Jedno pitanje za žene.

A šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.
па ти онда гледај филм у новинама

A šta ako sam prodao jedan od dva stana da bih kupio nov dobar auto, ali sam potrošio sve pare na kola. I nemam ni dinara više. Zar nije fer da ona sad bar gorivo plaća. Pošto sam želeo da se ona vozi u tim dobrim kolima. Da joj ja budem kao šofer. Da ne mora ona da vozi.

Katastrofa

Ko prodaje stan da bi kupio auto ?

Tu nema leba a ni masti

Kaže neće da me voli ako ne vozim Ferrari. I ako nju ne vozim u Ferrari - ju. A ja zaljubljen. Ali mi nije ostalo para za gorivo. Mnogo troši.
Još je na popustu a ja rođen 27.05.

1000403056.jpg

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27563944/ferrari-f12-novitec?attp=p1_pv0_pc1_pl1_plv0

Hipotetički. Hehe
Poenta teme je da žena valjda treba nešto da doprinese osim tela i ljubavi.
Ako sam ja već nešto značajno uložio.
Isto kao o onoj temi za stan. Ako živimo u mom stanu zašto onda žena ne bi plaćala troškove.
A što ti nas zabavljaš svojim dilemama iz teme u temu, lepo kad upoznaš neku pitaj, predloži, raspravi to s njom. Onda možeš da nas zabavljaš njenim reakcijama

Ako ja imam kola, a nemam para za gorivo, da li bi bilo normalno da žena plaća da se zajedno vozimo? Ja mislim da je to tako pošteno, fer i jednako.
Šta vi žene, mislite?
A mogu i muškarci da odgovaraju, nije zabranjeno.
Trenutno nije bitna obrnuta situacija.
Ako ste u braku naravno, mislim zar nije sve 50-50? Onda je to vaš auto, zar ne? Naravno da će ona uzimati gorivo kao i ti.

A što ti nas zabavljaš svojim dilemama iz teme u temu, lepo kad upoznaš neku pitaj, predloži, raspravi to s njom. Onda možeš da nas zabavljaš njenim reakcijama
Pa pitam se naglas zajedno sa vama da li je to ravnopravno i pošteno. Pošto mislim da je fer da žena plaća gorivo ako sam ja već dosta para dao na auto. Hehe Pogotovo ako nemam više. Haha

Back