- Poruka
- 51.779
zavisi...ja govorim o novogradnjama, sa prostranim dvoristima i na dobrom mestu u gradu, a ne na neku rusevinu u nekoj selendri...
Pa mozda sad ucenjuju, ali nisu ucenjivali uvek. Davali su dobre pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi...ja govorim o novogradnjama, sa prostranim dvoristima i na dobrom mestu u gradu, a ne na neku rusevinu u nekoj selendri...

Pa necu da prodam, ja volim svoju zemlju.
Uostalom, one ne vrede ni izdaleka kao na Kosovu.
Nikad. Moje su livade pitome i dostupne svima. Cak se ni ne bunim kad me naknadno obaveste da je neko pasao ovce na njima, ili krave. Pa neka ih, meni ionako za sada ne vrede, ili pokupljao sljive i orahe ( a ima i takvih, koji kradu), ili odrezao neko drvo kao na medji a ustvari moje. Neka nose, zemlju niko ne moze da mi odnese.
Аха краду ти шљиве и орахе са ТВОЈЕ ЛИВАДЕ!Зато ти ја кажем да чврсто верујем да си је бодљикавом жицом опасла чим ти бројиш шљиве и орахе мени је све јасно.
Е тако ти лепо на СВОЈОЈ ЛИВАДИ ради шта желиш ако ти нечија крава пасе траву ,ти их тужи.Ако ти неко дете краде шљиве и орахе ти их тужи
То је твоје право НА ТВОЈОЈ ЛИВАДИ али зпамти да СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!
И да ти немаш право ни да коментаришеш ко где и како живи и да ли Срби из Босне живе у Београду или Срби са Космета у Нишу.
ТО МОЖЕШ САМО НА СВОЈОЈ ЛИВАДИ ДА РАДИШ!

И ако ти Срби из Босне или Срби са Космета ОКУПИРАЈУ твоју ЛИВАДУ онда можеш да се буниш.
Овако нити је Београд нити је Ниш а поготово Србија НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!
Ја знам да је теби то тешко да схватиш али то ти је тако СРБИЈА НИЈЕ ТВОЈА ЛИВАДА!

Tebi fali neko stenovito ostrvo bez rastinja?![]()

Njoj fali sibirska tajga.![]()
Tebi fali neko stenovito ostrvo bez rastinja?![]()
kako to? znas li da siptari na kosmetu sve kupuju daleko ispod cene? na primer kucu od 100 kvadrata kupe za 15.000€...
И то можеш да коментаришеш на СВОЈОЈ ЛИВАДИ можеш и свој приватни затвор да отвориш па да ме хапсиш ако ти дођем на ЛИВАДУ!

Ama zeno sta si se uhvatila za te livade, kud ih pomenuh!
Sustina je da treba neki red u drzavi da se zna, a ne da se zaposljavaju od para i to od prodatih imanja Siptarima, pa i to nekako, ali nemoj da izigravaju patriote.
Ne lazi !!! Pretprosle godine 10 ari i kuca cetvorka u Kos.Polje prodata za 186.000 evra ...

И то можеш да коментаришеш на СВОЈОЈ ЛИВАДИ можеш и свој приватни затвор да отвориш па да ме хапсиш ако ти дођем на ЛИВАДУ!
, imam te u vidu za upravnika ako ga nekad otvorim. 
О каквом реду ти причаш, живота ти, када у сред Србије у Куршумлији У КОЈОЈ УОПШТЕ НЕМА ШИПТАРА - 200 кретена даје потпис Шиптарима ---- а ти исти Шиптари СУ ОДБИЛИ ПОПИС СТАНОВНИШТВА ЈЕР ВРЛО ДОБРО ЗНАЈУ ДА ИАКО СУ МАЊИНА У ПРЕШЕВУ ДРЖЕ ВЛАСТ...... па ја не могу да дођем к' себи од ужаса.......
Dobro, ne preporucuj se, imam te u vidu za upravnika ako ga nekad otvorim.
Delujes mi kao idelani kandidat za to.
Pa to ti pricam, nikakav red se ne zna, korpcija na svim nivoima srozala moral, a u tome ucestvuju i ovi.
Kupio?![]()
Nisam ja, cene su boli glava ko u kakvom Oslu, Tokiju ...

Evo, Komunistkinja je zainteresovana, ali samo ako ima i livada pride.![]()

Ma ne brojim!
Svake godine mi kradu a ja i ne pitam, pa bar da se sete od oraha malo za svetog Nikolu da mi daju! Cak ni to!
Jer ko je lopov, tak ostaje lopov do kraja!
I prekini vise!!!
Nece nas potamaniti. Niska policija radi dobro i vec je oduzela pasose Siptarima a nase sluzbenike je kaznila primereno.
Pa naravno da su okupirali. Ne mozes da se zaposlis od njih. Sve su najbolja radna mesta zauzeli.
A što ste vi prodavali stanove i dozvolili 'okupaciju' ?