Kako se oswetiti zeni

Spoznao sam mnogo puta takwe cxari, i to nije basx gresxno. Nzm nekako je nedowoljno. zhiwot je prewise zanimljiw kada igras po swojim prawilima :D.
A meni sweti zadatak oswete, kaznjawanja i tako toga, jako mi se swidja :D. Nekako mi uzbudljiwo :D

Nisi ti jos nista spoznao umem ja to da prepoznam :mrgreen: ...osetices ti slasti greha kad budes bio potcinjen a po tvojim pravilima ce biti malo ili uopste ... shvatices o cemu pisem kad budes to doziveo na nacin na koji treba :D

Sve dok hoces da se svetis , znaci da ti je stalo ili da te je povredilo i to debelo...
Osveta jeste odlika slabica..svidelo ti se to ili ne.Ne znam koliko imas godina, ali to sto ti hoces i trazis , uglavnom je odlika tinejdzera izmedju 18 i 22, 23 godine, a saveti u stilu reci joj da je debela , k..., ili j... jos sestru mamu, itd. takodje mogu doci od te generacije.Zensko sam , i kazem ti da takvim postupkom( muvanje ili je... bliske drugarice sestre...)mozes samo da joj pokazes koliko si povredjen i koliko je uspela da te povredi time sto je uradila, nahranices njenu sujetu. Nema bolje osvete od kuliranja , cak sta vise kad je vidis lepo joj se javis , pitas sta ima novo, nikako ne pocnes sa fazonom , jao sto imam dobru ribu pet puta bolju od tebe, jer ako je iole pametna, ukapirace da se foliras.Ili ako je neki skot, jednostavno je ignorisi, i razmisli, ko je veca budala,ona sto te je povredila , ili ti sto si joj dozvolio, nastavljanjem teme i trazenjem osvete, dolazi se do pitanja, koji je nivo tvoje inteligencije i zdravog razuma da se smuvas sa skotom koji je uspeo tako da te povredi?Naravno ne vidim da si napisao sta je to konkretno uradila doticna , pa si zeljan osvete..verovatno bi i saveti bili konkretniji he he he he ...

Pa i imam bolju ribu pet puta bolje od nje.. samo sxto je zamisljena xD.
Ai kazem sada owde, nije u pitanju niko direktan, trenutno ne postoji nikome kome bih se swetio. Samo zelim da znam kako da to uradim DOK sam u WEZI. Znaci kako da malo ucinimo stwari zanimljiwim. To sam nacxio od jedne biwsxe, mi smo se stalno swadjali, pa se mirili, pa se tukli (lol ) xD. Msm ona mene XD. Ali to je bilo funnn to su bili najlepsxi dani.
If it ant rought it aint fun xD. dosadno je prewishe u wezama u kojima nema nisxta :D

Tebi treba savet sa foruma na tome kako da najbolje povredis zenu hmmmm?? Pitam se koja zena bi imala problem sa muskarcem tako dobrim da cak i ne zna da je povredi ... Ili ti jednostavno ne znas prvu stvar o zenama i nesto si prilicno zabrljao jer u svemu ima akcija reakcija ako je ona tebe povredila toliko da ti trazis savete za kreativnost i efekat ovde mora da si nesto puno puno pogresio i verovatno kao vecina nisi svestan svog doprinosa u konfliktu. Ali ako ipak gresim i ti si savrsen i apsolutno neduzan pa onda je lepo zaboravis i usrecis nekog drugog .

Pa i imam bolju ribu pet puta bolje od nje.. samo sxto je zamisljena xD.
Ai kazem sada owde, nije u pitanju niko direktan, trenutno ne postoji nikome kome bih se swetio. Samo zelim da znam kako da to uradim DOK sam u WEZI. Znaci kako da malo ucinimo stwari zanimljiwim. To sam nacxio od jedne biwsxe, mi smo se stalno swadjali, pa se mirili, pa se tukli (lol ) xD. Msm ona mene XD. Ali to je bilo funnn to su bili najlepsxi dani.
If it ant rought it aint fun xD. dosadno je prewishe u wezama u kojima nema nisxta :D

Pa ti si onda sinko pogresan naslov stavio, trebalo je reci, kako maltretirati osobu sa kojom si u vezi.E onda tebi treba psihijatar, jer nesto definitivno nije u redu sa tobom, ili ti je dosadno pa si nasao nas da maltretiras , kakav lik j...te:think:

Jaoj ali tesko je to :(.
Ne znam.. Jedna me je doziwela tako, pa je zazalila..
Inace da, imam tu tendenciju da swaku dewojku sa kojom sam psihicki unistim, i samo se josx cujem sa jednom biwsxom lol..
znaci swe me mrze :D.
Kojio sam tzar, msm da owo niko do sada nije postigao :D

Onoj (onome?) ko te je stvarno povredio verovatno nikad neces moci nista. To se valjda resava na terapiji - pogotovo ova kolicina sadizma koji ispoljavas.
Ti samo radis ono sto je neko tebi radio i tako se boris protiv toga. :confused:

Trebalo bi da potrazis strucnu pomoc, potrebna ti je.

slusajte, drage zene, kao se zena sveti.
drugarica hoda sa momkom dvije godine, upravo stigli s mora, planirali svadbu u martu. Pojavljuje se bivsa cura iz Njemacke drugarici na posao sa nekim tipom i govori joj- ja i on (drugaricin decko) smo obecani jedno drugom, i dalje se volimo, imali smo dogovor da me ceka 2 god dok se ne vratim iz Njemacke.
Nakon dva dana, drugarici se momak kune- volim tebe, icicemi u Crkvu da ti se zakunem.
Drugarice i dalje sumlja i ujutru zove bivsu tek ce bivsa njoj- evo njega kod mene sada, rekao me u Crkvu voditi da mi se zakune. Mi ostajemo zajedno!
Drugarice ostaje bez teksta i prekida dalji kontakt.
Dva dana poslije ugleda bivsu i onog tipa sa pocetka price-drze se za ruke,ljube-u vezi su..
Znaci zenska je ladno dosla da ih rastavi i osveti se bivsem dragom....
osta covjek bez obe..:lol:

znaci, ne mozes vjerovati...

e pa vi pazite ubuduce skim ste! :hahaha:

Ne, swejedno joj je jer ima
OBJEKTIWAN. znacxi cinjenjitcxni bonus za sebe :/
Znaci kao tipa tucemo se ja i neko. A ja imam ruke kao cackalice, a on ima ruke 10 puta deblje z:D. I sada ja se kao tucem sa njim :roll:

Tacno, prewishe sam cxist. Owim tempom netju zawladati swetom. Moram se uprljati da bih bio dosledan ^_^. Zato hotju da naucxim swe prljawe tajne i trikowe ^_^.
Msm netju ja da se swetim josx nikome, ali sigurn0 tje mi trebati .
Inacxe m0ja 0na slik ana pr0filu bi se m0gla zwati
Hmm kak0 da se 0swetim t0j kucxki

ti jedan dan pises jedno, drugi dan drugo... ni sam vise ne znas imal li se kome svetiti ili ne, imas li curu ili ne...:hahaha:

Moj muž kad hoće da me povredi, počne da priča ružno o mojim roditeljima. To mu je valjda kompleks jer je siroče već 10 godina. Kad sam ga pitala jednom šta su mu ljudi krivi, rekao je da mu nisu ništa krivi, ali zna da me to najviše boli.

Back