Kako zene vide sebe

i prirodno uslovljeno, kod vecine vrsta muzjaci su lepsi od zenki, i kocoperniji, pogotovo ptice aj to su kao svima poznati primeri....

Da, ali su varijeteti koji se javljaju kod homo sapiens-a mnogo veći nego kod pauna, gde od jedne do druge jedinke jedva i primetiš razliku.
Zato je tako lako labilnim postaviti neki uzor kako bi taj neki alfa mužjak trebalo da izgleda, a što više njemu teže sve se više povlače pod jorgan kompleksa. Iako se u stvari sve svodi na harizmu koju on mora nositi sa sobom gde god uđe, odmosno na to koliko se prijatno oseća u svojoj koži, sa svim svojim manama i vrlinama.
Sve ostalo je proseravanje.

- - - - - - - - - -

po meni, vrijedi i za muske
sta ti kazes - raste li i vama samopouzdanje s godinama?

Osnovano ili neosnovano? :D

nama samopouzdanje raste sa rastom konta u banci. a to je zato što znamo da se na to ložite. godine tu ne igraju ulogu jer opet znamo da vam ni to nije toliko bitno :lol:

znaci robovi ste toga sta zene misle o vama tj robovi zena :lol:

- - - - - - - - - -

Hvala ti sto me zasmejavas.
Mozda si imala prilika ali nisi ih puno iskoristila.
Jos treba da pijes mleka.

hvala mleko ne pijem... i ne treba mi...
sta reci na sud o nekome koga ne poznajete

nama samopouzdanje raste sa rastom konta u banci. a to je zato što znamo da se na to ložite. godine tu ne igraju ulogu jer opet znamo da vam ni to nije toliko bitno :lol:

pa nije prica o samopouzdanju samo dio price o emotivnom i seksualnom zivotu
cak nije ni stvar konta u banci...ali jeste stvar zivotnog iskustva i osjecaja...ostvarenosti (malo glup termin, neam sad bolji)
u svemu tome i jos ponecemu...nije to za svakog covjeka isto
i to, za vecinu ljudi, ima veze s godinama
jer iako mozes recimo postici veliki financijski i/ili profesionalni uspjeh vrlo mlad
po nekim drugim pitanjima mozes biti nezadovoljan i nesretan...u tolikoj mjeri da ti to utice na kvalitet zivota
i relacije koje pravis...

Da, ali su varijeteti koji se javljaju kod homo sapiens-a mnogo veći nego kod pauna, gde od jedne do druge jedinke jedva i primetiš razliku.
Zato je tako lako labilnim postaviti neki uzor kako bi taj neki alfa mužjak trebalo da izgleda, a što više njemu teže sve se više povlače pod jorgan kompleksa. Iako se u stvari sve svodi na harizmu koju on mora nositi sa sobom gde god uđe, odmosno na to koliko se prijatno oseća u svojoj koži, sa svim svojim manama i vrlinama.

- - - - - - - - - -
slazem se :aha:

znaci robovi ste toga sta zene misle o vama tj robovi zena :lol:

videli od vas. misim sve te milijarde u industriji kozmetike plastike i garderobe koji govore da ste vrlo zainteresovane da nam se dopadnete, odnosno kako ti lepo reče robujete tome šta mi mislimo o vama, su nas smekšali pa ko velimo da bar malo istom merom uzvratimo :lol:

Poslednja izmena:
pa nije prica o samopouzdanju samo dio price o emotivnom i seksualnom zivotu
cak nije ni stvar konta u banci...ali jeste stvar zivotnog iskustva i osjecaja...ostvarenosti (malo glup termin, neam sad bolji)
u svemu tome i jos ponecemu...nije to za svakog covjeka isto
i to, za vecinu ljudi, ima veze s godinama
jer iako mozes recimo postici veliki financijski i/ili profesionalni uspjeh vrlo mlad
po nekim drugim pitanjima mozes biti nezadovoljan i nesretan...

ma zebavam se ja. što se tiče samopouzdanja bilo kod žena bilo kod muškaraca ono je upravo proporcionalno popularnosti dotičnog pojedinca kod suprotnog pola. i tu je kraj priče.

- - - - - - - - - -

Osnovano ili neosnovano? :D

pa nismo dzabe razlicite vrste...

a za ovo drugo - otkud znam, ti nam kazi...ako zelis, naravno :lol:

nemojte se deranzirati.
Uzmite mleko. Dobro je .I mace ga piju.
Ako zelite biti zgodna maca ,koristite DOVE mleko.:manikir:

posto imas vidim predizpozicije krpelja, pa trenutna fiksacija ti je dove, ako me secanje dobro sluzi dove je firma koja je prva izbacila reklame sa obicnim zenama, da reklamiraju bas to tvoje mleko i sapune za telo....cak i ja kao zena nisam bila odusevljena primercima :lol:
eto sta je navika i marketing, nametnuti modeli
mozda gresim mozda dove nije bila prva, mozda je decenijama, godinama u nazad bilo nekih drugih, ali cinjenica je da je medju ovim sada popularnim firmama u 21 veku, ajde da se ogranicim, bila prva....
ne piskim od srece na pomen njihovog imena nemoj pogresno neko da me shvati, niti ih branim, al eto imaju neke dobre ideje i poruke, ako nista druga teraju inat :lol:

pa nismo dzabe razlicite vrste...

a za ovo drugo - otkud znam, ti nam kazi...ako zelis, naravno :lol:

Zato i jeste glupo tražiti poređenje u fauni.

Kod mene je osnovano, ali ne znam šta bi totalni stranac rekao...
On je kompetentan samo za fizikalije, ali me mora i poznavati da bi sudio o mome samopouzdanju, pretpostavljam da si me to pitala...
Te ćeš morati verovati mom subjektivnom samopredstavljanju. :D

nisam bas sigurna da je to sa svim ljudima slucaj
s nekima sigurno jeste

Čak ih takva popularnost čini jednostranim, ušuškava ih... zaglupljuje.
Naročito primetno, recimo, kod mladih Amera, sportista u svojim srednjim školama, ili glavnih čirlidersica... zakržljaju u tome.
Tako nešto se dešava i kod nas, retardiraju se u zainteresovanosti isto tako infantilnih.

videli od vas. misim sve te milijarde u industriji kozmetike plastike i garderobe koji govore da ste vrlo zainteresovane da nam se dopadnete, odnosno kako ti lepo reče robujete tome šta mi mislimo o vama, su nas smekšali pa ko velimo da bar malo istom merom uzvratimo :lol:

vjerovao ili ne, ali muskarci se zadnjih godina podvrgavaju raznim estetskim zahvatima u jednakom broju kao i zene
a trziste kozmetike za muskarce je u nevidjenoj ekspanziji
bojim se da smo svi u istom s.ranju sto se tih stvari tice
slike koje mediji formiraju i forsiraju uticu i na vas u jednakoj mjeri
i to je nesto u cemu je Milan u pravu - to jest - kupi...kupi..kupi... mantra
koja je uspjesnija sto je potrosac manje zadovoljan sobom i svojom zivotom

Back