КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako ne negiras kad celo vreme penis i pricas kako su prodali ovo ono i kako imaju para ko eksera! vidi se da nisi upoznata sa situacijom i sa samo sudis po defaultu...

sta te briga sto je tamo neki agrarni reformator koji i nije srbin prodao kuce, stanove, imanja i vinograde na kosmetu i kupio avione i kamione po srbiji? ti ljudi nemaju puno veze sa kosmetom osim sto su poslednjih decenija ziveli tu...

Kako bre nisu? Dodji u Nis, budi moj gost pa vidi!

Dakle ima onih koji zaista nisu i njih ovde ni ne krivim ni ne racunam, oni su kao i mi jadni, dok ima mnogo i onih koji su prodali 99-te i ranije i kasnije kuce i zemlju i zive kao begovi! I jos kuuju radna mesta i primaju pomoc, pa im i to malo.pai to prodaju i to kome - nama!!!

Чуј њен Ниш Срби ОКУПИРАЛИ ,па како те бре није срамота да ми је знати из које си ти ПМ дошла у Ниш ?
И који си тренутно град у Србији ТИ ОКУПИРАЛА?

A iz koje si ti PM da me to uopste pitas?

Ako Nis nije moj rodni grad to ne znaci da nemam korene u njemu. Samo vise volim taj drugi koji mi je rodni.

Dakle ima onih koji zaista nisu i njih ovde ni ne krivim ni ne racunam, oni su kao i mi jadni, dok ima mnogo i onih koji su prodali 99-te i ranije i kasnije kuce i zemlju i zive kao begovi! I jos kuuju radna mesta i primaju pomoc, pa im i to malo.pai to prodaju i to kome - nama!!!

А у Ниш може неко да дође само као ТВОЈ ГОСТ јер је то ТВОЈ ПРИВАТНИ ГРАД!

Арнаут, није исто продавати земљу и кућу добровољно, ако цене некретнина нагло поскупе и продавати после вишедеценијског терора у виду паљења, силовања, малретирања, шиканирања и убијања...
Јасно?

Siptare, za tebe smo odavno utvrdili da patis od disleksije i ne trudi se da razumes. Jasno?

Ako nije, probaj da srices.

A iz koje si ti PM da me to uopste pitas?

Ako Nis nije moj rodni grad to ne znaci da nemam korene u njemu. Samo vise volim taj drugi koji mi je rodni.

Слушај ЖЕНО када постане ТВОЈ ЛИЧНИ И ПРИВАТНИ онда можеш да расправљаш о томе ко га је окупирао !

Какво бре корење о чему ти булазниш СРБИ СУ ПО ТЕБИ ОКУПИРАЛИ НИШ!

Који си ти град ОКУПИРАЛА када се водиш том логиком

:dash: strizeno koseno...ne vredi sa tobom raspravljati...

Слушај ЖЕНО када постане ТВОЈ ЛИЧНИ И ПРИВАТНИ онда можеш да расправљаш о томе ко га је окупирао !

Какво бре корење о чему ти булазниш СРБИ СУ ПО ТЕБИ ОКУПИРАЛИ НИШ!

Који си ти град ОКУПИРАЛА када се водиш том логиком

Sikter.:kafa:

Та прича о дођошима ме је увек нервирала и доста говори о људима који употрбљавају тај термин на овај или онај начин.
староседелац са севера неколико векова

Па то је твоја култура комуникације .То је само доказ о ономе што сам већ изнела о теби

A bre, ne poznajes prilike i ne mogu s tobom da se ubedjujem. Ti zivis u komunizmu.

Та прича о дођошима ме је увек нервирала и доста говори о људима који употрбљавају тај термин на овај или онај начин.
староседелац са севера неколико векова

Nis je oduvek bio grad "dodjosa" meni oni ne smetaju, smetaju mi oni koji su na neposten nacin dosli tj. zauzeli sva radna mesta.

A bre, ne poznajes prilike i ne mogu s tobom da se ubedjujem. Ti zivis u komunizmu.

Не ја живим у капитализиму јер очигледно си ти КУПИЛА СВОЈ ПРИВАТНИ ГРАД НИШ а мени нико није јавио !

Хвала ти што си ме обавестила да је Ниш сада твоје приватно власништво и власништво ТВОЈИХ КОРЕНА!

Ниси ми одгворила ,пошто смо установили да имаш ПРИВАТНИ ГРАД НИШ,који си ти град ОКУПИРАЛА?

I moj grad je grad Niš. Niš 1975.g.!

Nekad je bio Nis bolji, urbaniji, sad nista ne valja.

Kopira Beograd jer oni koji odlucuju nemaju blage veze s njim.

Не ја живим у капитализиму јер очигледно си ти КУПИЛА СВОЈ ПРИВАТНИ ГРАД НИШ а мени нико није јавио !

Хвала ти што си ме обавестила да је Ниш сада твоје приватно власништво и власништво ТВОЈИХ КОРЕНА!

Ниси ми одгворила ,пошто смо установили да имаш ПРИВАТНИ ГРАД НИШ,који си ти град ОКУПИРАЛА?

pa nisam okupirala, ja sam svuda dobrodosla. Dakle, svoj sam na svome, i dosta. :lol:

Komunistkinjo, ja (ti) nisam kriva sto je takva realnost.

Nis je oduvek bio grad "dodjosa" meni oni ne smetaju, smetaju mi oni koji su na neposten nacin dosli tj. zauzeli sva radna mesta.

ispada da samo dodjosi kupuju radna mesta...

ko ti je kriv sto nemas novaca da kupis neko dobro radno mesto...

pa nisam okupirala, ja sam svuda dobrodosla. Dakle, svoj sam na svome, i dosta. :lol:

Gdje u Niš ima Bosanaca izbjeglih? Šta su oni ''poklopili''?
I sam sam bio izbjeglica u sopstvenom rodnom gradu, tako da znam muke života po izbjegličkim centrima.

Аха значи ти си свуда добродошла а Срби са Космета и Метохије нису свуда добродошли ,па еботе ти си изгледа осим НИША

КУПИЛА И ЦЕЛУ СРБИЈУ!

Пази када то до сада нисам знала да си ТИ ЛИЧНО ПРИВАТНИ ВЛАСНИК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back