- Poruka
- 18.758
Mozda bi i bilo tako da se lozim na nezrele muskarce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta kao derko je zreo xixiMozda bi i bilo tako da se lozim na nezrele muskarce
Otprilike tako . Najzanimljivije mi je kada neki pišu o vremenu i situacijama u kojima nisu nikada bili .Aj rodi prvo pa cemo onda da pricamo Freki.
a sta kao derko je zreo xixi
Ovih sam dana nazalost shvatio da sam ponovo zaljubljen kao nekad i opet isti problemi. Jedno vrijeme sam glupo mislio da se ta varnica istrosila jer sam upadao u niz odnosa koji ma koliko da su bili intenzivni i koliko mi god prijali nisu mogli da me poremete. Jbg u toj zabludi postao sam previse bahat i igrao se s vatrom. Izgleda da to stvarno nema veze s godinama ni prelezanim bolestima, jer ne postoje neka antitijela koja ce te stiti za ubuduce, vec samo s odredjenom osobom.
I stvarno uz ljubav ide obavezno i patetika, ovakav post ne bih nikad napisao u normalnim okolnostima.

Ovih sam dana nazalost shvatio da sam ponovo zaljubljen kao nekad i opet isti problemi. Jedno vrijeme sam glupo mislio da se ta varnica istrosila jer sam upadao u niz odnosa koji ma koliko da su bili intenzivni i koliko mi god prijali nisu mogli da me poremete. Jbg u toj zabludi postao sam previse bahat i igrao se s vatrom. Izgleda da to stvarno nema veze s godinama ni prelezanim bolestima, jer ne postoje neka antitijela koja ce te stiti za ubuduce, vec samo s odredjenom osobom.
I stvarno uz ljubav ide obavezno i patetika, ovakav post ne bih nikad napisao u normalnim okolnostima.

...hm...u mojoj glavi kada se dobije dete...neodgovornost i neobaveznost, osećaj da gledamo i zadovoljavamo samo sebe...nepromišljenost i osećaj da se sutra sve može napustiti i krenuti ko zna gde i kako...sa klincima uvek stoji ona mrva da smo najpre odgovorni za njih pa onda za sebe...i da ne može sve kako mi hoćemo...i da ne može baš bez kompromisa...i u mojoj glavi tada kreće odraslo doba...
kad svakodnevo pocnes da uzimas saku lekova da bi funkcionisao
sarvas, da li bi ti za sebe rekao da si mlad?
inace, ja ni sa 18 nisam volela da sednem na motor, nema to nikakve veze sa mladoscu.

onda smo svi dorijan grejevi, poletni, mladjahani, zub vremena nam nista ne moze![]()

sarvas, da li bi ti za sebe rekao da si mlad?
inace, ja ni sa 18 nisam volela da sednem na motor, nema to nikakve veze sa mladoscu.
Zar hoćeš da kažeš da nije?
Čovek je mlad koliko se mladim oseća, a sudeći po svemu sarkiša nam nema više od 16.
Osetjati se mladim i biti mlad....krštenica ne laže.... al za svaku pohvalu je élan vital

Osetjati se mladim i biti mlad....krštenica ne laže.... al za svaku pohvalu je élan vital