E ovo je istina, mislim da čak ni mi koji skroz podržavamo proteste nismo svesni koliko je zapravo rasprostranjen taj bes naroda, znači uđem u prevoz čujem bar dvoje kako mu yebu mater žwalavu, odem na kupim neku klopu i dok čekam oni što prave klopu ono isto yebu mater Vučiću i naprednjacima, odem do striparnice da uzmem neki strip i isto tamo dok po onim policama gledam stripove čujem kako oni tamo isto mu mamu žwalavu i udri po Vučiću i naprednjacima, znači na svakom koraku, čak i ja ono zakolutam očima i mislim auuu ljudi pa yebo vas više žwalavi, (kao da ne znate kakav je i da je rođeni gownar pa se sad kao nešto isčuđavate), mislim iskulirajte malo, ono nađite neku zanimaciju, mislim i ja isto mislim o njima što i vi ali brate........sad ja ne znam kako je po drugim mestima jer slabo se krećem po Srbiji ali ovde u Beogradu niko organski ne može da podnese Vučića i naprednjake, mislim da 9 od 10 ljudi (ako možda izuzmemo penzionere) organski ne može da podnese Vučića i naprednjake (a verujem da je tako i u mnogim drugim mestima, pogotovo onim malo većim tipa Novom Sadu, Nišu, Subotici, Užicu, Valjevu, Čačku......barem na osnovu nekih scena koje smo viđali dosad i na osnovu toga što su mi neki ljudi od tamo rekli.
Mislim da narod nikad nije bio toliko ogorčen na neku vlast kao sad, čak i ono 2000-te ili 2012-te je bila limunada naspram ovoga.