buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.757
Nemoj da si takav covek.Možda ga seksualno izrabljuju a tebi pričaju igrice, bloger fristajler. A mali blajva matorcima za 50 evra.
Mali je legenda u toj igrici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da si takav covek.Možda ga seksualno izrabljuju a tebi pričaju igrice, bloger fristajler. A mali blajva matorcima za 50 evra.
Nije tačno ja sam na poslu radim, vozim viljuškar, varim, farbam, brusim. Pogledajte prilog 1279536
Komsijin mali zaradjuje po 700 evra igrajuci neku igricu.
Pre ga terali na ulicu da se igra sa decom, a sad ga zakljucavaju u sobu da vezba
Pa i sad .Раније су родитељи децу напињали да иду на фузбал и тенис, да постану нови Пикси и Ђоковић и тако реше породичне финансијске проблеме.
WEF “You’ll own nothing and you’ll be happy”Pa da, kurs se odrzava novim zaduzivanjem. To ne moze u beskonacnost, jer dugovi moraju da se vracaju. Onda ide rasprodaja resursa,
i sta onda? Bankrot...

Nisam ljubomoran, ali ništa od njega za par godina.Nemoj da si takav covek.
I ja sam sa 14god mogao da rešim stambeno pitanje.Nista.
Resili stambeno pitanje

GolfРаније су родитељи децу напињали да иду на фузбал и тенис, да постану нови Пикси и Ђоковић и тако реше породичне финансијске проблеме.

Meni je stambeno pitanje bilo reseno pre nego sto sam rodjen.I ja sam sa 14god mogao da rešim stambeno pitanje.
14 blajvanja 700 evra. Ako pojača gejming na 50 blajvanja eto ti evroprosek.Nemoj da si takav covek.
Smanji malo perverziju.14 blajvanja 700 evra. Ako pojača gejming na 50 blajvanja eto ti evroprosek.
Možda ga seksualno izrabljuju a tebi pričaju igrice, bloger fristajler. A mali blajva matorcima za 50 evra.
a gomila teletabisa htela demokratiju 
Idioti. Što reče Einstein, ljudska glupost je neograničena. Krediti za vreme SFRJ su bili takvi da bi doslovno sve pojela inflacija, tako da na kraju državi ne vratiš skoro ništa.Kredit u jugoslaviji bio 5% na godišnjem nivoua gomila teletabisa htela demokratiju
![]()
Slovenci i Hrvati se naoruzali i srusili sneska.Idioti. Što reče Einstein, ljudska glupost je neograničena. Krediti za vreme SFRJ su bili takvi da bi doslovno sve pojela inflacija, tako da na kraju državi ne vratiš skoro ništa.
… to je kao da imas $10,000 platu i Karleusu za zenu lolОдличан коментар.Suprug je sreo pre neki dan druga iz srednje škole koji radi u Agenciji za nekretnine. Kaže da im je pre svaki drugi kupac bio kreditni, a sad ih gotovo i nema. Prodaja je opala za 50%, vrlo mali broj potencijalnih kupaca ih posećuje.
Kamatne stope rastu i mogu da odu mnogo visoko. Cena života poskupljuje iz dana u dan. Bolje je ne kupiti nego na kraju ostati i bez para i bez nekretnine ili dovesti sebe na nivo pukog preživljavanja. Barem nešto mora da se stabilizuje kako bi čovek znao da li će moći da preživi narednih par godina sa ratom kredita. Ako ništa drugo, barem znaš na čemu si. Trenutno je na vidiku mnogo više negativnih ishoda, nego pozitivnih, ako ih uopšte i ima. Ništa trenutno ne uliva nadu u bolje sutra. Ja nemam hrabrosti da se odlučim na kupovinu i potrošim sav novac koji imam i još više onog koga nemam.
Kad privreda nema pozajmice, opada i zaposlenost, a samim tim i kupovna moc.
Svi gledaju "akutnu" fazu trzista nekretnina, sklanja se novac da bi se sacuvala vrednost jer u trenutku kad se okrene klatno, onda je trka ko ce pre prodati nekretninu za sto vise novca. Niko nece zeleti nekretninu cija vrednost pada, dok novcu vrednost raste, a da raste to vec vidi svako ko prati svetsku ekonomiju.