Kako preboleti

E ovo je neka slicna situacija samo sto sam u mom slucaju ja Cvele a kreten od moje ljubavi kraljevcanka... Pusti je Cvele vratice se ona kad-tad...oce oce... pa možda tebi tada neće dati mama, ili devojka, ili baba, ili pas, ili mačka, ili sunce, ili voda, ili drvo, ma šta ti padne na pamet mocices da radiš i pričaš kada shvati da želi da se bori

Ne da vreme leci, nego ces jednog dana videti sve u pravom svetlu kad vratis film i otkrices [gle cudesa!!] da sve i nije bilo tako sjajno duboko i bajno kao sto ti se cinilo da jeste dok ste bili zajedno:)
dalje moze da se desi da otkrijes da ti tu osobu nisi cak ni volela...e iluzije su tako mocne da nam mute razum i "pogled" svaki dan:)

just give it a time and all of that crap is going to dissapear:)))

Moj savet ti je da odmah nadjes DRUGOG, pa ces da vidis kako ce taj "prvi" odnosno najdrazi brzo da nestane iz tvoje glave:))
U svakom slucaju bice ti lakse ako se zabavljas s necim dok te ne prodje patnja :lol:
igraj se ;)

Bebo....pročitaj sve postove....heh.....Ovo je prava španska serija...Cvele_kv i Kraljevčanka su bili u vezi i kao ......voleli se.....E onda se tu umeša kraljevčankina mama i kaže da je cvele ganci....heh......I zabrani ona njoj da se vidja sa njim...A ona ko svaka .....klinka.....Šta će .....mama je mama,mora da se sluša ,a tako su je i učili.. ona posluša mamu i šutne cveleta.....A onda dođe na forum i napiše kako *voli nekog lika ,al ih sudbina rastavila iz nebitno kojih razloga*.....Ja pomislila da je lik umro....heh....Onda provalim da je taj lik u stvari ovaj cvele......I tako.....Ma ima raznih frikova po forumima....

simple_things:
Bebo....pročitaj sve postove....heh.....Ovo je prava španska serija...Cvele_kv i Kraljevčanka su bili u vezi i kao ......voleli se.....E onda se tu umeša kraljevčankina mama i kaže da je cvele ganci....heh......I zabrani ona njoj da se vidja sa njim...A ona ko svaka .....klinka.....Šta će .....mama je mama,mora da se sluša ,a tako su je i učili.. ona posluša mamu i šutne cveleta.....A onda dođe na forum i napiše kako *voli nekog lika ,al ih sudbina rastavila iz nebitno kojih razloga*.....Ja pomislila da je lik umro....heh....Onda provalim da je taj lik u stvari ovaj cvele......I tako.....Ma ima raznih frikova po forumima....

evo procitala sam sad sve postove...da pardoniram, nisam bila u toku i nisam procitala sve...
pa evo moje strucno misljenje ,:))))))) ;)
ova riba kraljevcanka je teski mazohista, a kazes mala, jao mala pa vec mazohista, a plus sto je sadista, sutnula ga bez razloga i onda dosla da kuka ovde, da muci i maltretira sebe pa i njega i uziva u toj pateticnoj mizeriji, a sto je to meni smesno ne zna se:)
ljudi koji izmisljaju nepostojece razloge za mizeriju onda kad je sve sjajno i nema problema samo da bi eto imali neki razlog da pate i da muce druge...
pa ovo je tragikomedija

a mama rekla da je cvele ganci........ciganjska posla...:)))
ko razume shvatice:)))))

izvinite svi na ovom ulicnom, ganci, tarabsko-sokackom postu, ali mora se, kaze se 'bori se s njima i protiv njih njihovim oruzjem posebno ako je sve za dobro covecanstva':)))

kraljevcanka:
Izgubili ste najdrazu osobu...osobu sa kojom ste zeleli sve,s kojom ste prosli mnogo,a voleli se jos vise (uzajamno).
Razlog prekida je cudan,i tezak,pa ga ne bih ni navodila!
Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
Postoji li bilo kakav lek za to ili ce ipak zauvek ostati bol i rana na srcu,kao i da se svagog trena setis osobe,vratis sve u nazad i zatim se stvore suze?
Da u svemu trazis nesto sto te na njega/nju podseca!!!
Kazu vreme leci sve,ali ja u to ne verujem puno...
Kakvo je vase iskustvo sto se ovakve situacije tice??
:(
Dusho ako zaista hocesh zdrav komentar jako je vazno da kazesh razlog...ostalo je sve nagadjanje..jbg...znam da ti se ne svidja al je tako

Postovani citaoci ovog foruma,mislim da je bilo pitanje jasno "kako preboleti" a ne komentarisati raskid nase veze,kao ni to da li sam ja mazohista ili najveci krivac u svemu tome!!!??
Mozda i jesam...ali to bih ja trebala najbolje da znam.
Ja sam samo trazila savete kako preboleti nekog koga volite,bez obzira zasto ste se razisli!!!!!

kraljevcanka:
Izgubili ste najdrazu osobu...osobu sa kojom ste zeleli sve,s kojom ste prosli mnogo,a voleli se jos vise (uzajamno).
Razlog prekida je cudan,i tezak,pa ga ne bih ni navodila!
Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
Postoji li bilo kakav lek za to ili ce ipak zauvek ostati bol i rana na srcu,kao i da se svagog trena setis osobe,vratis sve u nazad i zatim se stvore suze?
Da u svemu trazis nesto sto te na njega/nju podseca!!!
Kazu vreme leci sve,ali ja u to ne verujem puno...
Kakvo je vase iskustvo sto se ovakve situacije tice??
:(

Uh, procitah pocetak tvog posta pa pomislih da ti je neko ne daj Boze, preminuo!
Dakle, dok je osoba koju volis ziva sve je OK, ljubav dodje i prodje, shvati da je tako, i onda razmisli da u sustini bitno je nastaviti dalje, shvati da je svaki trenutak dragocen da bi ga trosila na misljenje na proslost i na nesto sto ne moze da se promeni! Prihvati i uzivaj!!! Kratak je zivot za to. Sve je u tebi, samo odluci! Ja sam prihvatila, i krenula dalje, radi sebe, ali i dan-danas ga volim, to nema veze s tim. Jednostavno sam prihvatila da nesto mora biti tako, jer sve ima svoj razlog. I srecna sam sto je svak otisao svojim putem i cak iako znam da on ima svoju ljubav... Jednostavno, zasto da mucis sebe? Jer ti sama sebe mucis, niko drugi! Kontrolisi svoja osecanja, pronadji nacin, nije lako ali... bitna je volja

kraljevcanka:
Postovani citaoci ovog foruma,mislim da je bilo pitanje jasno "kako preboleti" a ne komentarisati raskid nase veze,kao ni to da li sam ja mazohista ili najveci krivac u svemu tome!!!??
Ja sam samo trazila savete kako preboleti nekog koga volite,bez obzira zasto ste se razisli!!!!!
Znaci ipak si odlucila da se odlepis od njega... Oket, ondaK cemo ti pomoci u tome... sa nekim glupavim savetom naravno... :lol: a cime bi drugim... :roll:

Zamesis jednu pitu zeljanicu...:lol: sos sve jednom zlicom vegete... i izgovoris reci "Pu sotono" :lol: I onda bacis tu pitu u djubre i otreses ruke... :lol:

Ili da ti predocimo matematicku formulu: S + K - O - N = Vreme :lol:
S - Shitovi u glavi :lol:
K - Kvalitet tipa
O - Tvoja odlucnost
N - Nove face u tvom mozgu

A bila je neka tema "rituali pri raskidu" ili tako nesto...

Loo:
Uh,Postovani citaoci ovog foruma,mislim da je bilo pitanje jasno "kako preboleti" a ne komentarisati raskid nase veze,kao ni to da li sam ja mazohista ili najveci krivac u svemu tome!!!??

rado cu ti pojasniti moje pitanje:Ne oseca se isto chovek koji je uzrok nechega kao i ista osba koja trpi nechiji uzrok...samim tim je samo nagadjanje tvojih osecaja pa i besmislenost ochekivanja,jer svako tumachi po onome gde tebe vidi...kao krivca ili kao zrtvu...veruj nije isto...i ne trazim nikakve pojedinosti,na kraju i nemam shta traziti jer TI pitash...samo ti pokushavam pojasniti mogucnost pogrshnog shvatanja pa samim tim i tumachenja...da li jesada jasnije?

kraljevcanka:

Veza moze da se zavrsi na dva nacina: da prestane sama od sebe ili da bude prekinuta.
Prestaje sama od sebe, onda kad se utvrdi da spoj nije tako dobar kako je u pocetku izgledao ili obecavao. Cisto dejstvo logickog razmisljanja. Dakle da je prestala sama od sebe ne bi te nista ni bolelo.

Take all your problems
And rip 'em apart

Carry them off
In a shopping cart

And another thing
You should've known from the start
The problems in hand
Are lighter than at heart

Be like the squirrel, girl
Be like the squirrel
Give it a whirl, girl
Be like the squirrel