Joj, vas dvoje... Ili se pomirite, ili prestanite da kontaktirate...!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Joj, vas dvoje... Ili se pomirite, ili prestanite da kontaktirate...!
kraljevcanka:
PRAY THE LORD (:kraljevcanka:PLAY THE LORD Kako preboleti
kraljevcanka:Odlicno!!!
Sada sam jos i luda,u redu je!?
Posto vidim svi me okrivljujete zbog zvega,oke,mozda ste i u pravu!
Ali opet,zar nikom od vas nije palo na pamet da postoji neki strah,da postoji nesto u meni na koji nacin zelim reci a sve to ispadne naopako!
Ebi ga,sad sta sam uradila uradila sam,na zaost! :sad:
Sorry for everything...
cvele_kv:Joj,a reko sam da necu vise.
Da uglavnom si pricala drugacije nego sto si htela(tj. naopako),sve razumem i strah,i ljubav,i bol,sveeee ali da mi direktno kazes da su mi se dve veze raspale iz slicnih razloga,i da iskoristis to sto si mi znala kakvi su mi uglavnom password-i pa da brises moje postove,e to Zoko stvarno nije lepo,to je doslo do one situacije kad vise ne znas sta ces da uradis,pa ti svasta pada na pamet(i tek ces da ti pada),cimas em sa skrivenim brojem,stavljs neke srceparajuce potpise itd.,ali i preko svega bi presao(budala voli te),ali kad videh zgoljuuuuuuu,aaaaaaaaaaa,pade mrak na oci!!
I meni je ovo palo na pamet...Loo:Ili je ljudi ovo sve zezancija, mozda smo mi svi ostali naseli ???![]()
Loo:e stvarno sastanite se sve TROJE pa raspravite u 6 ocijuZasto ste kukavice? Pominjete ljubav, kakva je to ljubav kad ne smete ni da se sretnete? Dajte, poslusajte milion ljudi koji vam pisu i sastanite se kao ljudi ako imate imalo postovanja jedno prema drugom.
Ili je ljudi ovo sve zezancija, mozda smo mi svi ostali naseli ???![]()
Petar_Pan:I meni je ovo palo na pamet...
Lici na jednu od onih tema "nastavi pricu"...
Al da ne gresim dusu...
Aham i ja primetih da lepo razmisljas... i dajes lepe ideje i poglede na svet... Samo dal ce te poslusati....Loo:Petre nesto se u zadnje vreme bas slazemo u misljenjima :-)
ali evo rece nam Cvele nije zezancija, ovo je ozbiljno, oni ce uci u Ginisovu knjigu, ovo ne znam da je jos neko radio na Internetu... :wink:
Inace,izvinjavam se Cvele,nisam procitala da ste tako daleko. I ja sam daleko pa znam kako je to,ali nekad se stvarno necemu mora reci stop, i idemo dalje, ja sam tako uradila, i otisla.
Tacno,nek' te pusti da zivis u miru!
Zorice, nekad se u zivotu mora doneti odluka makar i bolna.Zar ne mislis da covek zasluzuje da zna na cemu je? Posalji mu lepo e-mail pa se objasnite. Iskazite iskreno osecanja, neka svako od vas napravi listu stvari koje zeli i onda napravite neki dogovor koji ce zadovoljiti obe strane.
Pozdrav svima