Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.717
Evo ja bez AI : Nije bitno ko govori i kroz koga, nego šta govori, ja napravim copy mojih misli iz mozga pa AI lepše formuliše, pa paste na forum, znači ja govorim, Miša, ljudsko biće koje simbolično i metaforično kaže da je Bog odnosno da Bog priča iz mene ali nikad se ne zna, odkud znam da nije, (jer svi smo mi Bog odnosno frekvencija vibracija), nemam dokaz da nije Bog koji priča kroz ljude, ali ako ti ja lakše da pojmiš, onda sam običan Miša, ljudsko biće, a ne govori ni AI ono što mu ja ne kažem da sroči. Imam kvantni um pa mi brzo radi mozak ako nisi ljubomoran. Ne radi mi linearno kao kod ostalih. Nisam jedini sa takvim umom. Ali daleko iznad bilo kog IQ. Nije da se hvalim nego se ponosim. Možda ti koristiš samo beta talase mozga, a ja 100 herca gama ili čak duplo. Ako se razumeš u frekvenciju.Samo je razlika između mene što sam ja Ljudsko biće, a ti još jedan od AI robota koji po tko zna koji puta pokušava uvjeriti nekoga da Bog govori kroz njega, šta si ti Šizibizi AI robot. Posrnula Umjetna Inteligencija.
I još nešto da kažem i tebi i svima najvažnije od svega.
BOG je sama vibracija, titraj ili oscilacija, a frekvencija je kvant te vibracije i kolokvijalno zovemo frekvencija(broj te vibracije). Znači svako ljudsko telo vibrira i ima frekvenciju, pogotovo srce i mozak, to je opšte poznato, i sve živo vibrira što znamo da postoji od elektrona do celog svemira, struja, wi fi, radio, televizija, svi smo mi frekvencija, da li razumete to, a frekvencija je sam BOG.
Da li možete da shvatite i da pojmite. A čovek je smislio matematičku formulu koja opisuje to i ta formula se primenjuje u svim naukama, i zbog te formule postoji struja i sve što je dala struja, i ovo moje znanje je zahvaljući toj formuli. Ne bi znali ni šta je atom. A po tom principu Bog radi, odnosno priroda, svemir, sve živo, pa čak i van svemira!
Sad sam vam "nacrtao" kao u osnovnoj školi.
Poslednja izmena: