Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Hoce dok se ne snadju sa nesto bolje ili dok ne prodje rat i vrate se kuci.Ja se nadam da ce dosta ruskinja i ukrajinki ostati ovde.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce dok se ne snadju sa nesto bolje ili dok ne prodje rat i vrate se kuci.Ja se nadam da ce dosta ruskinja i ukrajinki ostati ovde.![]()
Cak i onaj sa Golije pa je morao u Pazar po mladu ... moras to da shvatis.То није тачно.
Хахах.Cak i onaj sa Golije pa je morao u Pazar po mladu ... moras to da shvatis.
Cuj meni su sa mamine strane pokojni baba i deda sa sela. Jedino lepo cega se secam iz detinjstva je vremeAko ti se zivot svodi na to sta ces samo da jedes aka mesinu onda da.
Selo je zakon ali ubi depresija ... a u gradu ipak imas milion nacina kako da potrosis ono sto ti tvoji salju pa posle nestane za kiriju.
Idu srbijanci i u Albaniju po mladu ali plate tu transakciju a gledaj sta srbijanke rade u Zadruzi 6,yebu se pred kamerama ko stuke i ko to da ozeni sutra.Albanke su device za srbijanke i ako se seksaju ne rade to javno.Cak i onaj sa Golije pa je morao u Pazar po mladu ... moras to da shvatis.
Takoe , Srbija je na solidnom scoru , tj neka sredina u Evropi.Moi srbijanci imamo rešeno stambeno pitanje.
Ја сам радио радио и радио скупио паре и још што сам добио у наследству купио кућу основао породицу.

Жао ми је клинаца који уопште неће да раде никакав физички посао, сви иду на Ај ти сектор.

Наравно.Да.
Треба жалити клинце који, уместо да копају бандере иду у ИТ сектор.
![]()
Pa bolje da rade klinci nešto nego što sede na lapsitopsiju, kompjuteru, tabletu.
Ali oni nisu za fizički rad oni su za fine poslove.
Nije tačno ja sam na poslu radim, vozim viljuškar, varim, farbam, brusim.И теби добро иду фини послови.
Видиш како си по цео дан овде са нама и лапситопсиш, компјутериш и таблетоманишеш.
Komsijin mali zaradjuje po 700 evra igrajuci neku igricu.Pa bolje da rade klinci nešto nego što sede na lapsitopsiju, kompjuteru, tabletu.
Ali oni nisu za fizički rad oni su za fine poslove.
BolestKomsijin mali zaradjuje po 700 evra igrajuci neku igricu.
Pre ga terali na ulicu da se igra sa decom, a sad ga zakljucavaju u sobu da vezba
Pa da, al kupili garsonjeru u NS.Bolest
Ih pa sta.Pa da, al kupili garsonjeru u NS.
Nista.Ih pa sta.