Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.341
ovo je iskustveno![]()
Hvala ti sto me zasmejavas.
Mozda si imala prilika ali nisi ih puno iskoristila.
Jos treba da pijes mleka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je iskustveno![]()
po meni, vrijedi i za muske
sta ti kazes - raste li i vama samopouzdanje s godinama?

i prirodno uslovljeno, kod vecine vrsta muzjaci su lepsi od zenki, i kocoperniji, pogotovo ptice aj to su kao svima poznati primeri....
nama samopouzdanje raste sa rastom konta u banci. a to je zato što znamo da se na to ložite. godine tu ne igraju ulogu jer opet znamo da vam ni to nije toliko bitno![]()

Hvala ti sto me zasmejavas.
Mozda si imala prilika ali nisi ih puno iskoristila.
Jos treba da pijes mleka.
nama samopouzdanje raste sa rastom konta u banci. a to je zato što znamo da se na to ložite. godine tu ne igraju ulogu jer opet znamo da vam ni to nije toliko bitno![]()
slazem seDa, ali su varijeteti koji se javljaju kod homo sapiens-a mnogo veći nego kod pauna, gde od jedne do druge jedinke jedva i primetiš razliku.
Zato je tako lako labilnim postaviti neki uzor kako bi taj neki alfa mužjak trebalo da izgleda, a što više njemu teže sve se više povlače pod jorgan kompleksa. Iako se u stvari sve svodi na harizmu koju on mora nositi sa sobom gde god uđe, odmosno na to koliko se prijatno oseća u svojoj koži, sa svim svojim manama i vrlinama.
Sve ostalo je proseravanje.
- - - - - - - - - -

znaci robovi ste toga sta zene misle o vama tj robovi zena![]()

slazem se![]()
nemojte se deranzirati.znaci robovi ste toga sta zene misle o vama tj robovi zena
- - - - - - - - - -
hvala mleko ne pijem... i ne treba mi...
sta reci na sud o nekome koga ne poznajete

Može lock?

pa nije prica o samopouzdanju samo dio price o emotivnom i seksualnom zivotu
cak nije ni stvar konta u banci...ali jeste stvar zivotnog iskustva i osjecaja...ostvarenosti (malo glup termin, neam sad bolji)
u svemu tome i jos ponecemu...nije to za svakog covjeka isto
i to, za vecinu ljudi, ima veze s godinama
jer iako mozes recimo postici veliki financijski i/ili profesionalni uspjeh vrlo mlad
po nekim drugim pitanjima mozes biti nezadovoljan i nesretan...
Da, ali su varijeteti koji se javljaju kod homo sapiens-a mnogo veći nego kod pauna, gde od jedne do druge jedinke jedva i primetiš razliku.
Zato je tako lako labilnim postaviti neki uzor kako bi taj neki alfa mužjak trebalo da izgleda, a što više njemu teže sve se više povlače pod jorgan kompleksa. Iako se u stvari sve svodi na harizmu koju on mora nositi sa sobom gde god uđe, odmosno na to koliko se prijatno oseća u svojoj koži, sa svim svojim manama i vrlinama.
Sve ostalo je proseravanje.
- - - - - - - - - -
Osnovano ili neosnovano?![]()

ma zebavam se ja. što se tiče samopouzdanja bilo kod žena bilo kod muškaraca ono je upravo proporcionalno popularnosti dotičnog pojedinca kod suprotnog pola. i tu je kraj priče.
Može lock?

DOVE
ZA VASDOVEJER VI TO ZASLUZUJETEDOVE
nisam bas sigurna da je to sa svim ljudima slucaj
s nekima sigurno jeste
nemojte se deranzirati.
Uzmite mleko. Dobro je .I mace ga piju.
Ako zelite biti zgodna maca ,koristite DOVE mleko.![]()

ma zebavam se ja. što se tiče samopouzdanja bilo kod žena bilo kod muškaraca ono je upravo proporcionalno popularnosti dotičnog pojedinca kod suprotnog pola. i tu je kraj priče.
pa nismo dzabe razlicite vrste...
a za ovo drugo - otkud znam, ti nam kazi...ako zelis, naravno![]()
SAMOPOUZDANJE JE PROPORCIONALNO POSTIGNUCEM ZADATIH CILJEVA KAO I UVERNJEM U USPEH.
nisam bas sigurna da je to sa svim ljudima slucaj
s nekima sigurno jeste
videli od vas. misim sve te milijarde u industriji kozmetike plastike i garderobe koji govore da ste vrlo zainteresovane da nam se dopadnete, odnosno kako ti lepo reče robujete tome šta mi mislimo o vama, su nas smekšali pa ko velimo da bar malo istom merom uzvratimo![]()
pa da. a kad je cilj smuvati žensku onda imaš onoliko samopouzdanja kolko si ih dosad smuvo

pa da. a kad je cilj smuvati žensku onda imaš onoliko samopouzdanja kolko si ih dosad smuvo