Kako je nastala generacija Z?

plate se uvek prilagodjavaju sredini gde si.

imam drugara koji je radio u italiji i firma je otvorila predstavnistvo u srbiji i on se prijavio da ga vodi.
ima daleko manju platu nego sto je imao u italiji ali je i dalje dobra za nas standard ali italijan nece ovde da ga placa koliko ga je placao tamo jer zna da mu ovde manje treba.

njemu se isplati jer zivi kod mame, dzabe jede i ne placa stan i hranu i kaze da vise ustredi nego sto je u italiji sa daleko vecom platom.
Зачудио сам се кад ми је друг причао колике су плате на Малти, очекивао сам доста веће, али онда је испало да је он сам изнајмио цијелу кућу јер је јефтино па му се може. Другим ријечима, има ту доста фактора. Рецимо ја никад не бих могао радити у Њемачкој (а ни живјети, све да ме и плаћају низашта), кад чујем оно кркљање и гроктање док говоре, крв ми шикне из ушију. Јбг, до мене је, није ди њих.

naravno da jeste ali ovde pricamo o kesu i standardu.
ja deo plate dam na stvari koje neki imaju u basti ali ce taj iz baste da me proziva sto imam vecu platu od njega jer je za njega norrmalno da ne placa neke stvari, on gleda samo kolicinu papira a ne vidi da sam ja trosio na nesto nasta on ne trosi.
Sto je normalno da ne placa?Mozda i on vise voli da gleda tv nego da okopava bastu?

Зачудио сам се кад ми је друг причао колике су плате на Малти, очекивао сам доста веће, али онда је испало да је он сам изнајмио цијелу кућу јер је јефтино па му се може. Другим ријечима, има ту доста фактора. Рецимо ја никад не бих могао радити у Њемачкој (а ни живјети, све да ме и плаћају низашта), кад чујем оно кркљање и гроктање док говоре, крв ми шикне из ушију. Јбг, до мене је, није ди њих.
nemacka je posebna prica
imam poznanika koji se vratio jer nije mogao da izdrzi..kaze nije imao sa kim da prozobri neku rec u parku.. niko nece da se druzi..

nemacka je posebna prica
imam poznanika koji se vratio jer nije mogao da izdrzi..kaze nije imao sa kim da prozobri neku rec u parku.. niko nece da se druzi..
Мени би добро дошло да ме заобилазе у што ширем луку... :mrgreen:
Од цијелог Запада, Италија је оно што ми одговара, а по свој прилици и Португал (с тим што никад нисам био у Португалу па да из прве руке провјерим је ли онако како сам чуо).

Од цијелог Запада, Италија је оно што ми одговара, а по свој прилици и Португал (с тим што никад нисам био у Португалу па да из прве руке провјерим је ли онако како сам чуо).
meni je spanija super.
i ljudi su ok i ljubazni ali je to visi nivo kulture i ponasanja.

Pazi,kad bi i meni Italija odgovarala najvise,bas sam nedavno razmisljala.😂

Back