Vučić: "Kad smo mi imali dobre odnose sa Rusima?"

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/650579/aleksandar-vucic-nis-amerikanci-sankcije.html

"Govore da od 48. nismo imali teške odnose sa Rusima, pa od tad nismo ni imali rat u Evropi. Mene je sramota da govorim neznalicama o svemu tome, pa ih pitam, od oktobarske revolucije, a kad su nam to bili dobri odnosi? U vreme Lenjina? U vreme Staljina? Hruščova do '64? Pa mi recite šta je tu bilo posebno dobro...."

Evo, Predsednik tvrdi da mi nikad nismo imali posebno dobre odnose sa Rusima.
Pa kako sad to, đe ba zapelo?

Valjda mu je rodjeni brat skuvao onaj borsc koji je kusao pred kamerama bas u inat celom svetu.

Kusao, kusao pa prekusao.

Код Бабушнице? Та Лужница?. Има и на Косову, зато питам. Али та бугарска наказа је убијала тамо.
Za vreme WW2 ih je bilo bar dvojica sa istim prezimenom, jedan je skončao u rukama OZNE, a drugog (vlasotinačkog) su u Bugarskoj (za vreme Dimitrova) streljali zbog zločina u Srbiji.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/650579/aleksandar-vucic-nis-amerikanci-sankcije.html

"Govore da od 48. nismo imali teške odnose sa Rusima, pa od tad nismo ni imali rat u Evropi. Mene je sramota da govorim neznalicama o svemu tome, pa ih pitam, od oktobarske revolucije, a kad su nam to bili dobri odnosi? U vreme Lenjina? U vreme Staljina? Hruščova do '64? Pa mi recite šta je tu bilo posebno dobro...."

zapelo kod azila, ne daju mu azil..mozda su ruske lopurde trazile previse %, od njegove ustedjevine...nece bolje proci ni kod NATO lopurdi

A kad smo imali dobre odnose sa Amerikancima, mozda 1999?
:D :hahaha: :rotf:

Vučić: Niti ja ličim na Lazara, niti su oni junaci kao Murat
Šiptar Aleksandar Musliu dobro zna da su Albanci kao turski vazali i janičari ratovali sa Muratom na Kosovu i Metohiji 1389. godine. U bici je učestvovalo 13,000+ janičara i vazala, nema sumnje da je u njihovim redovima bilo izuzetno veliki broj Albanaca. Predak Aleksandra Muslia bio je jedan od turskih janičara ili vazala. Krv nije voda.

Ваистину.

Наш прецедник је ипак прагматичар.

Лазар дао царство земаљско за царство небеско, а наш прецедник даје генералштаб и дупе за царство земаљско...

И још што шта још, што није његово, али кога заболе, кад му гузи лепо.

Ovo su strasne reci, ja sam ostala bez teksta na toliko neznanje istorije osim od 1945.

Ono i ja ne znam istoriju bas perfektno, ali Vucic se bas bruka, bas se tesko bruka i zeli da pokvarimo odnose sa Rusijom ni za sta.

Није (јунак?) Мурат убио Лазара него Бајазит "Илдерим", његов син. Мурат је убијен раније.

Ни та три и по реда српске историје не зна ваш председник-монголоид.

Није (јунак?) Мурат убио Лазара него Бајазит "Илдерим", његов син. Мурат је убијен раније.

Ни та три и по реда српске историје не зна ваш председник-монголоид.
zna on veruj, jer mu protokol daje sugestiju sta je istina a sta da kaze da dodatno zbuni one koji nemaju blage veze sa istorijom.

kao sto taj isti protokol pise izjave za sve iz vrha sns-a sta su rekli, a da oni nisu nista rekli... potcinili su se i to je uslov da drpaju a da im javni nastup vode drugi iz senke.

Back