Toxique
Primećen član
- Poruka
- 644
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desilo.Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
Eminentni neki?Moj životni partner je bio aktivni forumaš tako sam i ja došla na krstaricu.
Isto. I iz drugih zemalja.Vise sam imao devojaka iz drugih gradova nego iz mog rodnog sela.
Da, sad je tu i voz brži nego pre.Veze na daljinu slabo da mogu da funkcionišu,ok je npr ns-bg a već sve ovo dalje je jako komplikovano
Džaba voz kad nemaš krajnje odredište.Da, sad je tu i voz brži nego pre.
nikad, kod mene ništa oči u oči, samo pp u ppŠta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()

Pa ne nalaze se sigurno da kartaju šaha

Šteta, propustila si mnogo zanimljivih dogadjanja.Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
imamo i sklopljene brakove medju forumasima tako da - svasta
znas, kad te pozovu na kafu..vodi racuna..ne misle na kafu
![]()
Neee,ni na kavu me pozvao nije...ok jesteee lažem ali odbila sam.
Moraš biti,kao što sam napisala lep,zgodan,neophodanpametan i moraš mi pronaći tačku koja me pogodi...dakle veoma teško pronaći tu tačku kod mene da se zainteresujem bar malo...
Obično vec je sve unapred dogovoreno,sličke razmenjene..Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()

Mhm znaci samo odes na kaficu i onda trnde mrnde....Obično vec je sve unapred dogovoreno,sličke razmenjene..
![]()
![]()
Predlazem da se upoznaju uz neku zestinu u iznajmljenoj sobi,malo hopa cupa pa tek kaficaMhm znaci samo odes na kaficu i onda trnde mrnde....

Jeste.Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()