KADA STE PRVI PUT IMALI DECKA-DEVOJKU????

Имао сам 15 година...Није била ни лепа ни ружна (ко да сам ја лепотан) било је на мору, сви другови се смували са неком и ја чисто да се не извајам:D

Па смо ноћу ишли на плажу, а тамо је било хладно ко бабина сиса, па смо се отимали за ћебе, и наравно увек сам се ја смрзавао, имала је јаке руке...

Sa 14 godina sam se prvi put poljubio sa jednom curom, i bio sa njom vrlo kratko. Ne znam da li bih to nazvao prvom devojkom, jer meni se sve to desilo na tren. Ali eto, zahvaljujuci tom jednom trenutku sam dobio samopouzdanje, jer sam prije toga bio jako nesiguran u sebe, pa mi se zbog toga desavalo da pred nekom djevojcicom koja mi se svidjala ispadnem pravi moron :)

Poslednja izmena:
Sa 14 godina sam se prvi put poljubio sa jednom curom, i bio sa njom vrlo kratko. Ne znam da li bih to nazvao prvom devojkom, jer meni se sve to desilo na tren. Ali eto, zahvaljujuci tom jednom trenutku sam dobio samopouzdanje, jer sam prije toga bio jako nesiguran u sebe, pa mi se zbog toga desavalo da pred nekom djevojcicom koja mi se svidjala ispadnem pravi moron :)
To se sad meni desava!

Do sada nista... a i desilo mi se nesto pre 5 godina koje mi je urezano u srcu i ostalo... Desilo se to da mi se posvidjao jedan decko '94 tada je bio IV razred i kada smo isli na izlet sa skolom moje drugarice mu kazu i onda on dodje i tu me na licu mesta izvredja :( ... Trebalo mi je mnogo vremena da promenim misljenje da mozda postoje i neki normalni muskarci.....

On je u cetvrtom razredu bio muskarac koji te povredio tako sto te izvredjao.
Jao.

Sta li je sa onim decacima sto sam ih tukla u vrticu...mora da imaju komplekse sad. :D

Razumem ja da je to tebe potreslo tad, ono, i mene je kad su mi u cetvrtom razredu drugovi nekog decaka sto mi se svidjao poslali pismo, ali potpisali se kao on, a on nije hteo da mi pise to, nego me njegovi drugovi nisu gotivili. A ja sam bila bas fina prema njemu. :heart:

Cak smo se poljubili u obraz.

Poslednja izmena:

Back