КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Другар погледај то са позитивније стране, због тих 200 потиса које су сакупили, изгубили су верованто хиљаде од оних који су за ту свињарију чули, па се сад и коначно освестили о каквим УРС гмизавцима је реч ...

Pa necu da prodam, ja volim svoju zemlju.

Uostalom, one ne vrede ni izdaleka kao na Kosovu.

Nikad. Moje su livade pitome i dostupne svima. Cak se ni ne bunim kad me naknadno obaveste da je neko pasao ovce na njima, ili krave. Pa neka ih, meni ionako za sada ne vrede, ili pokupljao sljive i orahe ( a ima i takvih, koji kradu), ili odrezao neko drvo kao na medji a ustvari moje. Neka nose, zemlju niko ne moze da mi odnese.

Аха краду ти шљиве и орахе са ТВОЈЕ ЛИВАДЕ!Зато ти ја кажем да чврсто верујем да си је бодљикавом жицом опасла чим ти бројиш шљиве и орахе мени је све јасно.

Е тако ти лепо на СВОЈОЈ ЛИВАДИ ради шта желиш ако ти нечија крава пасе траву ,ти их тужи.Ако ти неко дете краде шљиве и орахе ти их тужи

То је твоје право НА ТВОЈОЈ ЛИВАДИ али зпамти да СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

И да ти немаш право ни да коментаришеш ко где и како живи и да ли Срби из Босне живе у Београду или Срби са Космета у Нишу.

ТО МОЖЕШ САМО НА СВОЈОЈ ЛИВАДИ ДА РАДИШ!

Аха краду ти шљиве и орахе са ТВОЈЕ ЛИВАДЕ!Зато ти ја кажем да чврсто верујем да си је бодљикавом жицом опасла чим ти бројиш шљиве и орахе мени је све јасно.

Е тако ти лепо на СВОЈОЈ ЛИВАДИ ради шта желиш ако ти нечија крава пасе траву ,ти их тужи.Ако ти неко дете краде шљиве и орахе ти их тужи

То је твоје право НА ТВОЈОЈ ЛИВАДИ али зпамти да СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

И да ти немаш право ни да коментаришеш ко где и како живи и да ли Срби из Босне живе у Београду или Срби са Космета у Нишу.

ТО МОЖЕШ САМО НА СВОЈОЈ ЛИВАДИ ДА РАДИШ!

Ama zeno sta si se uhvatila za te livade, kud ih pomenuh! :lol:

Sustina je da treba neki red u drzavi da se zna, a ne da se zaposljavaju od para i to od prodatih imanja Siptarima, pa i to nekako, ali nemoj da izigravaju patriote.

И ако ти Срби из Босне или Срби са Космета ОКУПИРАЈУ твоју ЛИВАДУ онда можеш да се буниш.

Овако нити је Београд нити је Ниш а поготово Србија НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

Ја знам да је теби то тешко да схватиш али то ти је тако СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

И ако ти Срби из Босне или Срби са Космета ОКУПИРАЈУ твоју ЛИВАДУ онда можеш да се буниш.

Овако нити је Београд нити је Ниш а поготово Србија НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

Ја знам да је теби то тешко да схватиш али то ти је тако СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

Tebi fali neko stenovito ostrvo bez rastinja? :lol:

Ama zeno sta si se uhvatila za te livade, kud ih pomenuh! :lol:

Sustina je da treba neki red u drzavi da se zna, a ne da se zaposljavaju od para i to od prodatih imanja Siptarima, pa i to nekako, ali nemoj da izigravaju patriote.

О каквом реду ти причаш, живота ти, када у сред Србије у Куршумлији У КОЈОЈ УОПШТЕ НЕМА ШИПТАРА - 200 кретена даје потпис Шиптарима ---- а ти исти Шиптари СУ ОДБИЛИ ПОПИС СТАНОВНИШТВА ЈЕР ВРЛО ДОБРО ЗНАЈУ ДА ИАКО СУ МАЊИНА У ПРЕШЕВУ ДРЖЕ ВЛАСТ...... па ја не могу да дођем к' себи од ужаса.......

И то можеш да коментаришеш на СВОЈОЈ ЛИВАДИ можеш и свој приватни затвор да отвориш па да ме хапсиш ако ти дођем на ЛИВАДУ!

Dobro, ne preporucuj se :lol:, imam te u vidu za upravnika ako ga nekad otvorim.

Delujes mi kao idelani kandidat za to. :okok:

О каквом реду ти причаш, живота ти, када у сред Србије у Куршумлији У КОЈОЈ УОПШТЕ НЕМА ШИПТАРА - 200 кретена даје потпис Шиптарима ---- а ти исти Шиптари СУ ОДБИЛИ ПОПИС СТАНОВНИШТВА ЈЕР ВРЛО ДОБРО ЗНАЈУ ДА ИАКО СУ МАЊИНА У ПРЕШЕВУ ДРЖЕ ВЛАСТ...... па ја не могу да дођем к' себи од ужаса.......

Pa to ti pricam, nikakav red se ne zna, korpcija na svim nivoima srozala moral, a u tome ucestvuju i ovi.

Dobro, ne preporucuj se :lol:, imam te u vidu za upravnika ako ga nekad otvorim.

Delujes mi kao idelani kandidat za to. :okok:

Pa to ti pricam, nikakav red se ne zna, korpcija na svim nivoima srozala moral, a u tome ucestvuju i ovi.

Не би ти ја на ту ТВОЈУ ЛИВАДУ дошла да ми платиш чим ти бројиш ко ти колико шљива и ораха побрао и чија је крава пасла траву на ТВОЈОЈ ЛИВАДИ .Мени је све јасно на ту ливаду ја не верујем да ти ико дође а о кући да не говорим!

Ma ne brojim!

Svake godine mi kradu a ja i ne pitam, pa bar da se sete od oraha malo za svetog Nikolu da mi daju! Cak ni to!

Jer ko je lopov, tak ostaje lopov do kraja!

I prekini vise!!!

Е па то је већ озбиљан проблем ту те подржавам ти би требала на суд то да доведеш,да тужиш те који ти краду шљиве и орахе .То је твоје право
на ТВОЈОЈ ЛИВАДИ и не само те који ти краду шљиве него и оне који ту своје краве доводе да пасу траву.

То је ТВОЈА ЛИВАДА и ти имаш право да их тужиш али те само молим да схватиш једно ДА СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

Ето ако можеш то да схватиш ја сам задовољна !Само то да Ниш није ТВОЈА ЛИВАДА ,да Београд НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА и да то није СРБИЈА!

Само то да укапираш и ја сам мирна али то је за тебе тешко да схватиш!

пс
На мене повиси тон онда када дођем на ТВОЈУ ЛИВАДУ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back