Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 7.963 juče u 22:39 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #76 Lagerta: Osećam se Kliknite za proširenje... na šta?
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 7.963 juče u 22:40 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #77 Moj drug odmerava zene, ali bukvalno, i premerava, sta je moj drug?
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.764 juče u 22:41 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #78 Lovac Luka ulovio vuka: na šta? Kliknite za proširenje... Trenutno, na punjenu papriku, današnji ručak
Lovac Luka ulovio vuka: na šta? Kliknite za proširenje... Trenutno, na punjenu papriku, današnji ručak
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.764 juče u 22:41 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #79 Lovac Luka ulovio vuka: Moj drug odmerava zene, ali bukvalno, i premerava, sta je moj drug? Kliknite za proširenje... Izmišljen?
Lovac Luka ulovio vuka: Moj drug odmerava zene, ali bukvalno, i premerava, sta je moj drug? Kliknite za proširenje... Izmišljen?
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 7.963 juče u 22:42 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #80 Lagerta: Izmišljen? Kliknite za proširenje... ne uciteljice asocijacija "rak"
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.764 juče u 22:44 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #81 Lovac Luka ulovio vuka: ne uciteljice asocijacija "rak" Kliknite za proširenje... Dupli rak u horoskopu?
Lovac Luka ulovio vuka: ne uciteljice asocijacija "rak" Kliknite za proširenje... Dupli rak u horoskopu?
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 7.963 juče u 22:45 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #82 Lagerta: Dupli rak u horoskopu? Kliknite za proširenje... i to
Lovac Luka ulovio vuka Poznat Moderator Poruka 7.963 danas u 01:48 - Kako se žene osećaju kada ih muškarci odmeravaju? #83 tacan odgovor je krojac zato sam i rekao rak, mi kod učiteljice citali Rak krojac