Kako će se sve ovo u Srbiji završiti?

Србин у својој држави може да зове кога како хоће.

Па неки назови "Србин" сматра да има право да друге зове издајницима, страним плаћеницима, усташама, лоповима и остало, а неки Србин сматра да лопове, убице, шиптарски накот и прекодринске усташе има право да тако и назива: лоповима, убицама, Шиптарима и усташама.

Има ли ту неки проблем?
Promašio si suštinu a i poentu.

Na koji način gomila šatorčina i grupa plaćenih dokonaša u njima mogu da spreče bilo šta? Ako nekome padne na pamet da nešto uradi, ta gomila šatora će samo prva biti popišana.

Da babe iz lokalnih zgrade odluce kisobranima da razruse satore sredile bi stvar za par sati.

Taj Caci cirkus postoji jer su Srbi kulturni pa ne ruse.
Ako bi se zaista zainatili i naleteli od tih satora bi ostale samo bele maramice u krosnjama.

SNS nema ko da brani. Oni idu na otpadnike i kriminalce koji mogu da zastrase vikom i psovanjem malu grupu.
Vucic i ne shvata koliko trpeljiv narod ima.

I ne shvata da je za njega bolje da pocisti park. Isprovocirace previse.

Neko se ovdje pravi Englez.. da ne nabrajam;
Koliko je samo povredjenih policajaca? ..da ne pominjem sve ostale.
Zašto "na žalost"? Žališ što(ni)su bili nasilni??

I?.. ko se ovdje pravi lud?
Ne može se nečiji politički "program" zasnivati na nesrećama i tragedijama.. to je čista zloupotreba ali i odraz političke nemoći.

Kojih bre povređenih policajaca i kojih ostalih, ne tupi.

A zašto "na žalost"? Pa vidi, ja podržavam svačiju borbu protiv ovog kriminalnog režima. Svako na svoj način. Jer ovi protesti nemaju ni vođu ni političku partiju. Pa svako na neki svoj način da doprinese.
Ali, to da idemo i da nas bude milion i da pevamo odvratne pesme Marka Luisa, Marčela, Beogradskog sindikata i Dina Merlina, to je ništa! Da sve komičnim banerima i pošalicama. Njega za to boli uvo, on je rekao da ne da vlast taman da mu ubiju decu (totalno poremećen razum). Diktature se ne može osloboditi ni izborima ni mirnim protestima. Ne kažem da bilo ko treba da ubije bilo koga, daleko od toga, ali sa ovakvom ekipom mora mnogo čvršće i odlučnije.

Da babe iz lokalnih zgrade odluce kisobranima da razruse satore sredile bi stvar za par sati.

Ako bi se zaista zainatili i naleteli od tih satora bi ostale samo bele maramice u krosnjama.

SNS nema ko da brani. Oni idu na otpadnike i kriminalce koji mogu da zastrase vikom i psovanjem malu grupu.

Baš tako. Kad počnu da pričaju kako u drugim zemljama policija primenjuje silu a ovi naši su kao mice dobrice. Neka oni vide kako u Francuskoj, Belgiji ili bilo kojoj drugoj državi ljudi protestuju. Ja sam prilično siguran da bar u Evropi nema naroda koji bi ovako trpeo ovakav haos od vlasti.

Baš tako. Kad počnu da pričaju kako u drugim zemljama policija primenjuje silu a ovi naši su kao mice dobrice. Neka oni vide kako u Francuskoj, Belgiji ili bilo kojoj drugoj državi ljudi protestuju. Ja sam prilično siguran da bar u Evropi nema naroda koji bi ovako trpeo ovakav haos od vlasti.
U Evropi se protestuje mnogo vise kod nas, ali nikad nista ne postignu time, odnosno ne mogu da promene nijedan rezim. Makron po anketama ima podrsku 11%, i dalje vlada.

Šta mislite kako bi se proveo bilo koji Srbin u Hrvatskoj koji bi se usudio da neke ili bilo koje Hrvate naziva "lopovima i ubicama"..?
Kada bi Hrvatska vlast govorila za Srbe ono što naša vlast govori za Hrvate i za šta ih sve optužuje, mi bi sa njima do sad zaratili 100 puta. Ja sam i zapanjen dostojanstvom Hrvatske vlasti i koliko tolerišu ovim našim panjevima da jedu govna.

U Evropi se protestuje mnogo vise kod nas, ali nikad nista ne postignu time, odnosno ne mogu da promene nijedan rezim. Makron po anketama ima podrsku 11%, i dalje vlada.

Njima nije nikakav problem da se nakane da protestuju. Lufthanza, Francuska železnica, poljoprivrednici širom Evrope... Da li postignu i koliko, to je veliko pitanje.
Mada, verovatno i te njihove proteste neko finansira i plaća. Neki zapad, Hrvatska, Vojvođanski separatisti ili subotari.

Makron ima 13 puta manje moci u Francuskoj, nego Vucic u Srbiji. To je sustina demokratije.

'vladanje Makrona' i 'vladanje Vucica' nije isto, i udbaski jezicki narativi gde se jedna vlast izjednacava sa drugom su za drugi osnovne.

:lol: :tick: Ono, doduse krajnje je vreme da se promeni i to ime, Pionirski park, tako da ako je u tu svrhu, mozda je i bolje da ljudima dosadi to "caciclend" pa da razmisle o menjanju ne samo tog, nego i trenutnog naziva "Pionirski park"...valjda iamo neki stariji i adekvatniji naziv? :D
не може, комунизам још у крви и таман кад га се решавамо, нађу се паметни да нас врате у 45-ту
луд смо народ. Срби још увек пате за југославијом ебу нас карађорђевић регент и тито мртви.

E ovo je istina, mislim da čak ni mi koji skroz podržavamo proteste nismo svesni koliko je zapravo rasprostranjen taj bes naroda, znači uđem u prevoz čujem bar dvoje kako mu yebu mater žwalavu, odem na kupim neku klopu i dok čekam oni što prave klopu ono isto yebu mater Vučiću i naprednjacima, odem do striparnice da uzmem neki strip i isto tamo dok po onim policama gledam stripove čujem kako oni tamo isto mu mamu žwalavu i udri po Vučiću i naprednjacima, znači na svakom koraku, čak i ja ono zakolutam očima i mislim auuu ljudi pa yebo vas više žwalavi, (kao da ne znate kakav je i da je rođeni gownar pa se sad kao nešto isčuđavate), mislim iskulirajte malo, ono nađite neku zanimaciju, mislim i ja isto mislim o njima što i vi ali brate........sad ja ne znam kako je po drugim mestima jer slabo se krećem po Srbiji ali ovde u Beogradu niko organski ne može da podnese Vučića i naprednjake, mislim da 9 od 10 ljudi (ako možda izuzmemo penzionere) organski ne može da podnese Vučića i naprednjake (a verujem da je tako i u mnogim drugim mestima, pogotovo onim malo većim tipa Novom Sadu, Nišu, Subotici, Užicu, Valjevu, Čačku......barem na osnovu nekih scena koje smo viđali dosad i na osnovu toga što su mi neki ljudi od tamo rekli.

Mislim da narod nikad nije bio toliko ogorčen na neku vlast kao sad, čak i ono 2000-te ili 2012-te je bila limunada naspram ovoga.
Tako sam i ja mislio kada sam skoro redovno učestvovao u protestu 1 od 5 miliona...
i onda dođu izbori SNS 2 miliona glasova a pola stranaka ne pređe ni cenzus kod razjedinjene opozicije.

Videćemo ko će da izađe od opozicije i studenata na sledećim izborima i u koliko kolona , od toga sve zavisi,

Naci ce se debil koji ce izvaditi oruzje jer su tamo krimosi i oruzja ima.
Ali to je onda the end.

Prva zrtva od njih i onda je kraj.

Back