- Poruka
- 637
Ili je riba opasno dobra.a ako skenira od pete do glave
više puta bez da trepne... opasno je zagoreo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je riba opasno dobra.a ako skenira od pete do glave
dobar broj muškaraca radi to na jedan mesarski način,
pa mi je to odvratno tipa kad gleda onako predatorski,
ili se ne daj Bože, obliže
folirajuPa nisam video nanl ulici da žene nešto mnogo odmeravaju muškarce.
a ako skenira od pete do glave
upadljivo mu nedostajeIli samo nema šlifa.
Hitno kod okuliste onda.Pa nisam video nanl ulici da žene nešto mnogo odmeravaju muškarce.
zar nije eroticniji direktan pogled u oci koji traje kao vecnost?a ako skenira od pete do glave
To ti mislis,slagali su te da zene ne odmeravaju.. samo to radimo mnogo diskretnije.Žene ne odmeravaju, one gledaju samo interes. Da joj kupiš, da je povedeš, da je izvedeš, da joj dubiš, da je moliš... Dok smo mi muškarci konkretni. "Joj srećo, kako bih te..." I, tu se za nas, priča završava.
Zamisli, mene i obučenu u džak odmerili, je l to opasno, da se javim nekome za pomoć ?Niko nije odmerio ženu u širokoj haljini. Uglavnom se odmeravaju žene koje su atraktivno i oskudno obučene. A svi znamo zašto se žene tako oblače.
Kako te bre napadnu golubovi?Ne znam za druge, ja se sapletem. I obavezno mi se odveže pertla ili neko dete naleti na mene.
Ili me napadnu golubovi.![]()
Eto...Nigde nijednog a kad me neko pogleda, jato se stvori. Jedna ekipa sapliće, druga nadleće i ometa kretanje.Kako te bre napadnu golubovi?![]()
Gerila.Eto...Nigde nijednog a kad me neko pogleda, jato se stvori. Jedna ekipa sapliće, druga nadleće i ometa kretanje.![]()
Diverzija prilikom odmeravanja, ccc, sramotaEto...Nigde nijednog a kad me neko pogleda, jato se stvori. Jedna ekipa sapliće, druga nadleće i ometa kretanje.![]()
Zato što su muškarci kod nas uglavnom užasnog izgleda, blago rečeno. Ne prolazi svaki dan Tom Hardy pa da se okreneš.Pa nisam video nanl ulici da žene nešto mnogo odmeravaju muškarce.
I ona zna da li bi uopšte stigao do ''čukanja''Ja odmeravam žene i odma znam dal bi je iščukao ili ne, bukvalno sekund mi treba.