gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
sem toga, ona plavušica u videu sa ženama je sebe opisala boljom nego što jeste. znači ulogu igra i starosno doba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa naravno da ima razlike, u videu sa ženama bile su neke tetke i babe koje imaju nisko mišljenje o sebi a ovamo tri mentola koje mama slagala da su lepi. i šta sad, na osnovu nameštenih uzoraka mi treba da izvedemo konkluziju kako su žene jadne realne spram sebe a muškarci budaletine umišljene. jel to poenta?![]()

pa naravno da ima razlike, u videu sa ženama bile su neke tetke i babe koje imaju nisko mišljenje o sebi a ovamo tri mentola koje mama slagala da su lepi. i šta sad, na osnovu nameštenih uzoraka mi treba da izvedemo konkluziju kako su žene jadne realne spram sebe a muškarci budaletine umišljene. jel to poenta?![]()
pa ja ti mogu reci iz iskustva
uglavnom znam cene koje sebe podcenjuju i muskarce koji se precenjuju![]()
konkretan video nisam jos stigla pogledat
zato sam te i pitala
znam za neke slicne price od ranije
po kojima muskarci imaju vidljivo pozitivniji stav o svom fizickom izgledu od zena
zapravo nije...missim, ovo je nesto u cemu ste...uspjesniji![]()
sem toga, ona plavušica u videu sa ženama je sebe opisala boljom nego što jeste. znači ulogu igra i starosno doba.
mozda nije dob nego uspesnost u zivotu na raznim poljima
Na osnovu ova dva videa? Uozbilji se.![]()
jeste videli nekad kod nekog drugog da se zbog kompleksa nize vrednosti javlja kompleks vise, ali za druge osobine, kao neko nadomescivanje...cesto to vididjam a iskreno ne znam da li je definisano kao takvo nisam se bavila proucavanjem
mozda je ovo za psihologiju vise, ali me podseti ovo oko price kako muski sebe vide, kako zene sebe vide, vise, nize....
realno je tako![]()
...Karikatura nastala mnogo pre Dove kampanje...![]()

konkretan video nisam jos stigla pogledat
zato sam te i pitala
znam za neke slicne price od ranije
po kojima muskarci imaju vidljivo pozitivniji stav o svom fizickom izgledu od zena
pa to znam muskarce koji su nikakvi a misle da su dobrio frajeriza zene i ja isto
ali za muskarce jako malo sam videla njih da imaju kompleks neki tj da se pravilnije izrazim da ispoljavaju kompleks, uglavnom ili ih bas briga nezainteresovani su i ne opsterecuju se time, ili se precene...
ne racunam tinejdzere mislim da njih treba iskljuciti iz cele price (i muske i zenske), jer to hormonalno ludilo nije relevantan primer za kasnije doba zivota, a i tek se razvijaju pa ni fizicki gledano ne mogu a se uklope u pricu....
bravo ima i toga. obično one 'uspešne' žene imaju trip da su dobre ribe pa makar bile teški gabori
Pa mora da se kočoperi, inače neće iebati. To ti je posebno izraženo pri binarnom muvanju.
Od iskona žene rumene pred alfa mužjacima, od iskona bi mužjaci da budu alfe.
Zato ONE misle da im fali dosta, zato se ONI ubeđuju da im fali malo.

ovaj drugi nisam ni pogledala
a prvi sam stavila iz prostog razloga sto je nesto vec poznato
fino spakirano...ono, jasno i razumljivo...+ atraktivno uradjeno
tako da me pricam opce o tom drugom videu
ima tu mali problemcic - mi ne znamo koliko je ona...uspjesna
mada je moguce da i to ima veze...afirmacija u braku, porodici, poslu...
dob joj mozemo procijeniti - nije klinka, nije mlada zena...
dob jeste tu faktor, posto vremenom naucimo bolje razumjeti i prihvatiti sami sebe...vrijedi za oba spola
bravo ima i toga. obično one 'uspešne' žene imaju trip da su dobre ribe pa makar bile teški gabori

coek...paun...nema tu neke razlike velis...?
slazem se![]()
Srozaj malo femi nivo, pa priznaj da se i takvi i takve dave u istoj septičkoj.![]()

Pa mora da se kočoperi, inače neće iebati. To ti je posebno izraženo pri binarnom muvanju.
Od iskona žene rumene pred alfa mužjacima, od iskona bi mužjaci da budu alfe.
Zato ONE misle da im fali dosta, zato se ONI ubeđuju da im fali malo.
mac mi na ramenu spava zlato malo![]()

ma rekoh za žene uopšte