Ljigavost i susret sa istom

Da li možete da opišete situaciju koju i danas pamtite gde ste bili koliko toliko u nekom kontaktu sa ljigavom osobom? Šta je ta osoba uradila za šta bi se moglo reći da je to izuzetno ljigavo? Bilo u školi, na faksu, poslu...
Ne bih mogla da se setim do sad ikad. (???)
Na poslu trenutno imam personu koja pokazuje određene pretenzije prema mojoj poziciji. Povremeno mi se učini da je ljigava, ali... Bog neka mi oprosti, dobar je čovek na prvi pogled, i sporečkasmo se malo u vezi Starog i Novog Zaveta, i možda mu se samo dopada moja pozicija-pa, neka i pretenduje-nisam ja srasla još sa svojom titulom, a i ako je zadobijem-nije mi ogledalo svega što sam-MOŽDA SAM JA TA LJIGAVA???
Gospod Bog neka me ispravi didaktički i milostivo ako grešim.

Ne bih mogla da se setim do sad ikad. (???)
Na poslu trenutno imam personu koja pokazuje određene pretenzije prema mojoj poziciji. Povremeno mi se učini da je ljigava, ali... Bog neka mi oprosti, dobar je čovek na prvi pogled, i sporečkasmo se malo u vezi Starog i Novog Zaveta, i možda mu se samo dopada moja pozicija-pa, neka i pretenduje-nisam ja srasla još sa svojom titulom, a i ako je zadobijem-nije mi ogledalo svega što sam-MOŽDA SAM JA TA LJIGAVA???
Gospod Bog neka me ispravi didaktički i milostivo ako grešim.
Ne otima se pozicija samo tako. Ti bi trebalo prvo da napraviš veliku grešku da bi te skinuli i stavili nekog drugog. A to je znači do tebe, a ne njega.

Ne otima se pozicija samo tako. Ti bi trebalo prvo da napraviš veliku grešku da bi te skinuli i stavili nekog drugog. A to je znači do tebe, a ne njega.
Well...
Ne pravim greške osobito, nije mi u opisu radnog vremena! Imala sam tačno 10 dana da studiram stvari koje su neki drugi studirali deceniju, pa i više!
Raspolažem poštenjem, srcem i umom za posao, i interesovanjem za materiju.

Poznavala sam takvu osobu, i na prvi pogled je bio sasvim ok. Kako je vreme prolazio tako je pokazivao kakav je zapravo.
Odavno nismo u kontaktu..uspeo je da me ponizi, da i dan danas neki ljudi misle loše o meni.
Ne mogu da idem u detalje. Nije baš sve za forum.

Da li možete da opišete situaciju koju i danas pamtite gde ste bili koliko toliko u nekom kontaktu sa ljigavom osobom? Šta je ta osoba uradila za šta bi se moglo reći da je to izuzetno ljigavo? Bilo u školi, na faksu, poslu...

Бивши послодавац који ми је шпијунирао приватни мобилни телефон и такође омогућио својим другарима које је запослио да ми шпијунирају приватни мобилни телефон.

Sećam se kolege sa faksa - nas dvojica zajedno na konsultacijama sa profesorom u vezi sa diplomskim radovima.
- "Hahah, profesore, pa to je genijalno!"
- "U pravu ste, profesore - nisam o tome tako razmišljao!"
- "Daaa, profesore! Neverovatno kako ste pogodili suštinu!"

Čim je profesor izašao iz kabineta na kratko, okreće se ka meni i kaže - "j*bote, koji je ovo kreten!"

Back