- Poruka
- 8.889
Shodno tome kako se oswetiti zeni? Kako je kazniti... Kako nawishe napakostiti i powrediti neku zenu? Pisite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
pu prva (ovo ce biti interesantna tema)
Delim twoj entuzijazam sa primesama skepticizma.
@tema.
Moja istraziwanja su me uwerila u to d aje zena nesto poput monstruma, koji n eosetj anista, i uglawnom swe podredjuje sebi. Tako nesto. i onda ne znam wishe na koji nacin bih se mogao izboriti protiw takwog motjnog neprijatelja..
Ajde zene pomagajte, recite mi koje su washe naslabije tacke![]()
pa znaci ne vredi mu da joj se sveti,
da joj je stalo do njega ne bi joj se svetio,
posto nije, zabole je, za nekog bezveznjakovica.![]()
Shodno tome kako se oswetiti zeni? Kako je kazniti... Kako nawishe napakostiti i powrediti neku zenu? Pisite
Tako sto joj se uopste neces svetiti, nego ces je zaboraviti i odmah naci drugu zenu i posvetiti se njoj.
Ako pravi muskarac do kojeg joj je stalo, prodje pored zene ne primetivsi je, vec joj se osvetio.
Ako neki bezveznjakovic prema kom je ravnodusna sasvim, uradi i najvazniju stvar na svetu bice joj svejedno.
Jacina osvete ne zavisi od toga kako ce se osvetiti vec od toga koji i kakav covek se sveti.
Povrediti je... tako sto ces joj reci da je k.urva, i debela.... na to su sve osetljive...
A osveta... ja to ponavljam svim ortacima koje su ribe prevarile...
Pronaci njenu drugaricu iz Osnovne skole, i urediti da vas vidi dok se j.ebete...
mean... hell yeah!![]()
Ahahahah... baš će je povrediti kad vidi da ebeš njenu drugaricu iz osnovne... ahahahah...
Kako klinački...![]()
Nije to kao kad odradish sa bilo kojom ribom...
Drugarica iz osnovne je ipak malo vishi atak na sujetu![]()