Jorgovanka Tabaković za "Blic Biznis": NBS dobila ozbiljno upozorenje zbog sankcija NIS-u

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
94.013

Jorgovanka Tabaković za "Blic Biznis": NBS dobila ozbiljno upozorenje zbog sankcija NIS-u​

Guvernerka Jorgovanka Tabaković izjavila da Narodna banka Srbije ozbiljno shvata upozorenje

OAJk9kpTURBXy82ZDNjZmU4Yjk1ZTE4YzU4YzQ0OWIyMzNlZjI5MDYxOS5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Upozorenje je pristiglo tokom blokade rada dela administracije američkog OFAK

- Dobili smo upozorenje da kao entitet koji sarađuje sa poslovnim entitetom koji je pod sankcijama. To za nas jeste ozbiljno upozorenje - rekla je Tabaković na predstavljanju izveštaja o inflaciji.

Prema njenim rečima, upozorenje je stiglo u vreme dok je deo administracije američkog OFAK-a bio u svojoj blokadi rada, stoga, NBS na upite nije dobila i precizno objašnjenje šta bi sve te sekundarne sankcije obuhvatile.

- Nismo mogli da dobijemo preciznije objašnjenje, ali ozbiljno shvatamo to upozorenje. Nadam se da ih neće biti jer bi to značilo blokadu svih plaćanja - navela je ona.

https://www.blic.rs/biznis/vesti/jo...biljno-upozorenje-zbog-sankcija-nis-u/0lmv7kw

Видите ли ви шта нам направише ови блокадери пицулићи?

Џоргованки би било паметније да смисли ту специјалну операцију како да извуче лову наших...хм...грађана из Русије, пошто ценим да је то ових дана највећи ризик да ту дође до замрзавања. Јбга, у Русији зима стигла.

Мјок, то сада сви кукају као у позоришту претпоследњег чина, да би Вучић рекао, не вреди, ја сам хтео да не уведемо санкције и да не национализујемо, али морамо !

То су те џукачке , недипломатске, недржавничке форе !

Jorgovanka Tabaković za "Blic Biznis": NBS dobila ozbiljno upozorenje zbog sankcija NIS-u​

Guvernerka Jorgovanka Tabaković izjavila da Narodna banka Srbije ozbiljno shvata upozorenje

OAJk9kpTURBXy82ZDNjZmU4Yjk1ZTE4YzU4YzQ0OWIyMzNlZjI5MDYxOS5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

Upozorenje je pristiglo tokom blokade rada dela administracije američkog OFAK

- Dobili smo upozorenje da kao entitet koji sarađuje sa poslovnim entitetom koji je pod sankcijama. To za nas jeste ozbiljno upozorenje - rekla je Tabaković na predstavljanju izveštaja o inflaciji.

Prema njenim rečima, upozorenje je stiglo u vreme dok je deo administracije američkog OFAK-a bio u svojoj blokadi rada, stoga, NBS na upite nije dobila i precizno objašnjenje šta bi sve te sekundarne sankcije obuhvatile.

- Nismo mogli da dobijemo preciznije objašnjenje, ali ozbiljno shvatamo to upozorenje. Nadam se da ih neće biti jer bi to značilo blokadu svih plaćanja - navela je ona.

https://www.blic.rs/biznis/vesti/jo...biljno-upozorenje-zbog-sankcija-nis-u/0lmv7kw

Видите ли ви шта нам направише ови блокадери пицулићи?

Ова жена можда не изгледа као баба рога,
не свађа се и не доказује никоме ништа.

Нисам сигуран да има стила у облачењу,
али сам сигуран да динар држи чврсто
и да то доказује годинама слободно тргујући светским валутама у мењачницама и банкама диљем Србије.

Поклон до земље ! :kpozdrav:

ajmo internu kladzu ovde da napravimo koliko rece av da tona zlata imamo u srbiji kao rezerve?

koliko ce biti u sefu nbs kad ova bulumenta pobegne na zapad?

ja krecem sa ponudom da ce biti max pola kile.

Било је 2 киле пре Вучића, мора бити мање !

Клађење је од пола киле до 2

--
Биће: Кило и двесто ...

Мјок, то сада сви кукају као у позоришту претпоследњег чина, да би Вучић рекао, не вреди, ја сам хтео да не уведемо санкције и да не национализујемо, али морамо !

То су те џукачке , недипломатске, недржавничке форе !

Свет је постао много избезумљен,
погледај само свој речник којим описујеш председника државе.

Твоје речи замењују тешко сакаћење које би му ти приредио (са хепи ендом)
само да дођеш у прилику.

Према информацијама ако ово потраје у марту је слом државе, и ако се то догоди и неко пита премудрог и преподобног Владаоца зашто тако ради, мислим да би и даље говорио "Ето, зато што сам паметан"

Џоргованки би било паметније да смисли ту специјалну операцију како да извуче лову наших...хм...грађана из Русије, пошто ценим да је то ових дана највећи ризик да ту дође до замрзавања. Јбга, у Русији зима стигла.
Ona u Rusiji ima 300 miliona evra sto je pokrala.

Према информацијама ако ово потраје у марту је слом државе, и ако се то догоди и неко пита премудрог и преподобног Владаоца зашто тако ради, мислим да би и даље говорио "Ето, зато што сам паметан"

Немој пре априла, аман.

Имам динарску штедњу орочену до почетка априла. Ако пре тога пукне динар, наебо сам!

Немој пре априла, аман.

Имам динарску штедњу орочену до почетка априла. Ако пре тога пукне динар, наебо сам!

Пази, немам поуздан извор, али смрди ми много на слом !

Сви смо ми коцкари , хтели-нехтели, поред овог Владаоца Жвалослава

Back