Kako preboleti

jao kraljevcanko
ma nije valjda da si stvarno otvorila topic zato sto zaista mislis da ce ti neko dati instant savet kako da prebolis decka koga si ostavila?
mi ti kazemo nesto sto ti nisi znala do sada i ti prestajes da patis
ma daaaaaaaaaj
eto za slucaj da zaista nisi znala mislim da je takav dogadjaj nezabelezen u istoriji
nema recepta, mozes da dobijes samo recept za kiflice sa sirom

S_K_V_O:
jao kraljevcanko
ma nije valjda da si stvarno otvorila topic zato sto zaista mislis da ce ti neko dati instant savet kako da prebolis decka koga si ostavila?
mi ti kazemo nesto sto ti nisi znala do sada i ti prestajes da patis
ma daaaaaaaaaj
eto za slucaj da zaista nisi znala mislim da je takav dogadjaj nezabelezen u istoriji
nema recepta, mozes da dobijes samo recept za kiflice sa sirom
Heh a i to je jedna vrsta psiho terapije... Nekome da ih pravi a nekome da ih jede... :lol:

Elem,sve u svemu,na trenutak sam pomislio da ipak mozda postoji neki mali tracan nade da se mojoj Zoki otvore malo oci,ali jok,nece pa nece.Posto mislim da ce ova tema sad pod kljuc,ajd da ti i ja odgovorim na pitanje postavljeno na pocetku.Kako??Ako mislis skroz,nikako!!Delimicno,mozda,prvo izbrisi sve sto te seca na mene(poruke,slike,broj telefona...),pobacaj sve sto te isto tako seca na mene(poklone,pisma itd),nemoj da dolazis u SiCG preko Medjarske nego ili avionom ili preko slovenije,ili nemoj cak ni da dolazis neko vreme,i da na kraju nadji tu nekog slepca(hvala bogu ima ih dosta)ali obavezno prvo kod mame na pregled(heheh ovo me podseti na onaj staro vranjanski obicaj ono kao kad tata mora da proba mladu pre sina),i to je to,vremenom ces da prebolis,jos ako ti neko kaze "e eno ga Cvele vec seta drugu" pa onda pomislis "pih skot,posle onolike ljubavi vec me zaboravio" ili sl. onda ces definitivno da me zaboravis,ali sve to u slucaju ako ne vrisnes sa zivcima pre toga.A ja zvanicno objavljujem da od 6.2.2006 okrecem novi list,i pocinjem iz pocetka,svaka vreca ima zakrpu,valjda cu i ja da nadjem nekog za mene,ne bi da budem narcis,ali vi me ipak niste bili vredni.Pozdrav

E, Cvele... ajd' pre nego preseches sve do kraja razmotri jos ovo:
Stavi na papir i izracunaj koliko gubis ako je sad otpises! Tj, razmotri koliko ste se to u procentima poklopili i razumeli, koliko ste zajedno funkcionisali, koliko ste jedno drugom bili od pomoci isl... jednostavno koliko ste bili spojeni.
Ako toga ima mnogo, ako je to visok procenat razmisli dal ti se isplati da sve to izgubis zbog neke njene bube? Pa vidi ako ti se ne isplati, bori se josh za nju. Mozda se neke stvari ne mogu odma promeniti, ali probaj neko vreme takticki da delujes. Mozda ces time kupiti srecu i sebi i njoj do kraja zivota.
Taj ostatak procenata u kojem se ne poklapate... to morate da prepravite zdravim razumom i da se nadjete na sredini. Sve bi tako glatko islo kad bi samo obe strane ovo kapirale. Nazalost danas je mnogo mali broj ljudi koji ovo shvata.

E i ako vam ovo moje proseravanje kojim slucajem pomogne javite mi cisto da znam da li radi.

istrazivach:
rado cu ti pojasniti moje pitanje:Ne oseca se isto chovek koji je uzrok nechega kao i ista osba koja trpi nechiji uzrok...samim tim je samo nagadjanje tvojih osecaja pa i besmislenost ochekivanja,jer svako tumachi po onome gde tebe vidi...kao krivca ili kao zrtvu...veruj nije isto...i ne trazim nikakve pojedinosti,na kraju i nemam shta traziti jer TI pitash...samo ti pokushavam pojasniti mogucnost pogrshnog shvatanja pa samim tim i tumachenja...da li jesada jasnije?

izvini jesi ti malo pogresio? ja se uopste nisam tebi obracala vec Kraljevcanki!

Problem je,sreco u tome,sto ne zelim da bacim te slike,niti mailove da izbrisem,niti sat da skinem,niti bes misa da spavam...zasto?Jednostavno ne mogu!?
I sto cu uvek setati kuda smo mi prolazili,i sto cu uvek kadaa budem imala decka traziti nesto tvoje u njemu!!!!
Znam,znam,sada cete opet reci da ne znam sta hocu,mozda i jeste tako?!
Ono sto zelim je on,ali zbog same sebe sam ga i izgubila...!!!!!

kraljevcanka:
Problem je,sreco u tome,sto ne zelim da bacim te slike,niti mailove da izbrisem,niti sat da skinem,niti bes misa da spavam...zasto?Jednostavno ne mogu!?
I sto cu uvek setati kuda smo mi prolazili,i sto cu uvek kadaa budem imala decka traziti nesto tvoje u njemu!!!!
Ono sto zelim je on,ali zbog same sebe sam ga i izgubila...!!!!![/QUOTE
OK..ajde polako...mozes li nesto uchniti da popravis to?postoji li makar(kazesh meilovi) sansa da mu poshaljesh meil?pa neka onda bude sta bude...nista nije gotovo dok ne bude gotovo...probaj...nemas sta da izgubis ako ti je stvarno i zaista stalo do njega...ne predaj se ...

kraljevcanka:
Ono sto zelim je on,ali zbog same sebe sam ga i izgubila...!!!!!
Heh ovo zvuci kao da zeli da mu se crati...
Jedan post ovako jedan onako.... :roll:

Za Kad_lupim_lupim

Koliko smo se slagali?Slagali smo se puno,cak moze se reci u svemu,bilo je malo u pocetku nekih carki,ja sam malo ljubomorniji.Dalje,da se borim??Pa gde ces vise,borio sam se do kraja,evo cak sam se i sad ponadao da ce da joj se otvore okice,i da ce mozda da mi se pojavi ovde za neki dan,ali od toga nema nista,ona jednostavno ili ne zeli to da uradi jer bi ipak mnogo izgubila ako bi se vratila iz Holandije ovde u ovu nasu Srbiju(mada jos ne bi nista falilo),ili jednostavno ne sme da to uradi jer ce mozda tata ili mama da plate nekom ubici da je rokne jer mora da se zna cija je poslednja.Da neko ne pomisli da sam neko bezosecajno *****,evo opet kazem,mnogo sam je voleo,jos uvek je volim,sve sam zivo pokusao da je ubedim da ostane samnom,borio se do kraja,i opet nista,i sta cu onda,moram dalje,da se ubijem niti mogu niti hocu.

u covece, ovo je stvarno spanska serija. jos ce na kraju neko da oslepi i progleda! ili je njegova mama za koju pricaju da je romkinja a u stvari nije, vanbracno dete njenog strica posinka zaove pa sogora, pa su oni ustvari u rodu i zato njeni brane da budu zajedno!
sad ispalo da ona ni ne zivi ovde, pa sto to niste odmah rekli nego nas zamajavate ovde.

kraljevcanka:
Lakse tebi?
Zasto?Nema me i nikad nije bilo jel u tom fazonu?

Hmm,malo ti je rezon oslabio,al ok.
Lakse meni??Pa mislim da bi lakse preboleo da su te udavili i sta cu,nema te vise,udavim i ja njih i kraj ovako,samo se nerviram uz qurac,citam postove po forumima,u kojima me obozavas,citam mailove u kojima ne mozes da spavas,i jos me vise obozavas,cimas me,znam da postojis,znam da me volis,al nemas muda da to i pokazes

Pa sta da se radi,mozda nemom nece da proradi mozak zasto bi nekombilo lakse da me nema.
Hm,nije to lose,jel te koga nema bez njega se i moze...pa i ti...
Sta cu nece grom u koprive,pa zivim jos uvek ovim zivotom..Na tvoju ili moju zalost sve jedno je...

Pozzzz

cvele_kv:
Hmm,malo ti je rezon oslabio,al ok.
Lakse meni??Pa mislim da bi lakse preboleo da su te udavili i sta cu,nema te vise,udavim i ja njih i kraj ovako,samo se nerviram uz qurac,citam postove po forumima,u kojima me obozavas,citam mailove u kojima ne mozes da spavas,i jos me vise obozavas,cimas me,znam da postojis,znam da me volis,al nemas muda da to i pokazes

Back