Kako će se sve ovo u Srbiji završiti?

Ti šatori su blokada da se ne desi "Majdan" u Srbiji, dakle krvoproliče.
Uostalom, šta konkretno nekome smeta Pionirski park i studenti u šatorima?
Ma ne smeta mi ništa gomila šatorčina ispod prozora, stalno zapišavanja ulaza od strane ćacadi, to što više ne mogu da prođem tuda kolima, pa obilazim zaglavljen zajedno sa drugim vozačima u Kosovskoj provedem pola sata više u prevozu, sumnjive likove koji se ovuda muvaju non stop, usran nekad lepi Pionirski park, stalno blokiran parking, pa krenem po kiši da vozim decu i shvatim da ne mogu da izađem od ćacija koji me blokirao, pa ne mogu da dozovem taksi jer niko neće da dođe kad čuje adresu...

Ma milina jedna rajska, kamo sreće da je i tebi tako dobro kao i meni.

Geopoliticka situacija u evropi je takva da im je to usputni trošak da finansiraju one nepomenike.
Jedino resenje je starinsko.nekoliko glavnih bukaca pohapsiti i rulja se razbeze
Ух, што би ти волео да си нека власт! Срећом, ниси.
Узгред, руља је неорганизована, што овде није случај, па ни твоје "старинско" решење не пали.

Da, postoji bes naroda koji vučić kontroliše, kada svet udje u rat, nikoga neće biti briga da li će većina izgaziti manjinu u Srbiji....a većina nije ni SNS ni Sudije nego neopredeljen narod....
Ma daj...idealizujes, Sila boga ne moli , to uvek vazi...
Ne postoji takav narod kako ga ti vidis...Srbi su kukavice, to nije tajna..ludaci to nije tajna....razumni , sipak...takticni , sipak...inteligentni sipak...

Dakle sta ti vidis, to ne postoji....

Postoji sila i brzina...brzina je mala, rascepkanost velika..
Jajarizam veliki..

Ratovi su jeftini...
Jedna fabrika kosta 50 milijardi $...koliko kosta ubiti bilo kog coveka na planeti...
Trumpa npr...10 mil $, tesko da kosta vise....
Rat , koliko kosta, gde pogine 50 000 ljudi....npr godisnje...kosta 50 milijardi$

Profit od AI , godisnje...220 milijardi $ samo za izradu support chipova...to nije cak nni core chipova...

Tesla se kocka sa 20 milijardi $ samo toliko placa A6 novu liniju za autonomnu voznju , izradu chipova , ne razvoj..

Vucic krade u stotinama miliona evra, po cugu, nije najveca kradja, zna on to , Sloba je u milijardama....izmedju se kralo u pola milijarde..ali presusilo , pa nije Srbija SFRJ....

Svi mi znamo ali izgleda ja moram da to kazem konkretno..
Kad srbi podivljaju to je kao kad podivlja rulja, ne heroji niti egoisticki ludaci ,nego rulja...
A to znaci da ce se okrenuti onome sto najcesce vidi...

Ako im smeta kontrolor u prevozu , njega ce da prebiju , ako im smeta vozac sto je naglo ukocio njega ce da prebiju , jok cuvace bes dok ne stignu na Dedinje gde ce da ladi jaja onaj tip koji je ubio ovog i onog i navukao neke tamo kosovare da ih pobiju kao ovce...

Tako funkcionise rulja, zivcano , nekontrolisano , besno iz prsta i eksplozivno....

Ubijace zene i decu tu koje vide....sta ti imas meni da mases rukama zenturaco...sta me gledas mali , sad cu da ti ebem mater....

Nikad rulja nije bila oslobodilacki pokret, niti ce ikad biti..

Ja glup nisam, budala jesam cim pricam ljudima koji sami ne mogu da vide neke stvari...to se ne radi ....pricati budalama da su budale, to se ne radi , osim ako nisi tog trenutka budala kojoj je stalo da nesto spreci...a i tada si opet budala...to se ne radi...

Budale se zaustavljaju...jednostavno brzo i efikasno....ili silom ih zaplasis, svaka budala je budala ali nije lud po sebe....cak i lud nije lud po sebe...

Ma daj...idealizujes, Sila boga ne moli , to uvek vazi...
Ne postoji takav narod kako ga ti vidis...Srbi su kukavice, to nije tajna..ludaci to nije tajna....razumni , sipak...takticni , sipak...inteligentni sipak...

Dakle sta ti vidis, to ne postoji....

Postoji sila i brzina...brzina je mala, rascepkanost velika..
Jajarizam veliki..

Ratovi su jeftini...
Jedna fabrika kosta 50 milijardi $...koliko kosta ubiti bilo kog coveka na planeti...
Trumpa npr...10 mil $, tesko da kosta vise....
Rat , koliko kosta, gde pogine 50 000 ljudi....npr godisnje...kosta 50 milijardi$

Profit od AI , godisnje...220 milijardi $ samo za izradu support chipova...to nije cak nni core chipova...

Tesla se kocka sa 20 milijardi $ samo toliko placa A6 novu liniju za autonomnu voznju , izradu chipova , ne razvoj..

Vucic krade u stotinama miliona evra, po cugu, nije najveca kradja, zna on to , Sloba je u milijardama....izmedju se kralo u pola milijarde..ali presusilo , pa nije Srbija SFRJ....
Pa biraj s kim se družiš, pa će sve da postoji...a ako ti baš treba dokazi to je lako....protrči kroz imena srba u svetskim tokovima gde živi osam milijardi ljudi i osam miliona Srba...

Pa biraj s kim se družiš, pa će sve da postoji...a ako ti baš treba dokazi to je lako....protrči kroz imena srba u svetskim tokovima gde živi osam milijardi ljudi i osam miliona Srba...
Ko je brzi , jedan placeni caci kriminalac ili Srbin koji ide na posao?
Caci kriminalac ce sutra da sa svojim drugarima ubije 20 ljudi , i prekosutra ce svi zaposleni da cuce u kucama i mole Vucica da sredi mir....silom....

Druzi se ti sa kim imas, a nemas neki izbor, jer jajarizam se vidi mnogo pre nego sto se neko ubije...

za par godina ustanovice se da se nista znacajno nije promenilo.
Pa niko ne zeli.
Ja to vidim svakodnevno..
Izmedju ponude mene i meni slicnih i nekog ko prodaje ukradeno na pijaci , svi ce se okrenuti iako znaju da je ukradeno , tom sto prodaje na pijaci....

Izbor ljudi nije nevidljiv, vidljiv je...iako ljudi misle da niko ne vidi njihove tajne i sitne odluke...ima ko vidi , ja vidim...
Mogu da lazu javno sebe i druge, ali sve to donosi posledice....ne negujes nesto , negujes nesto drugo....ne mora niko da zna, taj koga negujes on zna...

Ko je brzi , jedan placeni caci kriminalac ili Srbin koji ide na posao?
Caci kriminalac ce sutra da sa svojim drugarima ubije 20 ljudi , i prekosutra ce svi zaposleni da cuce u kucama i mole Vucica da sredi mir....silom....

Druzi se ti sa kim imas, a nemas neki izbor, jer jajarizam se vidi mnogo pre nego sto se neko ubije...
eto, verujem ti sve....a i na izbore...

Ne verujem da ce iko ukapirati kad pisem neodredjeno , evo konkretno

Treba da se renovira krov , prokisnjava, dodje 4 ponudjaca, renoviranje....svaki ima svoju cenu , u parama...
Jedan ima i u dilu , 1 stan od prepravke...

Ali stanari zgrade ne mogu da se dogovore, jer svi bi dzabe a jedan trazi 5000e , jer zna da toliko treba da dobiju svi stanari za nadogradnju....
Medjutim, krenu da ga pljuju psuju i na kraju ga oteraju iz zgrade..

Stvara se atmosfera i sletna pista za prevarante, samo to budale i blente ne vide..
Pokvareni sin jedne od stanarki merka priliku, ni to ne vide.
Majka mu kao postena, otac je bio posten, ali majka je kao postena...ali navodi na vodenicu svog sina..boli je dupe kao sto je uvek i bolelo..
Niko osim proteranog stanara to ne vidi...

Malo po malo doliva se ulje , ne ove godine, sledece, opet sledece, sledece...nikako da odluce a ne mogu da odluce jer blage veze nemaju sa zivotom....
Na kraju procena pokvarenog sina krece, on nudi besplatno da poprave krov, i izgrade 4 stana...Stanari pristaju...
umesto po 5000 e , dobijaju kitu da oci namazu...
Ali umesto 1 stana , eventualno dva, izgrade se 4 nadogradjena stana...
Pokvareni sin sve to odradi , nema potpisanih ugovora..
Treba da im postojecu vesernicu vrate, ali ne vracaju , ostaje prazna neizgradjena, sa promajom koja hladi celu zgradu i spusta za 5C temperaturu svima, sto ja nisam verovao da je moguce, ali je moguce...

Privlacili su privlacili i na kraju privukli prevarante i prihvatili i ;niko ni dan danas ne shvata da su prevareni....ili cute i smrde, ali mislim da pola njih ne shvata...zive u svom mehuru , u svom svetu..

Tako je i ovo ..svi zive u Srbiji u nekom svom svetu...njima ugodnom...

Ma ne smeta mi ništa gomila šatorčina ispod prozora, stalno zapišavanja ulaza od strane ćacadi, to što više ne mogu da prođem tuda kolima, pa obilazim zaglavljen zajedno sa drugim vozačima u Kosovskoj provedem pola sata više u prevozu, sumnjive likove koji se ovuda muvaju non stop, usran nekad lepi Pionirski park, stalno blokiran parking, pa krenem po kiši da vozim decu i shvatim da ne mogu da izađem od ćacija koji me blokirao, pa ne mogu da dozovem taksi jer niko neće da dođe kad čuje adresu...

Ma milina jedna rajska, kamo sreće da je i tebi tako dobro kao i meni.
brate koji si maler da ti se desi Ćacilend u komšiliku.. :)

izdrži, šta da ti kažem ;)

O pa izvini.. vjerovatno ne vidim dobro. :dash:
Nije ne vidiš dobro nego se praviš lud! Protesti, nažalost, nigde nisu bili nasilni. Osim onog gađanja jajima ali zaslužili su govnima da ih gađaju a ne jajima tako da su tu super prošli.
Iako ste jako nevešto pokušavali nešto da uvalite kao onaj vaš ubačeni gedža koga je pandur nabo nogom a "blokaderi" mu spasili život.

Kako će se sve ovo (izmedju blokadera i vlasti) završiti u Srbiji?Da će sve prestati samo od sebe,gotovo sam siguran da neće.Mislim da je pitanje trenutka kada će pasti nečija glava na ovoj ili onoj strani da će tada krenuti ludilo....Šta vi mislite
Nagađam da će doću do pucanja/sukoba ili sa strane blokaderi protiv blokadera ili ćaci protiv ćacija.
Ako se protesti/ćacilend oduže biće manje aktivnih, ali će verovatno ostati neka najekstemnija opcija sa obe strane.
Što se ishoda tiče kontam da će se AV u nekom momentu sam povući, mada potrudiće se da ostavi poveću cirkus onima koji budu došli umesto njega.

Nije ne vidiš dobro nego se praviš lud! Protesti, nažalost, nigde nisu bili nasilni. Osim onog gađanja jajima ali zaslužili su govnima da ih gađaju a ne jajima tako da su tu super prošli.
Iako ste jako nevešto pokušavali nešto da uvalite kao onaj vaš ubačeni gedža koga je pandur nabo nogom a "blokaderi" mu spasili život.
Neko se ovdje pravi Englez.. da ne nabrajam;
Koliko je samo povredjenih policajaca? ..da ne pominjem sve ostale.
Zašto "na žalost"? Žališ što(ni)su bili nasilni??

I?.. ko se ovdje pravi lud?
Ne može se nečiji politički "program" zasnivati na nesrećama i tragedijama.. to je čista zloupotreba ali i odraz političke nemoći.

Šta mislite kako bi se proveo bilo koji Srbin u Hrvatskoj koji bi se usudio da neke ili bilo koje Hrvate naziva "lopovima i ubicama"..?

Србин у својој држави може да зове кога како хоће.

Па неки назови "Србин" сматра да има право да друге зове издајницима, страним плаћеницима, усташама, лоповима и остало, а неки Србин сматра да лопове, убице, шиптарски накот и прекодринске усташе има право да тако и назива: лоповима, убицама, Шиптарима и усташама.

Има ли ту неки проблем?

Totalno nebitno....
Vazno je reci da Srbi dozvoljavaju da zive kao lopovi i blente i zato i zive tako....
Kao kad neki profesor nosi losu dioptriju , polomljene naocare i svi ga vide kao debila, senilnog..
A on nije, ali jeste ako dozvoljava sebi da nosi polomljene naocare koje su zastarela dioptrija..

Tako da Srbi su doveli sebe do toga da mogu i moraju i zele da trpe da im svako vodi drzavu, da ih svako keca u mozak i da zive ko bogati ali bednici ...

Da se razumemo , svi bednici i svi ocajnici i sve budale kad im kazes da su to sto jesu , ti ih vredjas i ima da ti polome pi...i da se okome svom snagom i sredstvima na tebe...
Ali nece promeniti ono zbog cega su bednici , ocajnici i budaletine...

Retko kad...ali i tad prvo mora da polome tebe sto si glasnik pa tek onda mozda iz dupeta dodje u glavu

Smesno je i pomisliti da kazes Srbima , ako ti curi voda zoves vodoinstalatera, ako nemas struju zoves elektricara...sve se moze popraviti ako trazis i juris da nadjes resenje...Tako se moze naci i osoba koja moze da uvede red u drzavu a da nije diktator niti tiranin...

Ali je smesno i pomisliti to da kazes Srbima, svi se vi znate kakvi ste...ne moze ego da trpi da postoji neko ko to moze da odradi...kako ce onda ispasti taj koji trazi takvog...budaletina, sta li..

Back