА!

Ма бре ја не верујем да на ту твоју ЛИВАДУ ни комшија не сврати ,сигурно си је бодљикавом жицом опасала.

Судећи по твом карактеру ни први комшија ти на кафу не дође а ЛИВАДА ти зјапи ПРАЗНА И ЗАПУШТЕНА!

Ja sam svoje njive dala seljacima BESPLATNO da rade!

Ne trazim nista!

Pa ako je porodican biznis (npr. poljoprivreda) onda se to ne vazi.

Vaspitanje je na licu mesta, u njivi.

Ја тебе могу да замислим само са пушком на сред те ЛИВАДЕ како говориш:" БЕЖТЕ СВИ ,ОВО ЈЕ МОЈА ЛИВАДА"!

Вероватно и деца твојих комшија стрепе од тебе да случајно не загазе на ТВОЈУ ЛИВАДУ!

opa, sad imas i njive...pa sto onda kukas? prodaj jednu njivu ili livadu i kupi neko dobro radno mesto...:lol:

Pa necu da prodam, ja volim svoju zemlju.

Uostalom, one ne vrede ni izdaleka kao na Kosovu.

Ја тебе могу да замислим само са пушком на сред те ЛИВАДЕ како говориш:" БЕЖТЕ СВИ ,ОВО ЈЕ МОЈА ЛИВАДА"!

Вероватно и деца твојих комшија стрепе од тебе да случајно не загазе на ТВОЈУ ЛИВАДУ!

Nikad. Moje su livade pitome i dostupne svima.

Poslednja izmena:

Znači, žene koje rade su nevaspitane? :think:

Ja sam svoje njive dala seljacima BESPLATNO da rade!

Ne trazim nista!

Па, мислим, то сам сигурна да раде БЕСПЛАТНО нисам ни мислила да им ти дајеш који динар !

Ако је то упште истина да неко сме да приђе ТВОЈОЈ ЛИВАДИ уопште .По твом писању мислим да ти и ливаду и кућу заобилизе у широком кругу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back