Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju?

Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju?
Одговор је веома једноставан:
Ако си згодан и дотеран мацан, по могућности једну то пет година старији, онда можеш слободно да гледаш, одмераваш, шацујеш, евентуално нешто умесно добациш или још боље позовеш на кафу или сладолед.
Али ако не задовољаваш горе наведене критеријуме онда си простачина која се понаша као да никада није видела женско.

Mislim da dosta ovisi i o tome tko ih odmjerava, kao što možete vidjeti iz priloženog mema.
98c2fc06a273ee99fb258b9c42606a585b3de4f22985abb9f275e7e7ac54a6cc_1.jpg

Zavisi ko odmerava..Ako je neki ćaci onda je to uvreda za svaku normalnu ženu :lol:
Grupa momaka zvizdi za zenom,prolazi svaki dan tom ulicom na posao i svaki put je to vrijedja, onog momenta kad prestanu da zvizde opet je uvredjena jer razmislja zasto vise ne zvizde, da li je jos uvijek privlacna ,lijepa ,da li sam se udebljala itd.

Grupa momaka zvizdi za zenom,prolazi svaki dan tom ulicom na posao i svaki put je to vrijedja, onog momenta kad prestanu da zvizde opet je uvredjena jer razmislja zasto vise ne zvizde, da li je jos uvijek privlacna ,lijepa ,da li sam se udebljala itd.
Cisto muška netacna opservacija koja nema blage veze sa životom

Cisto muška netacna opservacija koja nema blage veze sa životom
Da vidimo sta AI kaze

Kada neko zviždi za njima svaki dan:

To se doživljava kao uznemiravanje, jer nije tražena pažnja.

Zvižduk svodi ženu na „objekt“ umjesto na osobu, pa je normalno da se osjeća uvrijeđeno ili nelagodno.

👉 Kada neko prestane:

Može se javiti osjećaj da se „više ne primjećuje“, što se ponekad protumači kao gubitak pažnje ili privlačnosti.

Da vidimo sta AI kaze

Kada neko zviždi za njima svaki dan:

To se doživljava kao uznemiravanje, jer nije tražena pažnja.

Zvižduk svodi ženu na „objekt“ umjesto na osobu, pa je normalno da se osjeća uvrijeđeno ili nelagodno.

👉 Kada neko prestane:

Može se javiti osjećaj da se „više ne primjećuje“, što se ponekad protumači kao gubitak pažnje ili privlačnosti.
Ovde imaš par žena a ti pitaš AI? Je l moguće? :D

Ko da rešavamo teorije struna
:mrgreen: zvižde, dobacuju, svirkaju, odmeravaju, ne reagujem, navikla sam. Ne zanima me. I da ne rade, ne bih ni primetila. E ono što primetim je da mi stanu na pešačkom, tada budem ljubazna pa klimnem glavom za hvala ;) i ne, zbog toga sebe ne doživljavam kao sex objekat, već njih doživljavam kao malo ''napaljene''
:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ko da rešavamo teorije struna
:mrgreen: zvižde, dobacuju, svirkaju, odmeravaju, ne reagujem, navikla sam. Ne zanima me. I da ne rade, ne bih ni primetila. E ono što primetim je da mi stanu na pešačkom, tada budem ljubazna pa klimnem glavom za hvala ;) i ne, zbog toga sebe ne doživljavam kao sex objekat, već njih doživljavam kao malo ''napaljene''
:mrgreen:
Upravo tako, ne treba praviti problem od toga ali ako ti neko svaki dan kaze da si dobra riba i odjednom prestanje njegovo interesovanje za tebe bez obzira da li ti se svidja ili ne zamislices se ,sta je sad ,jesam li jos privlacna?

Back