Mi smo kolonija

Katic je knjigovodja/racunovodja, koji se lazno predstavlja kao ekonomski naucnik.

Izbacen sam sa Katicevog bloga zbog, parafraziram : 'Gospodine, zatrpali ste moj blog libertarijanskom propagandom, pa cu vas zamoliti da ne pisete vise ovde'.

:cepanje: :cepanje:

Bilo je to pre nekih 5-6-7 godina valjda.
Jadan čovek šta je sve morao da trpi dok te nije isterao . Mi ovde već znamo da si zdravstveno zapuštena osoba pa te tolerišemo.

Katic je knjigovodja/racunovodja, koji se lazno predstavlja kao ekonomski naucnik.

Izbacen sam sa Katicevog bloga zbog, parafraziram : 'Gospodine, zatrpali ste moj blog libertarijanskom propagandom, pa cu vas zamoliti da ne pisete vise ovde'.

Лепо ти реко

...да немаш мере... :kafa:

Kao što znamo u kolonijama su izdajnici elita, dakle elita najgori deo naroda....jer vrše vlast za kolonijalne upravnike. Kod nas su upravnici ambasade, zavisno od oblasti koju su zauzeli....nemci prirodne resurse , englezi ljudske resurse i obrazovanje , a francuzi umetnost....sve stručnjaci elitni....

Francuzi su držali i finansije, pa su prvi dobili šut nogu....ameri su uništili šta su hteli tenkove i vojnike koji su im poremetili NATO jedinstvo seksom nad njihovim elitnim učk jedinicama i avijaciji sada drže špijunske firme za praćenje državnih poslova Srbije...

Kucaj sta su bile Fannie Mae and Freddie Mac, to su bile sustinski paradrzavne firme.

Drugo, obicne komercijalne banke da daju kredite klosaru Peri, ako nemaju jake garancije drzave.

Trece, investicione banke ne kupuju te kredite od komercijalnih, isto bez jakih drzavnih garancija.

Drzava je glavna u pumpanju trzista nekretnina, uvek i svuda.

Evo i sada u Kini isto.

Jos od besmislenih regulacija i obaveznih socijalnih stanova, do pumpanje traznje sa druge strane, pa nadalje u celom sistemu.

Drzava je najvece zlo, i Drzava ti nije prijatelj, naprotiv.

Држава није субјект , па не може ти ни бити пријатељ.

Ала ти промашујеш... :fdlan:

Ne znam u kom smo smislu najjači (štagod to značilo), ali mislim da se "jačina" neke države ne meri neuvođenjem sankcija drugoj državi.
Ne znam odakle si,ali sve države EU su uvele sankcije Rusiji i osim BiH gde RS blokira uvođenje sankcija,sve države bivše SFRJ su uvele sankcije po naređenju iz Brisela.Eto,a Srbija nije i neće.Mislim da se suverenost jedne države u samostalnom donošenju odluka ogleda u tome.
Inače smo u vojnom smislu babaroge za ostatak ekipe iz bivših nam republika pokojne nam SFRJ.

Ne znam odakle si,ali sve države EU su uvele sankcije Rusiji i osim BiH gde RS blokira uvođenje sankcija,sve države bivše SFRJ su uvele sankcije po naređenju iz Brisela.Eto,a Srbija nije i neće.Mislim da se suverenost jedne države u samostalnom donošenju odluka ogleda u tome.
Inače smo u vojnom smislu babaroge za ostatak ekipe iz bivših nam republika pokojne nam SFRJ.
Suverenost se ogleda u tome koliko individualnih sloboda imaju gradjani te drzave.

Suverenitet pripada gradjanima drzava.

Ne Drzavi, vladarima te drzave, ili nekim SF narativima, vec gradjanima.

Gradjani diktatura imaju 167 puta nizi stepen individualnih sloboda, tako da je bilo koja prica o 'suverenitetu Drzava' besmisleni udbaski narativ.

Ti u stvari pricas o suverentitetu diktatora da apsolutno vlada kako hoce.

Suverenost se ogleda u tome koliko individualnih sloboda imaju gradjani te drzave.

Suverenitet pripada gradjanima drzava.

Gradjani diktatura imaju 167 puta nizi stepen individualnih sloboda, tako da je bilo koja prica o 'suverenitetu Drzava' besmisleni udbaski narativ.

Ti u stvari pricas o suverentitetu diktatora da apsolutno vlada kako hoce.
Pa eto,nas par miliona građana Srbije nećemo da naša država po diktatu EU uvede sankcije Rusiji.Individualna sloboda x cirka 6000000 ljudi.Šačica vas EU fanatika ste za uvođenje sankcija i ostale sramote ali ste u žestokoj manjini.

Pa ima u Kanadi vise distributera privatnih, a ako je proizvodjac jedan, i on je u drzavnom vlasnistvu- da oni ne znaju sta rade, kao i svi drzavni ekonomski paraziti.

Sve sto su Srbi ucili po skolama u marksizmu je pogresno, a posebno je pogresno u ekonomiji.

Zato smo mi uz Ruse i Beloruse najgluplji i najpodanickiji narodi Evrope.
Bilo koja zemlja zapadnih kapitalista kad bi dobila sankcije kao SRJ, 70% populacije bi umrlo od gladi.
Nije isto prodati trgovinski lanac privatniku i elektromrežu.
Sve sto ti mantras, Kinezi su opovrgli i popisali se po konkurenciji.

Katić te provalio još pre 7 godina :hahaha:

Back