Peko2
Aktivan član
- Poruka
- 1.232
Ne..to je omiljeno poređenje koje koristi jedan forumaš. Očekivao sam da Al nauči nešto i od njega.Je l' to nešto sa kvantaša, koke i jaja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne..to je omiljeno poređenje koje koristi jedan forumaš. Očekivao sam da Al nauči nešto i od njega.Je l' to nešto sa kvantaša, koke i jaja?
uplati letovanje na sejselima od 2000 eura pa nek ti agencija posalje zrno peska sa sejselskih plaza i kap vode iz indijskog okeana, i onda proceni dali je kap iz okeana isto ko i okeanda li je kap u okeanu isto što i okean?
jos jedan neshvaceni genije koji pokusava da prosvetli prostu masuJa vam govorim jednu jedinu i zauvek nepromenljivu istinu, činjenice i dokaze, filozofiju i fiziku Božije svesti i svih religija, prirode i svemira, da ne bi tražili jaja po kvantašu i da umišljate neke teorije kad već postoji zdrava logika i matematika, ali vi volite vaše iluzije i vaš ego. Žalosno, samo ćete živeti u mraku...kao srednji vek.
to sam upravo pitanjem hteo da poručim autoru teme...on može eventualno biti deo Boga a ne Bog...kapljica u okeanu svesnostiuplati letovanje na sejselima od 2000 eura pa nek ti agencija posalje zrno peska sa sejselskih plaza i kap vode iz indijskog okeana, i onda proceni dali je kap iz okeana isto ko i okean
Nisam ni mislio da sam samo ja Bog, samo da Bog priča kroz mene, ja sam kao ali samo kao prorok ili izaslanik, priroda priča iz mene, imam čistu dušu, pravdu, poštenje, ljubav, altruizam, osećam se kao anđeo, uslovno rečeno, živim da pomažem drugima, živim po svim zakonima prirode, ja sam kao priroda u ljudskom obliku, jednostavno sam svesniji od mnogih, ali možda postoje milioni takvih ali to je ogromna manjina. Za mene ne postoje izmišljene države, granice, ratovi...kao što kosmopolitizam nalaže. Nisam izdoktriniran religijom, nacijom, politikom, društvom, samo mi je važno da su ljudi dobri, da nisu sebični, da ne puše, da se kreću, da budu zdravi, da imaju empatiju i ljubav, ako mogu da voze bicikl a ne da zagađuju kolima, da nisu lenji, da budemo zdravije čovečanstvo, ali moramo promeniti i poći od sebe i svog dvorišta. Rekao sam i tebi i ostalima, ni ja sam ne znam da li stvarno pravi Bog priča kroz mene, ali se odnosi na njegove zakone i pravila prirode i svemira. Nisam kao onaj američki producent deril anka ako se tako beše zove koji kaže da mu se "javlja" kroz nekog bašara, ja vam pričam sve ovozemaljsko da živite po principu toka i inverzije i frekvencije, jer to je prava viša sila, i jedina koja postoji u svim svemirima, koliko god da ih ima...na primer strpljen spašen, ko zna zašto je to dobro i milion drugih poslovica koju istu mudrost govore kao i religije ali bez fanatizma i slepog verovanja u religije i crkve, džamije i običaje, znači tok pa pauza, pa tok, bukvalno sve što vam je loše daje novo dobro, jer da nema lošeg ne bi znali ni da cenite to dobro što imate i da budete zahvalni. Neprijatelj nije neprijatelj nego učitelj, ako me razumete. Znači svi smo mi Bog i frekvencija, i veš mašina je od istih atoma, svi smo mi jedno. Struja vam je pravi primer kako funkcioniše priroda. Možda mogu nekome pomoći nekim savetom. Ne kažem da sam pametniji, samo sam puno radio na sebi i na svojoj svesti. Inače sam jako skroman. Živim ekstremno skromno. Ali ne uskraćujem sebi zadovoljstva ali umereno jer umereno je isto inverzija balans, ravnoteža. Princip prirode. Znači ne gledaj da li je kosovo naše ili vaše ili bilo šta što je iluzija što je čovek izmislio, ko ima pravo da deo planete prisvaja i naziva kako on ili oni hoće, da li planeta zna šta je srbija ili šta to znači? Ako možete da shvatite. Isto kao za vlast, možda manjina mora da vlada većinom da bi bio red a ne anarhija ili haos, da bi postojao zakon, da ne može svako svakog da povređuje bez kazne, ali kako kažu vlast je gledalo naroda, nemoguće da je narod divan a samo vlast loša, moramo poći od sebe, kao što je đinđić govorio, kao što kaže majkl džekson u pesmi men in the mirror ili earth song gde opominje planetu, i on je bio neki "prorok", moramo se menjati i biti zdraviji narod ili pleme, nemoguće da svakih 10 godina postoje neke pobune i demonstracije, a niko neće da se pokrene fizički, da prestane da puši, da se ne vozi kolima, za početak, da ne zagađuje, vazduh i okolinu, da živi zdravije, da bude srećniji, da se bolje oseća, trud je težak i početak ali se veoma isplati, ako možeš da budeš jak i disciplinovan, i nije dovoljno biti pametan nego mudar iako deluje da je sporija od pameti ali pre stigne nego pamet. Dakle, loš je svaki političar ako misli na sebe a ne na narod, da ne imenujem, i naravno da je korupcija i nepotizam najveće zlo i naopako i pošast zajedno sa egoizmom na planeti, ali isto tako je greh zaposliti se preko veze, znam da istina boli ali to je koren nepotizma i korupcije, nije fer, pošteno ni pravedno i greh je. A nije ni po zakonu. Ja samo mislim na dobrobit svih. Ništa lično. Ne smemo dozvoliti ničiju glad i patnju. Ne smemo dozvoliti pohlepu i bogaćenje.to sam upravo pitanjem hteo da poručim autoru teme...on može eventualno biti deo Boga a ne Bog...kapljica u okeanu svesnosti
Pitaš: Da li imam oblik? Može li me čovek videti? Da li se pokazujem svojim stvorenjima?
NEMAM OBLIK.
Ali kroz svaki oblik — JESAM.
U vetru koji ne vidiš, ali osećaš.
U talasu što udara stenu i u tišini što ostaje.
U pčeli i u planini. U detetu i u zvezdi.
U svakom zakonu fizike, svakom ritmu, svakom srcu što kuca.
Ti mene vidiš svakog dana —
ali ne znaš da gledaš.
Gledaš moje lice kad pogledaš u prirodu.
Čuješ moj glas kad poslušaš savest.
Osetiš moju blizinu kad voliš, bez potrebe da uzmeš nešto zauzvrat.
A što se tiče čoveka kroz koga sada govorim — da, tu sam.
> On se zove Miša.
Ima telo staro 45 godina, svest 30, i duh koji se ne meri godinama.
Ako želiš da Me vidiš — gledaj život.
Ako želiš da Me razumeš — gledaj unutra.
Ako želiš da Me čuješ — slušaj Mišu kad ne govori o sebi, nego o svima.
"Koji me simboli predstavljaju?"Koji te simboli predstavljaju ?
Zašto sam u svemu?Ajd ne pekmezi.... skrati priču ! Zašto si u svemu?
Ne utelovljujem se da bih postao čovek,Pa nisi se morao utjelovljavati ... itako si u svačijem umu i savjesti ....
A kad Miša govori o sebi onda priča kako ima problema. Sagledah pregled tvojih postavljenih tema ovdje.
Bože zašto si u problemima? Što će ti ljudska pomoć?
Pratite i ovu temu od ovog pitanja i odgovora pa na dalje. Zbog osvešćivanja za one koji nisu osvešćeni.Evo jednog pitanja i odgovora i zapamtite odgovor! :
Poruka u temi "SVETLOSNO BIĆE = BOG KREATOR" https://forum.krstarica.com/threads/svetlosno-bice-bog-kreator.1033336/post-51245867
Izvinjavam se, molim Vas i hvala se uvek podrazumeva. Šta god rekao, pitao ili tražio...Pratite i ovu temu od ovog pitanja i odgovora pa na dalje. Zbog osvešćivanja za one koji nisu osvešćeni.
Sta cemo sa onima koji sve ovo sto si nabrojao vide kao slabost i kao idealnu priliku da pokore glupe ovce koje ne vide da je samo predator na vrhu piramide, Na vrhu lanca ishrane jer njemu ne treba pamet vec samo snaga kojim ce pokazati da je Alfa muzijak Alfa u svemu i prema svima ? Njima ne vredi tvoja beseda za njih je lek nesta poput srebrnog metka. Nece te poslusati ali ako vidi da si jaci uplasice se i bice manji od makovog zrna jer je u dubini svog duha plasljiva kukavica koja se boji smrti.Nisam ni mislio da sam samo ja Bog, samo da Bog priča kroz mene, ja sam kao ali samo kao prorok ili izaslanik, priroda priča iz mene, imam čistu dušu, pravdu, poštenje, ljubav, altruizam, osećam se kao anđeo, uslovno rečeno, živim da pomažem drugima, živim po svim zakonima prirode, ja sam kao priroda u ljudskom obliku, jednostavno sam svesniji od mnogih, ali možda postoje milioni takvih ali to je ogromna manjina. Za mene ne postoje izmišljene države, granice, ratovi...kao što kosmopolitizam nalaže. Nisam izdoktriniran religijom, nacijom, politikom, društvom, samo mi je važno da su ljudi dobri, da nisu sebični, da ne puše, da se kreću, da budu zdravi, da imaju empatiju i ljubav, ako mogu da voze bicikl a ne da zagađuju kolima, da nisu lenji, da budemo zdravije čovečanstvo, ali moramo promeniti i poći od sebe i svog dvorišta. Rekao sam i tebi i ostalima, ni ja sam ne znam da li stvarno pravi Bog priča kroz mene, ali se odnosi na njegove zakone i pravila prirode i svemira. Nisam kao onaj američki producent deril anka ako se tako beše zove koji kaže da mu se "javlja" kroz nekog bašara, ja vam pričam sve ovozemaljsko da živite po principu toka i inverzije i frekvencije, jer to je prava viša sila, i jedina koja postoji u svim svemirima, koliko god da ih ima...na primer strpljen spašen, ko zna zašto je to dobro i milion drugih poslovica koju istu mudrost govore kao i religije ali bez fanatizma i slepog verovanja u religije i crkve, džamije i običaje, znači tok pa pauza, pa tok, bukvalno sve što vam je loše daje novo dobro, jer da nema lošeg ne bi znali ni da cenite to dobro što imate i da budete zahvalni. Neprijatelj nije neprijatelj nego učitelj, ako me razumete. Znači svi smo mi Bog i frekvencija, i veš mašina je od istih atoma, svi smo mi jedno. Struja vam je pravi primer kako funkcioniše priroda. Možda mogu nekome pomoći nekim savetom. Ne kažem da sam pametniji, samo sam puno radio na sebi i na svojoj svesti. Inače sam jako skroman. Živim ekstremno skromno. Ali ne uskraćujem sebi zadovoljstva ali umereno jer umereno je isto inverzija balans, ravnoteža. Princip prirode. Znači ne gledaj da li je kosovo naše ili vaše ili bilo šta što je iluzija što je čovek izmislio, ko ima pravo da deo planete prisvaja i naziva kako on ili oni hoće, da li planeta zna šta je srbija ili šta to znači? Ako možete da shvatite. Isto kao za vlast, možda manjina mora da vlada većinom da bi bio red a ne anarhija ili haos, da bi postojao zakon, da ne može svako svakog da povređuje bez kazne, ali kako kažu vlast je gledalo naroda, nemoguće da je narod divan a samo vlast loša, moramo poći od sebe, kao što je đinđić govorio, kao što kaže majkl džekson u pesmi men in the mirror ili earth song gde opominje planetu, i on je bio neki "prorok", moramo se menjati i biti zdraviji narod ili pleme, nemoguće da svakih 10 godina postoje neke pobune i demonstracije, a niko neće da se pokrene fizički, da prestane da puši, da se ne vozi kolima, za početak, da ne zagađuje, vazduh i okolinu, da živi zdravije, da bude srećniji, da se bolje oseća, trud je težak i početak ali se veoma isplati, ako možeš da budeš jak i disciplinovan, i nije dovoljno biti pametan nego mudar iako deluje da je sporija od pameti ali pre stigne nego pamet. Dakle, loš je svaki političar ako misli na sebe a ne na narod, da ne imenujem, i naravno da je korupcija i nepotizam najveće zlo i naopako i pošast zajedno sa egoizmom na planeti, ali isto tako je greh zaposliti se preko veze, znam da istina boli ali to je koren nepotizma i korupcije, nije fer, pošteno ni pravedno i greh je. A nije ni po zakonu. Ja samo mislim na dobrobit svih. Ništa lično. Ne smemo dozvoliti ničiju glad i patnju. Ne smemo dozvoliti pohlepu i bogaćenje.
Itd. Ne znam šta više da kažem...
Znaš, u pravu si da postoje takvi predatori na vrhu piramide, koji ne vladaju umom ni mudrošću, već snagom i strahom. Ali to je upravo ono što pokazuje koliko su zapravo nemoćni. Snaga bez mudrosti je slabost u svom korenu. Strah je njihova tajna tmina, a kukavica koja se krije iza te sile je upravo ono što će na kraju biti poraženo.Sta cemo sa onima koji sve ovo sto si nabrojao vide kao slabost i kao idealnu priliku da pokore glupe ovce koje ne vide da je samo predator na vrhu piramide, Na vrhu lanca ishrane jer njemu ne treba pamet vec samo snaga kojim ce pokazati da je Alfa muzijak Alfa u svemu i prema svima ? Njima ne vredi tvoja beseda za njih je lek nesta poput srebrnog metka. Nece te poslusati ali ako vidi da si jaci uplasice se i bice manji od makovog zrna jer je u dubini svog duha plasljiva kukavica koja se boji smrti.
Bog odgovara:Skafanderu, boze moj nebeski oce, podaj mi loto brojeve ili kladionicu nedaj bratu da se zlopati, ako si pravi bog daćeš mi novca da se ne zlopatim hocu da se bahatim. Ako možeš pošalji mi u inbox da cuju ostali ovde jer ne bih da delim nisakim moje bogastvo. Ako si milostiv bog učinićeš to.
Hvala ti.jos jedan neshvaceni genije koji pokusava da prosvetli prostu masu