KADA STE PRVI PUT IMALI DECKA-DEVOJKU????

Nisi ni morala da zapocinjes. A i mogla si lepo preko pp da mu ukazes na greske. Zar je to toliko tesko?:roll:
Ne izigravam ja njegovog advokata vec mi je dosadno, a i nervirate me vi "pametnice"...pa sam morao da se ubacim u diskusiju.

To za svet je sala, ali u svakoj sali ima pola istine.. Drago mi je da ne zelis a komentarises, cilj postignut.:)

U mojim shalama nema istine :eek: Za tvoje me ne zanima.

Ok, od sad saljem privatnu poruku kad zelim nekog da ispravim.. Neke greske prodju nezapazeno, pa cu te osobe postedeti blamiranja. :ok:

U mojim shalama nema istine :eek: Za tvoje me ne zanima.

Ok, od sad saljem privatnu poruku kad zelim nekog da ispravim.. Neke greske prodju nezapazeno, pa cu te osobe postedeti blamiranja. :ok:

I opet, blago tebi.:ok: Bas me briga sto te ne zanima.:lol:

Tako treba.... :mazipsa::mazi:

inace ja sam veliki fan savrsenih ljudi:hvala:

I ja:worth: Mogli bi da otvorimo grupu "fanovi savrsenih ljudi".:per:

daco jer tvoji prvi decko bijo pismen ili ne?

Pa sigurno...sta ti mislis? Ne verujem da bi iko mogao da podnosi da ga ona stalno ispravlja.:lol:

Shvatila sam tu shalu, ne brini..

koliko je tebi godinica? dvanaest?:eek:

Laku noc, nepismeni ljudi. Ogovarajte me koliko hocete. Ponavljam da nista ne menja cinjenicu da ste nepismeni. (ne svi)

Ooo, dodjavola...ode nas ucitelj. Kako cemo mi bez tebe tako pametne, pismene i bogate uciteljice???? A da, pa lako cemo... Putuj igumane.:bye:

Uuuu, moracu da otvorim i neku diskusiju tu.:hvala:

Okej, ja zavrsavam sa sarkazmom, vi kako 'ocete. :) Daco, izvini ak' je bilo neprijatnih reci sa moje strane. :)

Veruj mi da ona nije prepoznala ni trunku sarkazma. Ali to je valjda nasa greska...nismo lepo naglasili da se salimo.:(

Jok dude... 12.5 :hahaha:
pridruzujem se pozdravima...;)

Mnogo je kume, mnogo je.:mrgreen:

Me
491px-Heart_left-highlight_jon_01.svg.png
you!

:mrgreen:

Back