Kako je to kad imas 40+?

Imam 37 i spolja fzički izgledam 7 godina mladje i iduvek sam izgledao tako 7 godina mladje dok mi kosti rade taman za moje godine a i organi.

Imam volju i želju za životom kao da sam 25 ali sredina i ljudi okolo i sistem u drzavi me sputavaju te me sve to ubaci da se osecam kao da imam 50 i tako cik cak...

Dosta zavisi kakvi su ljudi oko tebe i gde zivis i u kojom sistemu vrednosti i drzavi.

Ne mozes da se osecas mladim i zivim negde gde je totalno sivilo i negativno.Mozes da izbegavas i stvoris svoj neki svet i jreces se u njemu ali taj balon i svet kad se prenaduje on pukne i vrati te opet u surovu realnost, tj ne traje dugo i onda te povuce sve ostalo na dole...

Ne moze bas mnogo da se bezi od godina u koje smo jer za sve je priroda dala period za nesto u jednom trenutku mozemo samo da se lazemo, sami sebe i tesimo se na netu modernim savetima a realnost ce biti onakva kakvajeste i kakvom je priroda odredila.

Mislim da moze da se odloze najvise 10 godina da se oseca covek i izgleda mladje ali to moze do 60 posle ne pomaze nista...Na zalost mladist se zavrsava sa 50 godina zivota i to je hteli ili ne tako osim ako nisi milioner ili filmska zvezda ili muzicar, neka medijska licnost...

Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.

Лепо речено. Меша је рекао да су 40-те то ружно доба:"Човек млад да прави планове, а већ стар да их остварује."

Са 40+ не можеш да нађеш вршњакињу са којом би имао секс у јавном ВЦ-у у неком тржном центру (из разлога јер немаш пара), то можеш само кад имаш 18.

Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.

pa divne su to godine

sad mi je krivo sto nisam radila na tome da imamo mezimce sa 40 sam mogla kobili rep iscupati i komotno jos jednom postati mama

Што идеш даље, све је горе. Немој да мислиш да те у 40-им чека нешто добро, нарочито ако не будеш имала пара.

Немој да причаш деци да је старост боља од младости. Ја никада нећу причати како је боље сада него са 18 година.
evo teme, da nam fali testosteron, a ne pricam da je bolje. vec sta nas hebe
Feminizirana hrana, imitacija estrogena, zavera protiv muskog roda
Само ако си на дрогама и тестостерону.
znaci poryucio sam taj DIM, pazi vamo
Diindolylmethane — known as DIM — is a powerful natural compound obtained from cruciferous vegetables like broccoli, cabbage, bok choy, watercress, Brussels sprouts, cauliflower, and kale.

As our body digests these foods, it breaks down a compound called indole-3-carbinol. This process results in the creation of DIM.

Recently, DIM has gained popularity for its ability to affect estrogen levels in the body. But what can we make of these claims? Is DIM effective, and if so, how can you know which supplement is best for you?
1759587675838.png

Са 40 не можеш да будеш бољи него са 18. Нема силе.
coce ja sam 55 k'o vucic samo nemam sise kao on, i nisam osedeo po kosi
Теби нико не брани да се храниш здраво, али видиш да ни то не помаже.
ma, kakva zdrava hrana, mora sistem da se hakuje, idi na link, ja sam ostavio dovoljno informaacija,. pa cemo videti za neki mesec

ja ne mislim da postanem majk tajson da se razumemo; radi se necem drugom, nas starije. 55+ ce i prostata da hebe, ako vec ne, kada/ako se budimo da bi isli na soranje u po noci! daklem, ja postavljam korisne informacije, da zajedno uzivamo u starenju, a ne da imamo probleme, kao sto ih mnogi imaju

DIM has been shown to possess hepatoprotective, antioxidant and anticancer properties [11,12,13]

The Plant Derived 3-3′-Diindolylmethane (DIM) Behaves as CB

ja sam kupio DIM, pa cemo videti vredi li sto god, a trebalo bi da da

Видећеш и сама када будеш набила километражу и када ти година производње буде прешла преко 40 година.

Што си старија то ти треба више пара.
pare trebaju ovoj @RužnaKoLopov , a lutkici samo da ubedi nekog lovatora da nije sa njim zbog para [koje on pravi]

Back