Kako resiti stambeno pitanje u Srbiji i okruzenju?

Pa to se mi vracamo u nadnicare. Onda se selimo u kolibe od trske i blata...
i vracamo u 19. vek....
Ja se krećem i vidim šta se dešava.
Nije za svakoga grad, kupuje se skupa hrana a nije kvalitetna a seljak nudi kvalitetniju hranu po nižoj ceni.
Npr isti taj sir tamo u Petrovcu je 400dinara a u BG duplo.
PreProdavci isto zarađuju...

Ne brinem, nego ce Srbija nestati, pa ce ovde ziveti neki drugi narod....

I sta s tim? I tako i tako ti neces biti ziv za par decenija pa te se to nece doticati. Neces znati ko tu zivi i kako. Neces biti medu zivima.

Budi elita. Brini o sebi i svom dupetu i iskoristi sve mogucnosti koje ti pruza globalizam

Kosta Rika je npr idealna za zivot. Istrazi malo

I sta s tim? I tako i tako ti neces biti ziv za par decenija pa te se to nece doticati. Neces znati ko tu zivi i kako. Neces biti medu zivima.

Budi elita. Brini o sebi i svom dupetu i iskoristi sve mogucnosti koje ti pruza globalizam

Kosta Rika je npr idealna za zivot. Istrazi malo
Ja sam IT-jevac imam platu 2000 evra, al moracu da potrazim posao za 5000 evra, 2000 postalo malo :P

Еееее да ја нисам почео да радим са 14 година мама би морала да узима дежурства.
Законом је забрањено да дете пре 15 године ради.

Ако си радио са 14 година, као Оливер Твист, ти што су те терали да радиш треба да иду на робију.

Seljak tu nema ekonomski rezon, ispred kuce prodaje po istoj ceni ko na pijaci...
da nisam video ne bih verovao :P
Seljak stvara a sve manje posto mu zivot u gradu postaje cilj.
Ovi u gradu trose , sada je pitanje da li ce bas svako moci da se nabije po gradovima ... adaptacija je potrebna i za onog sto zeli na selo i za onog sto zeli da se nabije u par kvadrata.

Seljak stvara a sve manje posto mu zivot u gradu postaje cilj.
Ovi u gradu trose , sada je pitanje da li ce bas svako moci da se nabije po gradovima ... adaptacija je potrebna i za onog sto zeli na selo i za onog sto zeli da se nabije u par kvadrata.
Deca seljaka navalila da studiraju u bgd i ns i tu traze posao... vise sada imas visoko skolovanih iz unutrasnjosti nego onih koji su rodjeni u bgd...
Recimo, sad na selu se lepse zivi, zakoljes svinju od 250 kila i imas za godinu dana meso za celu porodicu... cvarke, slaninu, you name it...

Razumem ko mora ali da se to radi iz prestiza to mi je glupo.Novac se moze pametnije investirati.
Pazi vikendice su nekada bile stvar nuzde , nije se bas imalo za kucu pa se dizale stracare kao za odmor pa eto sta se desilo ... propale su nacisto.
Poenta je da su to promasene investicije, nije normalno da ulozis u 10 nekretnina a sve nas manje ima.
Pa ovi rusi nece ovde biti zauvek a ni ukrajinci ...

Deca seljaka navalila da studiraju u bgd i ns i tu traze posao... vise sada imas visoko skolovanih iz unutrasnjosti nego onih koji su rodjeni u bgd...
Recimo, sad na selu se lepse zivi, zakoljes svinju od 250 kila i imas za godinu dana meso za celu porodicu... cvarke, slaninu, you name it...
Ako ti se zivot svodi na to sta ces samo da jedes aka mesinu onda da.
Selo je zakon ali ubi depresija ... a u gradu ipak imas milion nacina kako da potrosis ono sto ti tvoji salju pa posle nestane za kiriju.

Pazi vikendice su nekada bile stvar nuzde , nije se bas imalo za kucu pa se dizale stracare kao za odmor pa eto sta se desilo ... propale su nacisto.
Poenta je da su to promasene investicije, nije normalno da ulozis u 10 nekretnina a sve nas manje ima.
Pa ovi rusi nece ovde biti zauvek a ni ukrajinci ...
Ja se nadam da ce dosta ruskinja i ukrajinki ostati ovde.z:lol:

Back