Kako preboleti

Veruj mi da hoces,jos mi samo posalji neku skoriju sliku sa nekim likom,ili jos bolje sa zgoljom,i ja gotov.A da,i molim te nemoj da mi govoris vise da me volis,jer da je tako,ovaj topic ne bi ni postojao,kao ni mnogo drugih stvari.

Nije da mi smeta,ali...zar ovo ne mozhete da reshite preko fona,ili bar chat-a..? Mislim,nekako je ...ipak su to vashe privatne stvari...a i verujem da bi rekli jedno drugom mnogo toga,ali znate da ce ovde mnogi to da prochitaju...a to bash nije umesno..mislim,kako hocete..izvinite shto se mesham,ovo je bio dobronameran predlog .. :wink: Zhao mi bre da se dvoje zaljubljenih svadjaju...ne zhelim to da gledam... :(

Prolaze evo vec dugi dani,ovako na snu i na javi...
Lice kvasim srce morim...
Kako da kazem da te ne volim...
Preboleces me ipak brze ti,nikad neces zazaliti...
Ko zna zasto je morali tako biti...brzo ces se ti u tudje narucje sviti!
Bicu sama uz pesme i stihove,nase slike i poruke,al i to ce jednom valjda proci!!!
Uz svitanje jednog novog dana,zarasce i ova rana,samoj sebi zadana!!!!

E vise stvarno nemam reci,a ni zivaca,a bogami ni razuma,i ako mislim da sam dovoljno ineligentan(IQ 126) ja ovo ipak ne mogu da svatim,definitivno se povlacim sa ove teme,pozdrav svima i hvala na saradnji

@ kraljevchanka
Ja te razumem... :( Mislim,znam da ti to ne znachi nishta ali..eto..da znash... ima nas josh kojima ne cvetaju ruzhe.. :( Znash,nosila sam se i ja mishlju da postavim temu,ali sam odustala...mozhda...ako smognem snage....mnogo je bre problema..sve jedan vuche drugi.... :roll:

Ko zna,mozda je dobro sto sam postavila ovo,mozda i ne,jer je otislo i suvise daleko u nekim stvarima,na zalost!
Sve u svemu,cula sam razna misljenja,razne komntare..
Jos neke stvari samo da sprovedem u delo i oke.
Ipak cu trebacu sama da shvatim sta ja hocu,i sta bi bilo najbolje ali ne znam...
Sve u svemu,ostace pesma i uspomena na sve sto je bilo...

kraljevcanka:
Bicu sama uz pesme i stihove,nase slike i poruke,al i to ce jednom valjda proci!!!

Kad ovo procitam shvatim da ovoj devojci nema spasa, ubice je patetika!

kraljevcanka:

daj, prestani sra.ti...
odlucila si, presekla, otisla...i tacka...
sta ga koji q sad mrcvaris?
cvele, i ti ne tupi...devojka nije htela da ostaje sa tobom, mlada je, ocigledno su se porodicno selili u inostranstvo...mislim, sta oces?

i meni nije jasno zasto ona i dalje trazi pomoc od drugih kad jedino ona sama sebi moze pomoci,i niko drugi! Zar ne vidis da su mnogi dali svoje savete a ti kao da ih ne vidis - a to znaci da ne zelis da ti iko pomogne, onda kad to stvarno budes htela,i prihvatila, tada ces vec samim tim poceti da se bolje osecas. Zasto sebi dozvoliti da zavisis od nekog i to jos psihicki? oslobodi se

nemoj da se trudis da prebolis...i kad prebolis opet ce te neko drugi iznevjeriti, pa jos neko, pa jos neko....dok ne utrnes od bola....i dok ti ne postane svejedno...zato...sto da se mucis i da ti se desavaju razocarenja citav zivot...utrni sada i gotovo

kraljevcanka:
Ko zna,mozda je dobro sto sam postavila ovo,mozda i ne,jer je otislo i suvise daleko u nekim stvarima,na zalost!
Sve u svemu,cula sam razna misljenja,razne komntare..
Jos neke stvari samo da sprovedem u delo i oke.
Ipak cu trebacu sama da shvatim sta ja hocu,i sta bi bilo najbolje ali ne znam...
Sve u svemu,ostace pesma i uspomena na sve sto je bilo...

zeno bre idi vracaj se coveku koga volis , kako bih ti pukla sad jednu sljagu!
dobro sam ja rekla da si ti sado-mazohista ali me cak i cvele ignorise zbog toga jel vidis?
i podsvesno te brani:))
vidis koliko te voli, nisi ni svesna...prestani tu da kukas i patetises bezveze nego idi kod coveka koga volis a mamu ko ye.be, nije to njen zivot nego tvoj!

beba_toronto:
zeno bre idi vracaj se coveku koga volis , kako bih ti pukla sad jednu sljagu!
dobro sam ja rekla da si ti sado-mazohista ali me cak i cvele ignorise zbog toga jel vidis?
i podsvesno te brani:))
vidis koliko te voli, nisi ni svesna...prestani tu da kukas i patetises bezveze nego idi kod coveka koga volis a mamu ko ye.be, nije to njen zivot nego tvoj!

E moram da napisem jos jednu,i ako sam reko da necu,pa makar crko.
Bebo en ignorisem te ja,al nije ona mazohista,neko guska,znas stvar ide ovako,bila je samnom,pa mnogo se unela,ljubav na sve strane itd. i onda joj se svidi jedan drugi baja(ne bi da vredjam,ali sam razocaran zamenom),e sad kako da mi kaze posle sve te ljubavi odjednom "e necu vise sa tobom",nego eto kao smisle neki razlog samo promene uloge,(jedna prosla veza mi se raspala jer je njima smetala moja baba po majci,ona je hrvatica,i zena obelezi i svoje praznike tipa Katolicki bozic i uskrs,ne slavi nesto posebno,ali naznaci,i te dane a slavi i dedin bozic i uskrs,i slavu kao i svi) i srede to ali "nadenu" mi drugu veru,onda me prati po forumima,msn-u,pise pesme,tuzna pisma,da bi ja verovo da me volela i da me dalje voli,a ona vec sa drugim ebacem hehehe i koja je to ljubav,ajde,koja????

P.S ima cenzure na forumu pa necu da pisem sve sto bi reko,inace....

kraljevcanka:
Da je srece da sam nasla drugog,verovatno bi mi bilo lakse....

I samo jos jedno pitanje za one koji su vec upuceni (mozda ce se neko uvrediti zbog ovoga,ovim putem se i izvinjavam)
,Zar je moze biti tolika slucajnost da se nekom prekinu dve ozbiljne veze zbog tako reci slicnog razloga!?

Kakve sad dve veze? Kome su se prekinule dve veze iz istog razloga?
Ovo prevazilazi i zaplet spanske serije!!!

kraljevcanka:
Da je srece da sam nasla drugog,verovatno bi mi bilo lakse....

I samo jos jedno pitanje za one koji su vec upuceni (mozda ce se neko uvrediti zbog ovoga,ovim putem se i izvinjavam)
,Zar je moze biti tolika slucajnost da se nekom prekinu dve ozbiljne veze zbog tako reci slicnog razloga!?

Elem,da bre,ja sam znate jedno veoma kompleksno bice,iz razloga,sto mi je porodica veoma raznolika,baba mi je hrvatica,deda srbin,majka mi je ciganka,a cale musliman,e sad sta sam ja to verovatno svi znaju bolje od mene.A ti,kako mozes da se pomiris da si jela,pila,sedela,ljubila se,spavala sa ciganinom,ili jos gore muslimanom(mada koliko se secam nisam obrezan),ja ne znam kako to mozes da oprostis sebi,a??.A zasto je pukla moja prosla veza,prvo pukla je jer mi je baba hrvatica,katolik(sto je istina) nekima to smeta,a drugo pukla je jer se petljam sa zatucanim seljacima,koji ne vide dalje od svog nosa.Nas narod kaze "treca sreca",tako da ce sledeca valjda biti normalna,a do tada i oni sto ima smeta moja baba iz Hrvatske,i oni sto kazu da su moji muslimani,ili cigani mogu slobodno da mi se napuse qurza.I zao mi je sto sam te voleo,i svasta radio i gubio vreme bez potrebe,cak sta vise pocinjes da mi se gadis.

P.S e sad i nek me banuju nece mi biti zao

Mislim...vi biste se..a da vam ne udje, pardon my french. Cemu 11 stranica reci koje odlaze u prazno, osim ako nije u pitanju griza savesti, vrlo zajebana stvar pa svi hoce da je prebace na onog drugog. Tako mozete do sutra da se ujedno i pravdate i okrivljujete bez rezultata a mi da vam budemo publika u direktnom prenosu.
Nista, odoh po kokice.

p.s.: kraljevcanka, patetika ti je do bola a pod debelim plastom nje se u stvari krije najobicnija kukavica koja bi sebe da opravda i pred drugima a narocito pred sobom, mada ti nesto ne polazi za rukom, jelda, inace ne bi ni imala potrebu za ovolikim monolozima.

Back