- Poruka
- 400.000
Odluku donosite sami, brzo i lako, konsultujete se,bude vam stresno, i slicno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena i ja,konsultacija.Da izaberemo sta je najbolja opcija.Odluku donosite sami, brzo i lako, konsultujete se,bude vam stresno, i slicno?
I žena presudi. Naravno.Zena i ja,konsultacija.Da izaberemo sta je najbolja opcija.
Ja se više mnogo ne nećkam. Sve što može da se kupi novcem nije tragično, a ni večno.Dužina vaganja zavisi mi uvek od težine odluke, a skupe stvari za mene jesu teške odluke
Kao problem koji možeš rešiti novcem , nije problemJa se više mnogo ne nećkam. Sve što može da se kupi novcem nije tragično, a ni večno.
Samo trenutni.Kao problem koji možeš rešiti novcem , nije problem
Ne bas posto obicno ja sklapam,ili radim sta je potrebno,ali ima i dosta gde ona odlucuje.I žena presudi. Naravno.
Kompromis.Ne bas posto obicno ja sklapam,ili radim sta je potrebno,ali ima i dosta gde ona odlucuje.
sobzirom da zivim sam..pitam onog mog saradnika u glavi i on se uvek slozi samnomOdluku donosite sami, brzo i lako, konsultujete se,bude vam stresno, i slicno?

Te najveće odluke najbrže rešavam - stan, automobil...na primer kupovina kuće?
Bilo mi je to pitanje na B2 simulaciji ispita i kaže ispitivačica nešto slično kao ti, danima bira posteljinu npr. Meni to neshvatljivoTe najveće odluke najbrže rešavam - stan, automobil...
Zidni sat sam tražila i birala 7 godina!
Automobil sam rešila za 7 minuta.
Pa sad, pitanje je i raspoloženja - da li mi se spava međ' cvećem ili u štraftama.Bilo mi je to pitanje na B2 simulaciji ispita i kaže ispitivačica nešto slično kao ti, danima bira posteljinu npr. Meni to neshvatljivo![]()
Moja pokojna baba.Bilo mi je to pitanje na B2 simulaciji ispita i kaže ispitivačica nešto slično kao ti, danima bira posteljinu npr. Meni to neshvatljivo![]()
Dobro si ti još i ispao pored takve babe!Moja pokojna baba.
Ne postoji proizvod koji joj je moja mater online naručila, a da nije vratila.
Ali O.K. to, nego dok smo prve polovice devedesetih bili u Njemačkoj, baba i deda nas obišli, pa baba odlučila kupiti kućne papuče.
Starci je odveli u obližnju prodavaonicu cipela, najveću u cijeloj saveznoj državi, gdje se bez problema kupuju lakirane muške i ženske cipelice za prvu pričest.
Nekoliko sati su tamo proveli, da bi se vratili bez kućnih papuča.
Ove su prevelike, ove premale, ove previše okrugle, ove prešpicaste, ove prešarene, ove prejednobojne, ove prepapučaste, ove precipelaste...
https://forum.krstarica.com/threads/pogresno-procitani-postovi.1012720/post-51815514Pa sad, pitanje je i raspoloženja - da li mi se spava međ' cvećem ili u štraftama.![]()
odluka je lakaOdluku donosite sami, brzo i lako, konsultujete se,bude vam stresno, i slicno?
nikako..odugovlčim večitoOdluku donosite sami, brzo i lako, konsultujete se,bude vam stresno, i slicno?