limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta mislis zasto se vratio?Pametno,...ko može da trpi kevu.
Moj školski se posle 10 god., rada vratio iz Frankfurta i kupio sebi stan u Srbiji (za keš). Keva mi je i onako na 10min.kolima, pa se tamo hrani.
Sad radi online za istu firmu ( koja ga manje plaća u Srbiji), ali mu se itekako isplati. Vozi dobra kola, stan full opremljen ( sve novo). Ali,...si u Srbiji, brate!
mogu otkuće da savetujem u fazonu tip of the day za 2ke mesečnoМоже, ако ћеш волонтирати (тј. радити ко во за џ).![]()
Ето ти шта испадне кад Босанка размишља... Испаде да се нудиш као пословна пратња.
Sano trazim poslovnog partnera.![]()

imas onu devojku sa pinka sto radi kod dacica sto je bila neki mis a jos je i studentЗа оне министарске свака школа је минус.![]()
jel placanje u naturi?
Sano trazim poslovnog partnera.![]()

Класична прича наших возача по САД и Канади. Спавају у камиону и понекад у неком јефтином преноћишту, дакле нема трошкова за стан, једу јефтино, туширају се по бензинским пумпама на жетоне... и тако се накупи. Ко је спреман на тако нешто – бујрум.a sta mislis zasto se vratio?
ti koji toliko ustede na zapadu nece da priznaju kako su tamo ziveli nego pricaju lepe upakovane price.
da bi toliko ustedeo na zapadu morao je ili da radi neki dobro placen posao sto nije cest slucaj ili da zivi stedljivo..
mislim da se razumemo, jasno je da njemu ostaje vise nego ovde ali vise od hiljadu dve evra mesecno nema sanse da ustedi osim ako se bas ne kontrolise ili radi neki visoko placen posao.
a toga imas i kod nas..mozda ces se zacuditi ali ovde plata od 300...400 hiljada nije retkost. tako je i nazapadu.. uvek imas dobro placene poslove, srednje placene poslove i lose placene poslove.
uosatalom evo ti ruki, jasno je rekla koliko placa zaposlene zaista mislis da sa 25 evra bruto na sat vremena mozes da ustedis neke novce?
uosatalom evo ti ruki, jasno je rekla koliko placa zaposlene zaista mislis da sa 25 evra bruto na sat vremena mozes da ustedis neke novce?
auuuuuuuA nije rekla da ona od osiguranja uzima oko 3 puta vise nego sto placa radnike![]()

Не знам која ти је то, али ако још студира то само значи да још није скупила кинту за диплому, али брзо ће и то...imas onu devojku sa pinka sto radi kod dacica sto je bila neki mis a jos je i student![]()

znam i za ljude koji se hrane po starackim domovima i bolnicamaКласична прича наших возача по САД и Канади. Спавају у камиону и понекад у неком јефтином преноћишту, дакле нема трошкова за стан, једу јефтино, туширају се по бензинским пумпама на жетоне... и тако се накупи. Ко је спреман на тако нешто – бујрум.
То ћемо видјети кад добијем CV. Некад је натура одлична, некад бољи урбани амбијент...jel placanje u naturi?![]()

Ja za nju ne bih radila,..a sta mislis zasto se vratio?
ti koji toliko ustede na zapadu nece da priznaju kako su tamo ziveli nego pricaju lepe upakovane price.
da bi toliko ustedeo na zapadu morao je ili da radi neki dobro placen posao sto nije cest slucaj ili da zivi stedljivo..
mislim da se razumemo, jasno je da njemu ostaje vise nego ovde ali vise od hiljadu dve evra mesecno nema sanse da ustedi osim ako se bas ne kontrolise ili radi neki visoko placen posao.
a toga imas i kod nas..mozda ces se zacuditi ali ovde plata od 300...400 hiljada nije retkost. tako je i nazapadu.. uvek imas dobro placene poslove, srednje placene poslove i lose placene poslove.
ne mogu da nadjem klip, bio je popularan pre mesec dana.Не знам која ти је то, али ако још студира то само значи да још није скупила кинту за диплому, али брзо ће и то...![]()
Сад да јој платиш поштено што ти наби оволико прегледа! Добра тема злата вриједи...ova rukina tema postade hit![]()

Ih,to je tvoja projekcija.Ето ти шта испадне кад Босанка размишља... Испаде да се нудиш као пословна пратња.![]()
Jeste...u lubenicama.jel placanje u naturi?![]()
I ne samo njoj.Valjda smo i mi zasluzili svoj deo.Сад да јој платиш поштено што ти наби оволико прегледа! Добра тема злата вриједи...![]()
69 ми не би пало ни на крај памети да ти не помену...Ih,to je tvoja projekcija.
Ja trazim ortaka za akcionarsko drustvo.
Omjer 51:49.Ne 69.![]()

Jeste...u lubenicama.![]()

Тако је! Мада, ћорак, сад кад се потегло плаћање, има Таб да брише све уписе, и то разгаћен. Нема послодавца ако није стипса!I ne samo njoj.Valjda smo i mi zasluzili svoj deo.
Necete da nas prevarite!![]()

Znam sta si pomislio.
Ево све се изударах по прстима да не откуцам ништа...![]()

Ma,nema kod njega ni ladne vode,a ovamo kritikuje Ruki.Тако је! Мада, ћорак, сад кад се потегло плаћање, има Таб да брише све уписе, и то разгаћен. Нема послодавца ако није стипса!![]()
Срам да те буде, знаш!Znam sta si pomislio.![]()