Kako se oswetiti zeni

Tim pre. Bringin' back old memories... :)
A moze i iz srednje...
Ne pravim pitanje....
Samo, sa faksa je vec klishe... to bih izbegavao... kao i seks sa kevom, sestrom, burazerom... malo sick za moj ukus...
Mada bi neka od tetke odlicno mogla da prodje...
Sta znam, ima raznih kombinacija...
Ako hoces da joj se kvalitetno osvetis, samo treba biti mastovit :cool:

A moze i iz srednje...
Ne pravim pitanje....
Samo, sa faksa je vec klishe... to bih izbegavao... kao i seks sa kevom, sestrom, burazerom... malo sick za moj ukus...

Glupost...
Ako si nju loše hebao, što bi je povredilo što sad loše hebeš neku drugu... može joj samo biti žao te druge... ako je malo osećajnija...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ako pravi muskarac do kojeg joj je stalo, prodje pored zene ne primetivsi je, vec joj se osvetio.
Ako neki bezveznjakovic prema kom je ravnodusna sasvim, uradi i najvazniju stvar na svetu bice joj svejedno.
Jacina osvete ne zavisi od toga kako ce se osvetiti vec od toga koji i kakav covek se sveti.

samo cu dodati na ovo josi - Nije bitno sta radi vec KO radi!

pa se Anita91 skontaj ko si ti u svemu tome..

Zena zeni, ili muskarac zeni? Osveta se zaista sluzi kao hladno jelo. Najpre moras dobro da proucis objekat osvete, za sta je potrebno vremena i strpljenja. Puno vremena i puno stpljenja. Uocavas vrline, slabosti, do cega mu je stalo. Sta mu je slaba tacka; udaras tek nakon sto si napravio jako dobru pripremu i 100% si siguran da ces moci da odradis strategiju....Nije to za svakoga, nema svako zivaca, strpljenja a ni pameti za kvalitetnu osvetu. Obicno ljudi urade neku sitnu pakost pa je racunaju u osvetu, sto meni bude prosto smesno. Nije to to, jok :ljutko:

Ne daj Boze naci se tebi na putu! :)

Ne daj Boze naci se tebi na putu! :)

:zper:
Ne stevca, ja to samo teoretisem na temu...nisam se nikad nikome tako svetila, najcesca "osveta" kod mene je zaborav doticne/doticnog. To sto sam napisala...sprovela bih u slucaju da me neko sustinski, onako kobno rani; da razlog za takvu osvetu bude bas strasan, ne tipa, e, ostavio me, prevario me, nego bas razoran. Smrt bliznjeg. Zlostavljanje deteta. Dugotrajna i velika patnja nekog koga volim.
U tom slucaju bih isla na to da godinama pratim i cekam svoju priliku onako bas tako kao sto sam opisala.

Ako postoji nesto sto sam uradila, a nije trebalo, najvise bi me zabolelo da ta osoba pocne da me potpuno ignorise, trajno. Zabolelo bi me jer bi se osecala prezrenom, ali ako bih znala/slutila da to cini iz osvete bilo bi mi glupo/smesno jer to onda nije ponasanje nekoga ko se oseca superiorno vec naprotiv. Osveta je ono cemu pribegavaju nesigurni ljudi.

jel vama svima koncept osvete tako blizak i prihvatljiv? o.O
stvarno?
mene najiskrenije, ali ne morališem i ne foliram, interesuje zašto bi to iko radio?
osim ako ne želi još nešto od osobe kojoj se sveti, to je onda glupo al da kažemo da postoji motiv...
ali ako je eto tako. osveti mu se i cepaj dalje kroz život zadovoljan.. čemu toliko cimanje?

jel vama svima koncept osvete tako blizak i prihvatljiv? o.O
stvarno?
mene najiskrenije, ali ne morališem i ne foliram, interesuje zašto bi to iko radio?
osim ako ne želi još nešto od osobe kojoj se sveti, to je onda glupo al da kažemo da postoji motiv...
ali ako je eto tako. osveti mu se i cepaj dalje kroz život zadovoljan.. čemu toliko cimanje?

Licna sujeta, malo zabave, prazan ziwot :D.
Ima puno razloga :mrgreen:

A moze i iz srednje...
Ne pravim pitanje....

I imati dowoljno sredstwa/motji. Otkud meni bre ta motj? Pa ja jedwa nadjem i owako neku xD. A kamoli koju ja hotju z:D.
Cxim krenes na neku odredjenu, ispali te :roll:

Shodno tome kako se oswetiti zeni? Kako je kazniti... Kako nawishe napakostiti i powrediti neku zenu? Pisite
neko ko, umjesto da izvuce lekciju i nastavi svoj zivot,
provodi isti ne zaboravljajuci kako je poljubio pod jer nije uspio da se odbrani na vrijeme,
te pletuci spletke osobi koje je na tebe vac davno zaboravila baveci se pametnijim stvarima,
a sve u svrhu pokusavanja sakupljanja ponosa sa poda, sto nece ponistiti cinjenicu da jesi vec jednom poljubio isti,
ostavlja jako los utisak o tebi kao osobi... slaboj, slaboj osobi

Jaoj ajde dosta wishe sranja molim te unisale z:D z:D z:D.

Što vređaš ako si tražio/la pomoć??

Slažem se sa parkom, i ... još nekim (ne mogu sad da gledam ko je) ko je rekao da se uopšte ne treba svetiti, jer je to odlika slabića.
Ne shvatam zašto ljudi imaju tu potrebu da nanose bol... mislim, ja nisam takva. Ja bih samo ignorilsala ili se potpuno distancirala od osobe koja me je povredila.

Tacno, prewishe sam cxist. Owim tempom netju zawladati swetom. Moram se uprljati da bih bio dosledan ^_^. Zato hotju da naucxim swe prljawe tajne i trikowe ^_^.
Msm netju ja da se swetim josx nikome, ali sigurn0 tje mi trebati :D.
Inacxe m0ja 0na slik ana pr0filu bi se m0gla zwati
Hmm kak0 da se 0swetim t0j kucxki :D

Ja verujem da svi ovi saveti mogu da ti pomognu ali ne znam o kakvoj je osobi rec , mislim zbog cega je kucka za tebe pa da te savetujem kako konkretno
Pravilo koje vazi za svakog neprijetelja je naci mu slabu tacku :ok:
Znaci otkrij koja je njena slaba tacka, budi strpljiv ,pazljivo planiraj osvetu jer se ona sluzi hladna

A najbolje je da se ne svetis vec da spoznas cari greha na mnogo bolji nacin :whistling:

Spoznao sam mnogo puta takwe cxari, i to nije basx gresxno. Nzm nekako je nedowoljno. zhiwot je prewise zanimljiw kada igras po swojim prawilima :D.
A meni sweti zadatak oswete, kaznjawanja i tako toga, jako mi se swidja :D. Nekako mi uzbudljiwo :D

Back