KADA STE PRVI PUT IMALI DECKA-DEVOJKU????

nisam ni imala nikako a imam 16 godina(i nisam ni ruzna ni glupa) :roll:
evo pitanje za decke sta biste mislili o djevojci(s kojom ste u vezi) kad bi vam priznala da ste joj prvi decko a prije toga vam je lagala?
i da li je moguce da me decko moze skuziti da se prvi put ljubim-po(ne)tehnici xD ljubljenja?
plss odgovorite :)

ne moze da te provali da se nikad nisi ljubila jer jednostavno, svako se ljubi drugacije.... mada ne vidim zasto bi ga lagala, zasto mu lepo ne kazes istinu, bice ti lakse...

ovako:
Vi ste svi mnogo iskopleksirani sa time da sto pre imate devojku, ja kada sam bio klinac tj 10-11-12 godina nije bila fora da se sto pre ima devojka vec smo radili razne stvari koje danasnja deca neradi tj glupirali smo se,izludjivali komsije, bezali od kuce, isli bajsevima od grada,vozali smo se po nekoliko kilometara od kuce, bavili smo se svi mogucim sportovima, pravili baze, krali kajsije i breske od komsija,zvonili i tako,nije li to zivot?.. a danasnja deca nista neznaju, neznaju da skoce kolko su smotani, nemaju drugove, po ceo dan su za kompjuterom i bukvalno nerade nista al vazno da imaju devojku... deco uzivajte u zivotu i nemojte postupati po tom pravilu "devojka sto pre" kad si klinac ima mnogo boljih i lepish stvari

Back