Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
gde su ovakve devojke u Nisu!?
![]()
Pa i da su pored tebe sta ti vredi kad ih "ljubis" samo zato sto jos nisu imale decka...hteo bi da im cestitas, a Steve?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde su ovakve devojke u Nisu!?
![]()
Meni je vaznije da momak bude pismen.
![]()
pogledaj svoj nick prvo, devojke koje pisu 666 djavoli,pakao,raj i ta sranja su prilicno jadne... a i opste je poznato da su metalke ribe i po
vazno je da si ti pismenai da spelujes dobro
mozda sam nepismen al bar mi mozak radi na zdrav nacin![]()
ovako:
Vi ste svi mnogo iskopleksirani sa time da sto pre imate devojku, ja kada sam bio klinac tj 10-11-12 godina nije bila fora da se sto pre ima devojka vec smo radili razne stvari koje danasnja deca neradi tj glupirali smo se,izludjivali komsije, bezali od kuce, isli bajsevima od grada,vozali smo se po nekoliko kilometara od kuce, bavili smo se svi mogucim sportovima, pravili baze, krali kajsije i breske od komsija,zvonili i tako,nije li to zivot?.. a danasnja deca nista neznaju, neznaju da skoce kolko su smotani, nemaju drugove, po ceo dan su za kompjuterom i bukvalno nerade nista al vazno da imaju devojku... deco uzivajte u zivotu i nemojte postupati po tom pravilu "devojka sto pre" kad si klinac ima mnogo boljih i lepish stvari
Heh, to 666 sam stavila zato sto mi je prvo palo na pamet.
Metalka nisam. Ni satanista, nego ateista.
Ali nije mi jasno zasto je to bitno? Vredja te sto kazem da si nepismen, pa me napadas na drugom polju?
Kakve veze izgled ima sa tim? Brine me tvoj mozak.
(tako deca rade, a deca nismo)
Samo deca idu po forumu i prave se pametni tako sto ispravljaju druge. Obicno se to radi u svadji, valjda misle da su bolji i pametniji ako nadju poneku gresku u necijem postu, ko ce ga znati.
To je ustvari nacin da ispadnes pametna tako sto ces ispraviti druge, ali ustvari to "ispravljanje" veoma nervira mnoge clanove krstarice i svi bi ti bili zahvalni ako bi prestala sa tim ispravljanjem.
A inace, mogla si i nadimak "daca: da zapocnes velikim slovom...
Nebitno.![]()
Heh, to 666 sam stavila zato sto mi je prvo palo na pamet.
Metalka nisam. Ni satanista, nego ateista.
Ali nije mi jasno zasto je to bitno? Vredja te sto kazem da si nepismen, pa me napadas na drugom polju?
Kakve veze izgled ima sa tim? Brine me tvoj mozak.
(tako deca rade, a deca nismo)
Ovako mi se vise svidja.
Ne mislim da sam bolja i pametnija ako nekog ispravim, ali mislim da se tako glupe greske prave do trinaeste godine.![]()
Dobro, ne mogu ti zabraniti, nastavi tako...
E pa lose mislis...![]()
Bravo, i ja sam sve to, ali bas sve to, radio sa drustvom.Dobijas rep. za ovo.
Samo, mnogo mojih tadasnjih drugova je pocelo da se cima oko devojaka i sada su im one pola zivota. Stalno su u setnji po gradu, nemaju vremena ni za pristojan fudbal na nasem malom terenu. "Preveliki" su oni za to, steta sto su neki od njih jedva metar i sumska jagoda i sto su mladji od mene, ali dobro, njihova stvar...
Ja bih voleo da imam barem jedan dobar avanturisticki dogadjaj sa drustvom, ali ***, sad kad se ima para, imaju se i devojke, tako da nista od toga.
Gde vam je tolerancija?
U pravu sam.![]()
hahahhahahahhaa ista situacija vecina je navodno odrasla i po ceo dan su sa devojkama, ja se drzim onoga "drug ispred devojke" jer devojke dolaze i odlaze a drustvo ostaje za ceo zivot
ps molim korisnika "daca666" ako sam napravio neku gresku u pravopisu da me ispravi
da si pravi ateista nikad nebih stavljala 666 i te gluposti(pa ni u sali,jer ako verujes u djavola onda i na neki nacin verujes u boga) jer je to mnogo pozerski za jednog super mega giga ateistu, a verujem da se drzis onoga "hvala bogu pa sam ateista"
prvo pogledaj sebe pa ostale... inace ako cemo da se gramaticki isravljamo kao sto "funny!" kaze daca je napisano malim slovom a meni bar nick pocinje velikim![]()
Hvala, funny, nastavicu da zivim u svom svetu.. Tamo su ljudi bar pismeni.
Zajebi ti i boga i djavola, ne postoje, ali ako ti mislis drugacije- zivi u zabludi. Ateista jesam.
"Ne bih" se koristi samo za prvo lice jednine..
Nauci gramatiku, pa mi se javi.
Dzabe ti je sto seres zbog mog nick-a, to ne menja cinjenicu da si nepismen. Ako imas 12 godina, ne zameram ti.
Treba da mi se zahvalis sto ti ukazujem na neke glupe greske zbog kojih cete svi zajebavati.
![]()
Ti... neka opasna mala...O_o .I.![]()
Zajebi ti i boga i djavola, ne postoje, ali ako ti mislis drugacije- zivi u zabludi. Ateista jesam.
"Ne bih" se koristi samo za prvo lice jednine..
Nauci gramatiku, pa mi se javi.
Dzabe ti je sto seres zbog mog nick-a, to ne menja cinjenicu da si nepismen. Ako imas 12 godina, ne zameram ti.
Treba da mi se zahvalis sto ti ukazujem na neke glupe greske zbog kojih cete svi zajebavati.
![]()
Hvala, funny, nastavicu da zivim u svom svetu.. Tamo su ljudi bar pismeni.
da pogodim neko od roditelja ti predaje u skoli "srpski jezik i knjizevnost" pa se pravis pametna stalno, pa kad donese kuci vezbanke iz skole ti uzmes da trazis greske i ispravljas. Onda odes u skolu i zezas ucenike kako su nepismeni
Mene je mam ucila da se takvih klanjam, sad znam i zasto.
Ovo je najjace "Nauci gramatiku, pa mi se javi."! Kad god se neko svadja i ovaj "nepismeni" pocne da "trpa" onog "pismenog", "pismeni" se odma' izvlaci na njegov pravopis. Smesno!
Ni ovo nije loseTi ga sad ne zajebavas, ti ga samo savetujes i glumis ucitelja... I to sam dosta puta cuo. A zasto ne mozes da mu ukazujes na greske preko PP? Hmmm...
U tvom svetu ne pricate? Svi imaju kompjutere i tako komunicirate? Blago tebi...mora da ti je Bil Gates cale...![]()
Ja sam njemu skrenula paznju na gramaticke greske, on je poceo da me napada na drugom polju.. Procitaj prethodne postove.. Zato i idem do kraja sa tom gramatikom, ne pocinjem sa glupostima da je glup, ruzan i sl. I prekini da mu izigravas advokata.
A to za moj svet.. Ne zelim da komentarisem.![]()
Ne, keva mi je lekar, cale hirurg, desi se da i njih ispravim. A i profesor srpskog cesto pravi gramaticke greske, dzabe sto ga ispravljam, tvrdoglav je.