Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.807
Molite boga da se to desi dok je vučić predsednik i da kontroliše narod, jer posle vučića ni šeki neće moći da zadrži narod da izbacuje kriminalce kroz prozor svojih zgrada u centru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne smeta mi ništa gomila šatorčina ispod prozora, stalno zapišavanja ulaza od strane ćacadi, to što više ne mogu da prođem tuda kolima, pa obilazim zaglavljen zajedno sa drugim vozačima u Kosovskoj provedem pola sata više u prevozu, sumnjive likove koji se ovuda muvaju non stop, usran nekad lepi Pionirski park, stalno blokiran parking, pa krenem po kiši da vozim decu i shvatim da ne mogu da izađem od ćacija koji me blokirao, pa ne mogu da dozovem taksi jer niko neće da dođe kad čuje adresu...Ti šatori su blokada da se ne desi "Majdan" u Srbiji, dakle krvoproliče.
Uostalom, šta konkretno nekome smeta Pionirski park i studenti u šatorima?
Ух, што би ти волео да си нека власт! Срећом, ниси.Geopoliticka situacija u evropi je takva da im je to usputni trošak da finansiraju one nepomenike.
Jedino resenje je starinsko.nekoliko glavnih bukaca pohapsiti i rulja se razbeze
Ma daj...idealizujes, Sila boga ne moli , to uvek vazi...Da, postoji bes naroda koji vučić kontroliše, kada svet udje u rat, nikoga neće biti briga da li će većina izgaziti manjinu u Srbiji....a većina nije ni SNS ni Sudije nego neopredeljen narod....
Pa biraj s kim se družiš, pa će sve da postoji...a ako ti baš treba dokazi to je lako....protrči kroz imena srba u svetskim tokovima gde živi osam milijardi ljudi i osam miliona Srba...Ma daj...idealizujes, Sila boga ne moli , to uvek vazi...
Ne postoji takav narod kako ga ti vidis...Srbi su kukavice, to nije tajna..ludaci to nije tajna....razumni , sipak...takticni , sipak...inteligentni sipak...
Dakle sta ti vidis, to ne postoji....
Postoji sila i brzina...brzina je mala, rascepkanost velika..
Jajarizam veliki..
Ratovi su jeftini...
Jedna fabrika kosta 50 milijardi $...koliko kosta ubiti bilo kog coveka na planeti...
Trumpa npr...10 mil $, tesko da kosta vise....
Rat , koliko kosta, gde pogine 50 000 ljudi....npr godisnje...kosta 50 milijardi$
Profit od AI , godisnje...220 milijardi $ samo za izradu support chipova...to nije cak nni core chipova...
Tesla se kocka sa 20 milijardi $ samo toliko placa A6 novu liniju za autonomnu voznju , izradu chipova , ne razvoj..
Vucic krade u stotinama miliona evra, po cugu, nije najveca kradja, zna on to , Sloba je u milijardama....izmedju se kralo u pola milijarde..ali presusilo , pa nije Srbija SFRJ....

Ko je brzi , jedan placeni caci kriminalac ili Srbin koji ide na posao?Pa biraj s kim se družiš, pa će sve da postoji...a ako ti baš treba dokazi to je lako....protrči kroz imena srba u svetskim tokovima gde živi osam milijardi ljudi i osam miliona Srba...
Pa niko ne zeli.za par godina ustanovice se da se nista znacajno nije promenilo.
eto, verujem ti sve....a i na izbore...Ko je brzi , jedan placeni caci kriminalac ili Srbin koji ide na posao?
Caci kriminalac ce sutra da sa svojim drugarima ubije 20 ljudi , i prekosutra ce svi zaposleni da cuce u kucama i mole Vucica da sredi mir....silom....
Druzi se ti sa kim imas, a nemas neki izbor, jer jajarizam se vidi mnogo pre nego sto se neko ubije...
Kakve izmišljotine, nije li te Boga strah, tako pisati o jednom od njegovih istinskih čuda?ne huli bezboznice sa av-tihristom ako znas vec da mu je djavo otac lazi caca, jer samo laze
i krade, daju mu da da prilog u crkvi, a on zadrzi pare u dzepu, rodjeni lazov i lopov, samo podmicuje svoje, a ostali da crknu
brate koji si maler da ti se desi Ćacilend u komšiliku..Ma ne smeta mi ništa gomila šatorčina ispod prozora, stalno zapišavanja ulaza od strane ćacadi, to što više ne mogu da prođem tuda kolima, pa obilazim zaglavljen zajedno sa drugim vozačima u Kosovskoj provedem pola sata više u prevozu, sumnjive likove koji se ovuda muvaju non stop, usran nekad lepi Pionirski park, stalno blokiran parking, pa krenem po kiši da vozim decu i shvatim da ne mogu da izađem od ćacija koji me blokirao, pa ne mogu da dozovem taksi jer niko neće da dođe kad čuje adresu...
Ma milina jedna rajska, kamo sreće da je i tebi tako dobro kao i meni.

izvini brt malo sam preterao..Samo molim bez svađe, ako ne može lepo da se kaže to što se misli, bolje da se ne kaže uopšte.

Na koji način gomila šatorčina i grupa plaćenih dokonaša u njima mogu da spreče bilo šta? Ako nekome padne na pamet da nešto uradi, ta gomila šatora će samo prva biti popišana.Ti šatori su blokada da se ne desi "Majdan" u Srbiji, dakle krvoproliče.
Uostalom, šta konkretno nekome smeta Pionirski park i studenti u šatorima?
Nije ne vidiš dobro nego se praviš lud! Protesti, nažalost, nigde nisu bili nasilni. Osim onog gađanja jajima ali zaslužili su govnima da ih gađaju a ne jajima tako da su tu super prošli.O pa izvini.. vjerovatno ne vidim dobro.![]()
Nagađam da će doću do pucanja/sukoba ili sa strane blokaderi protiv blokadera ili ćaci protiv ćacija.Kako će se sve ovo (izmedju blokadera i vlasti) završiti u Srbiji?Da će sve prestati samo od sebe,gotovo sam siguran da neće.Mislim da je pitanje trenutka kada će pasti nečija glava na ovoj ili onoj strani da će tada krenuti ludilo....Šta vi mislite
Neko se ovdje pravi Englez.. da ne nabrajam;Nije ne vidiš dobro nego se praviš lud! Protesti, nažalost, nigde nisu bili nasilni. Osim onog gađanja jajima ali zaslužili su govnima da ih gađaju a ne jajima tako da su tu super prošli.
Iako ste jako nevešto pokušavali nešto da uvalite kao onaj vaš ubačeni gedža koga je pandur nabo nogom a "blokaderi" mu spasili život.
Šta mislite kako bi se proveo bilo koji Srbin u Hrvatskoj koji bi se usudio da neke ili bilo koje Hrvate naziva "lopovima i ubicama"..?Park je uvek prazan tj deo sa sitnim šatorima to je instalacija. Ispred skupštine ne verujem da će skloniti tu se motaju po smenama lopovi i ubice.
Šta mislite kako bi se proveo bilo koji Srbin u Hrvatskoj koji bi se usudio da neke ili bilo koje Hrvate naziva "lopovima i ubicama"..?