Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dragi forumaši i forumašice,imam jedno pitanje.......
Ufff ja sam upoznala ovde na forumu jednu sjajnu osobu,nije cesto tu,nije aktivan,momak je zaslužio svu moju pažnju,I dobio je ali samo on line jer smo na žalost daleko...Da smo bliže verujem da bih bilo svega.
Ufff ja sam upoznala ovde na forumu jednu sjajnu osobu,nije cesto tu,nije aktivan,momak je zaslužio svu moju pažnju,I dobio je ali samo on line jer smo na žalost daleko...Da smo bliže verujem da bih bilo svega.
Ja sam uživo upoznao trocifren broj ljudi sa neta, ali ne zahvaljujući ovom forumu. Uživo sam upoznao neke od ljudi sa ovog foruma, ali preko drugih sajtova, pre nego što sam ovde došao
Fora je u tome sto su se razni Madjari i Nemci infiltrirali u razne Srbske momente koristeci Forume - pa ako si nacionalno orijentisana i osvescena - bolje da "upoznajes ljude iz sela" nego ikakve forumase - i generalno - mozda ce ti ponuditi vise nego "Forumaske kafe i eventualno gudre, i brze zabave" - makar da "dises zdrav vazduh i jedes zdravu hranu" - naravno sto "opet zavisi od tvoje kilometraze haha"
Ipak, vecno je bolje nego kratkotrajno a ovo je tako kratkoootrajnoooooooooooooooo o.o