Anche_
Zainteresovan član
- Poruka
- 293
Ne pricam o tome..
Sta vi smatrate prvavim poljupcem??? Na blic ili zvaka??
Sta vi smatrate prvavim poljupcem??? Na blic ili zvaka??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikad nisam imala dečka-devojkuSamo dečka, još u vrtiću
![]()
![]()
ja imam sedamnaest godina, tacnije u osamnaestoj sam, ali jos nisam imao devojku.
Sta da radim? Da li sam ja normalan?
imam jednu simpatiju, ali je ona u vezi sa najboljim drugom, a moj drugi najbolji drug se isto lozi na nju, e sad to ne bi bio proble da ona nije sestra od tetkine sestre moje najbolje drugarice.
Mi se cesto ono gledamo,, i smesimo se jedno drugome, a ona isto tako ima velike sise i dobro dupe. TAko da ja ponekad cesto gledam i u njih.
Ona je to provalila i kad je u mojoj blizini cesto izbacuje sise, i daje mi da ih diram.
Da li je ona sad trudna, posto sam joj dirao sise?
I ne znam sta da radim, jer daje i mom drugom drugu da ih dira, i jos par mojih drugova je isto dira.
Cije je dete?
Jedno znamo da nije od tog druga sa kim je u vezi, on joj ne dira sise, samo je ebe gde stigne, cak su se jednom i na krevetu ebali. Ali tad ih je video brat od strica jedne profesorke koja je direktorova svastika, i ona mu je rekla za to. Sad ga direktor ucenjuje, i trazi mu da i on dira sise od te devojke.
Ne znam samo da li ih je dirao, jer onda je i dete mozda njegovo.
Da li je ona zaljubljena u mene ili mog brata od striceve cerke?
I jos me zanima kako je rodila psenica kod vas ove godine?
ja imam sedamnaest godina, tacnije u osamnaestoj sam, ali jos nisam imao devojku.
Sta da radim? Da li sam ja normalan?
imam jednu simpatiju, ali je ona u vezi sa najboljim drugom, a moj drugi najbolji drug se isto lozi na nju, e sad to ne bi bio proble da ona nije sestra od tetkine sestre moje najbolje drugarice.
Mi se cesto ono gledamo,, i smesimo se jedno drugome, a ona isto tako ima velike sise i dobro dupe. TAko da ja ponekad cesto gledam i u njih.
Ona je to provalila i kad je u mojoj blizini cesto izbacuje sise, i daje mi da ih diram.
Da li je ona sad trudna, posto sam joj dirao sise?
I ne znam sta da radim, jer daje i mom drugom drugu da ih dira, i jos par mojih drugova je isto dira.
Cije je dete?
Jedno znamo da nije od tog druga sa kim je u vezi, on joj ne dira sise, samo je ebe gde stigne, cak su se jednom i na krevetu ebali. Ali tad ih je video brat od strica jedne profesorke koja je direktorova svastika, i ona mu je rekla za to. Sad ga direktor ucenjuje, i trazi mu da i on dira sise od te devojke.
Ne znam samo da li ih je dirao, jer onda je i dete mozda njegovo.
Da li je ona zaljubljena u mene ili mog brata od striceve cerke?
I jos me zanima kako je rodila psenica kod vas ove godine?
zbog ovog bi me razredna spljeskala...![]()