Kako zene vide sebe

Zato i jeste glupo tražiti poređenje u fauni.

Kod mene je osnovano, ali ne znam šta bi totalni stranac rekao...
On je kompetentan samo za fizikalije, ali me mora i poznavati da bi sudio o mome samopouzdanju, pretpostavljam da si me to pitala...
Te ćeš morati verovati mom subjektivnom samopredstavljanju. :D

princip je isti...:lol:

za ovo ostalo - samo me zanimalo da li si danas zadovoljniji sobom i svojim kvalitetama
nego recimo prije 15 godina...

Čak ih takva popularnost čini jednostranim, ušuškava ih... zaglupljuje.
Naročito primetno, recimo, kod mladih Amera, sportista u svojim srednjim školama, ili glavnih čirlidersica... zakržljaju u tome.
Tako nešto se dešava i kod nas, retardiraju se u zainteresovanosti isto tako infantilnih.

da...imaju ovi novi klinci neki drukciji...rezon...
ili mi se to samo cini...posto sam stara i sve to..:think:

- - - - - - - - - -

Na šta misliš?

- - - - - - - - - -

Toš morati njega da pitaš... ja sam to obradio u onom delu o kvoterbekovima i čirlidersicama.

dokins je to fino objasio, mislim

- - - - - - - - - -

mislim da nije to od skora, nego kako starimo sve vise ponavljamo mantru u moje vrem bilo bolje
ma tog poziranja, kurrcenja, zovi kako oces, u osnovi te popularnosti, tacnije zelje za popularnoscu, uvek je bilo i bice
i medju drugim vrstama, popularniji snazniji inteligentniji snalazljiviji vise krese siri gene...
sve se svodi na to ko ce vise ebati (rasiriti gene) :aha:

- - - - - - - - - -

gerlinea? nikad cula :rumenka:

ps: meni prija dove, imam osetljivu kozu pa nece sve da mi prija....mislim da doprinesem marketingu ako ce neka lova da kane za ucesce u temi :flert:

dokins je to fino objasio, mislim

Klinci su uvek bili isti, sa ili bez Fejsbuka.
Fora je u tome da neki odrastu, a neki i dalje potenciraju infantilnost i fekalni humor kao sredstvo alfa mužjačenja, razumeš...
Verujem da svakoj pravoj ženki takvi lepe na lice izraz kao kad vide da neko povraća.

Otkud ti ideja da mislim da su djeca glupa? Samo kazem da imaju drukcije rezone...

imaju mnogo normalnije i zdravije rezone nego matori. kod matoraca, ako pričamo o odnosima među polovima, svaka priča ima prizvuk paćeništva u manjoj ili većoj meri.

- - - - - - - - - -

osetio se prozvanim :lol:

oterajte me na spavanje

ja nit sam mator nit sam klinac. ja sam zlatna sredina :mrgreen: mrš na spavanje

Klinci su uvek bili isti, sa ili bez Fejsbuka.
Fora je u tome da neki odrastu, a neki i dalje potenciraju infantilnost i fekalni humor kao sredstvo alfa mužjačenja, razumeš...
Verujem da svakoj pravoj ženki takvi lepe na lice izraz kao kad vide da neko povraća.

neki dan mi je sestogodisnja necaka objasnjavala
kako radi google earth i cemu sluzi
i zasto je to njena omiljena...aplikacija :heart:

s druge strane, drugaricna 15 godisnjakinja non stop slusa nedu ukraden...
krpe i cipele su sve o cemu razmislja...osim sto tu i tamo istuce neku dojucerasnju drugaricu
omiljeni casopis joj je svet
a do jucer je bila tako drago i pametno dijete :sad2:

imaju mnogo normalnije i zdravije rezone nego matori. kod matoraca, ako pričamo o odnosima među polovima, svaka priča ima prizvuk paćeništva u manjoj ili većoj meri.

- - - - - - - - - -

ja nit sam mator nit sam klinac. ja sam zlatna sredina :mrgreen: mrš na spavanje
sta kao deca su nevine dusice bla bla neiskvarena srca nasa buci buci
daaaj nemo molim te samo to da krenes da prosipas
pa deca umeju da budu surovija ponekad i od odraslih, to je stara prica....
i kako ces da uporedjejus odnos medju polovima izmedju dece i odraslih kad kod ovih prvih ne postoji osim igranja u pesku i jurnjave sugica....osim ako nemas neku pokvarenu mastu :lol:

neki dan mi je sestogodisnja necaka objasnjavala
kako radi google earth i cemu sluzi
i zasto je to njena omiljena...aplikacija :heart:

s druge strane, drugaricna 15 godisnjakinja non stop slusa nedu ukraden...
krpe i cipele su sve o cemu razmislja...osim sto tu i tamo istuce neku dojucerasnju drugaricu
omiljeni casopis joj je svet :sad2:

I, koja je od njih starija, zrelija, samopouzdanija?...

Back