Kada se ustvari mladost zavrsava?

Ovih sam dana nazalost shvatio da sam ponovo zaljubljen kao nekad i opet isti problemi. Jedno vrijeme sam glupo mislio da se ta varnica istrosila jer sam upadao u niz odnosa koji ma koliko da su bili intenzivni i koliko mi god prijali nisu mogli da me poremete. Jbg u toj zabludi postao sam previse bahat i igrao se s vatrom. Izgleda da to stvarno nema veze s godinama ni prelezanim bolestima, jer ne postoje neka antitijela koja ce te stiti za ubuduce, vec samo s odredjenom osobom.

I stvarno uz ljubav ide obavezno i patetika, ovakav post ne bih nikad napisao u normalnim okolnostima.

Evo sad kroz prozor gledam nekog geometra( gradi se nova cesta ). Ima tridesetak godina i oko 130 kg .Ebo me bog ako je taj
ikada u životu pretrčao sto metara . Ne vjerujem da će taj trbonja da doživi 50 godina a ja te godine već prešišao .
Imam da ga nadživim ako se negdje ne spljeskam sa motorom . I ko je sad tu star a ko mlad ?

Poslednja izmena:
...hm...u mojoj glavi kada se dobije dete...neodgovornost i neobaveznost, osećaj da gledamo i zadovoljavamo samo sebe...nepromišljenost i osećaj da se sutra sve može napustiti i krenuti ko zna gde i kako...sa klincima uvek stoji ona mrva da smo najpre odgovorni za njih pa onda za sebe...i da ne može sve kako mi hoćemo...i da ne može baš bez kompromisa...i u mojoj glavi tada kreće odraslo doba...

Ovih sam dana nazalost shvatio da sam ponovo zaljubljen kao nekad i opet isti problemi. Jedno vrijeme sam glupo mislio da se ta varnica istrosila jer sam upadao u niz odnosa koji ma koliko da su bili intenzivni i koliko mi god prijali nisu mogli da me poremete. Jbg u toj zabludi postao sam previse bahat i igrao se s vatrom. Izgleda da to stvarno nema veze s godinama ni prelezanim bolestima, jer ne postoje neka antitijela koja ce te stiti za ubuduce, vec samo s odredjenom osobom.

I stvarno uz ljubav ide obavezno i patetika, ovakav post ne bih nikad napisao u normalnim okolnostima.

:heart:

Uz to i pametnije zboriš kad si zaljubljen.:zag:

- - - - - - - - - -

...hm...u mojoj glavi kada se dobije dete...neodgovornost i neobaveznost, osećaj da gledamo i zadovoljavamo samo sebe...nepromišljenost i osećaj da se sutra sve može napustiti i krenuti ko zna gde i kako...sa klincima uvek stoji ona mrva da smo najpre odgovorni za njih pa onda za sebe...i da ne može sve kako mi hoćemo...i da ne može baš bez kompromisa...i u mojoj glavi tada kreće odraslo doba...

Nije to samo u tvojoj glavi, to je tako i u suštini.

kad svakodnevo pocnes da uzimas saku lekova da bi funkcionisao

Otprilike tako . Mislim da 7-8 godina nisam popio ni tabletu protiv glavobolje i sada neki kilonja od tridesetak
godina kojem ne može ni da se digne bez vijagre treba da mi priča kako je on mlad a ja star .
Nedavno mi došao u goste sin žene koja mi održava kuću . Visok 187 cm i trenira ful kontakt
( trenira ali se ne takmiči - folirant ) . Predložim mu da ga provozam motorom ( imam velikog kruzera )
a on problijedio kao krpa ( Bogomoljka 86 ga poznaje lično ).Kaže da mu se još ne gine . Ebem ti junačinu !
Vozim od 1976. ( zvanično sa dozvolom ) pa još nisam poginuo a njemu se stislo doope .

Poslednja izmena:
sarvas, da li bi ti za sebe rekao da si mlad?

inace, ja ni sa 18 nisam volela da sednem na motor, nema to nikakve veze sa mladoscu.

Ja ZNAM da sam mlad iako imam 62 godine . Nema to veze sa motorima već s tim da mi tijelo i dalje
odlično funkcioniše . Tijelo mi je i dalje vruće , ako me shvataš . Nemam pojma kako izgledaju
problemi sa cirkulacijom ili potencijom . Dokle će tako nemam pojma ali tu garancije nemaju ni oni
koji sada imaju 20 godina . Zato su mi smiješne priče da sa ovoliko godina možeš ovo a sa onoliko
godina si završio karijeru .Nisam ja fenomen . Naš Srbin je sa 63 godine otišao na londonsku olimpijadu
pješke i tamo oborio ginisov rekord u trčanju na 100 m opterećen sa 200 kg tereta .

Osetjati se mladim i biti mlad....krštenica ne laže.... al za svaku pohvalu je élan vital

Krštenica ili godina proizvodnje isti đavo . Što se tiče subjektivnog osjećaja ti možeš imati krvni pritisak 170/90 i da se dobro osjećaš
ali ako imaš pritisak 130/70 i imaš 60 godina onda je to dokaz da ti mašina dobro radi a ne subjektivni osjećaj .
Kad sam kod godine proizvodnje ( krštenica )uvijek ću radije uzeti mercedes star 20 godina nego jugo star 5 godina .

Back