kraljevcanka
Početnik
- Poruka
- 48
.....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kad_LupimLupim:Vreme lechi sve... znas kako, leci, to je istina... samooo, pravo pitanje je sta raditi dok vreme ne prodje
![]()
Ne pomazu tu Bensedini i sl... naviknes se posle nekog vremena, pa ti nisu dovoljni
U principu najbolje ne traziti djav... ovaj mislim ljubav, pa nece ni boleti kad jednog dana neminovno (jel neko izvodio matematicki dokaz o ovoj neminovnosti? ja mislim da moze da se nadje bez problema) PUKNE!!!
kraljevcanka:Da,mnogi kazu da ce proci...mnogi me tese time...al jos uvek nikakvog efekta...
Smejem se ja,zezam se cisto da makar malo olaksam sebi,ali sta to vredi kada kratko traje i zatim opet u bedak... :-?![]()
![]()
Kad_LupimLupim:....Tako da ipak ne vidim svrhu takvog odnosa.
Mozda ovo deluje zesce surovo, ali... covek bez ove emocije je imun na mnogo sranja koja se provlace kroz zivot![]()
Kad_LupimLupim:Nije jace od razuma, veruj mi
Jedino sto moze da te zaebe je da ponovo poverujes slusajuci druge romantike kako o istoj pricaju![]()
Kad_LupimLupim:@SINDI
He... idi!
Mnogo sam ja razmatrao tu temu i imam samo jedan logicki zakljucak: ljubav ce biti dobar i koristan zacin zivotu samo, ako je stalno postojana i konstantna... sve ostalooo je... veca steta nego korist. Ocu reci sve bi bilo super kad bi nasao neku ljubav i da traje... pa makar ne bila ni neka dobra, bolje je i tako nego idi mi dodji mi N puta... jer izmedju svakog tog idi mi dodji mi, postoji onaj momenat koji cini stetu nervnom sistemu... a ta ostecenja mi ne nadoknadjuje period ljubavi. Tako da ipak ne vidim svrhu takvog odnosa.
Mozda ovo deluje zesce surovo, ali... covek bez ove emocije je imun na mnogo sranja koja se provlace kroz zivot![]()
kraljevcanka:Slazem se sa cinjenicom da ljubav dodje sama,pa cak i onda nada je najbolje ocekujes...
Eto to nam je zivot da sve ima svoje lepe i one ruzne strane koje ipak ne zelimo da ih osetimo ali nam se dogode.
Pitanje da za CveleKV odakle tebi to da je proslo mesec dana,a i zar je bitno koliko je vremena proslo i koliko ce proci??
kraljevcanka:Izgubili ste najdrazu osobu...osobu sa kojom ste zeleli sve,s kojom ste prosli mnogo,a voleli se jos vise (uzajamno).
Razlog prekida je cudan,i tezak,pa ga ne bih ni navodila!
Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
Postoji li bilo kakav lek za to ili ce ipak zauvek ostati bol i rana na srcu,kao i da se svagog trena setis osobe,vratis sve u nazad i zatim se stvore suze?
Da u svemu trazis nesto sto te na njega/nju podseca!!!
Kazu vreme leci sve,ali ja u to ne verujem puno...
Kakvo je vase iskustvo sto se ovakve situacije tice??
![]()
kraljevcanka:Izgubili ste najdrazu osobu...osobu sa kojom ste zeleli sve,s kojom ste prosli mnogo,a voleli se jos vise (uzajamno).
Razlog prekida je cudan,i tezak,pa ga ne bih ni navodila!
Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
Postoji li bilo kakav lek za to ili ce ipak zauvek ostati bol i rana na srcu,kao i da se svagog trena setis osobe,vratis sve u nazad i zatim se stvore suze?
![]()
kraljevcanka:Zasto smo se rastali?
Ja mislim da sam vec na samom pocetku rekla vec da o tome ne bih zelela da pricam,pa se nadam sa ce se ispostovati to...!!!
A da smo se voleli,i slagali jesmo...i suvise ponekad...
kraljevcanka:Ali ono sto zelim pitati vas je kako preboleti,kako zaboraviti?
![]()
Ovo je cudno...Pa ispada da ste to vas dvoje...cvele_kv:Aha,ok izvini ako sam poremetio tvoju intimu.Ne znam kako da ti pomognem,ali mislim da me neces ups tj. da ga neces skoro i lako prezaliti.
Pozdrav i srecno
Kad_LupimLupim:@November Rain
Izvadili mi amorovu strelu hirurskom intervencijom (: