izgubiti zelju za tipom

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako se zemlja okretje oko sunca a ne obrnuto,da li je zlochin to i retji?
Ja zalim ako ti se ne svidja istina ali taj stav ja imam odavno i na niz primera se pokazao kao frapantno tachan.
99% 4umashica su udavache.
(onaj 1% ostavljam iz kurtoazije da se ogradim od onog extremnog u sushtini promila koje kao recimo i ja dolaze na 4um da se intelektualno uzdizu)

ja, dole potpisana,
izjavljujem pod krivicnom i materijalnom odgovornoscu,
da mi za dolazak na forum nije bio povod potencijalna udaja,
vec intelektualno uzdizanje

trachara alapachic

(al to zato sto sam ja muza vec navatala, inace bih i ja tako)

Ma gde su ti dominantni? Ja sam u 90 posto sluchajeva naletala na tipove koji su posle par dana vrtoglavo i nepovratno zaljubljeni i skidaju zvezde sa neba i uchinice sve..blah blah blah....e za takvim brzo izgubim interesovanje....mnogo su njanjavi.... sa nijma ako na vreme to otkrijem ni ne bude sexa..ili bude ali ubrzo to prekinem....tako da,u mom sluchaju to "svi su isti" bude "svi su kenjkavi"... opet kazhem,bilo je izuzetaka,za kojima sam gubila glavu... i da naglasim,nisu to bili extremno dominantni tipovi... ali bih ih mogla nazvati dominantnim ;)

Sto je najgore, ja ti verujem...
Verujem da je ostao mali procenat muskaraca koji se ponasa kao muskarac..
Vecina je pala na tu pricu tipa Sonja Biserko i ona kucka Kandicka...

Odgovorno tvrdim da ce muskarac najduze zadrzati zeni proed sebe(ako mu je to cilj, jelte) tako sto se se psotaviti kao pravo musko...yebati dobro i grubo(a ne da se plasi da je ne povredi) i muskarac koji ima svoj stav, koji ne pada na zenske suze, kukumavke...
Zene to cene kod muskarca...pricaju da cene "muskarce koji umeju da placu" a u sustini zenke kod muskarca privlaci nesto sasvim drugo, zele zastitnika a ne placipichku, zele da je pokidas za vreme sexa a ne da je dodirujes kao da je od svile, zele da branis svoj stav a ne da prihvatis njihov...

Nikada nisam imao problema sa zenama, nikada ostavljen nisam bio...samo zato sto im nisam dozvolio da me desifruju(aj ok, imalo se i para uvek..mozda i zbog toga delicem ;))

MYOB:
izgubiti zelju za tipom
zelju za tipom sam izgubio '99 za vreme bombardovanja,ono...znate kako je bilo...mi blejali u nekom ulazu na weedikovcu,bilo nas je dosta,galama i sve to..kad odjednom pali se alarm na autu,pridjem da pogledam,a na shoferci rupa 30x30 cm,brate...znaci neverovatno...a na sedistu pola one teraco ploce,ono betonsko sranje sto stavljaju na krovove,znaci matora shpijunchina je bacila pola te ploche sa krova zgrade...12-13-ti sprat...i mi na zgradu...njega nema..inace u pitanju je bio Fiat Tipo :) posle toga sam izgubio zelju za njim,a i raspao se ovako..

btw...par godina kasnije,isti shpijun,gadja sa zgrade otprilike istu ekipu sa nekim flashama,eeej ali flashama..njih par se odvoje na kvarno,odu u zgradu,popnu se i navataju pichku,i pochnu da mu jebuu mater,ono...bas batine i to...u tom pristizu i ovi ostali..:lol: medjutim shpijun vadi prangiju,repetira i bezi :lol:,ali..koji balkansko-udbashki shpijun,znachi sa sve prangijom je on ishao na zgradu da gadja ljude sa flashama..mis'im...ne znam

Ae sad da... kad već prvi put vidim... o čemu se radi? 99% žena je ovde u godinama od 20 - 40 i sve su neudate i nikada se nisu udavale? Šta si hteo ovim da kažeš?
Samo ti pitaj..i bitje ti odgovoreno.
Pa u sushtini,sama si dala odgovor na svoje pitanje-ta starosna grupa ima to kao bioloshki prioritet..izmedju ostalog.Hteo sam da kazem da im je to jedan od glavnih prioriteta...milioni godina "evolucije" ipak yebu u vugla.

@tracharo,znam da bi bilo i kod tebe tako.

Treba se udati..imati porodicu i decu i dobrog muza...to je lepo...I muskarci to zele...dobru zenu i lepe naslednike,a ne da budu sami k'o tikve bez korena i bez kuceta i maceta. Ako nemash porodicu - cemu sve to sto radish?

Bravo. Ipak, ja razumem da ljudi to shvate tek u nekim godinama i da od mladjih ne mogu da ocekujem da ovaj stav razumeju.
Oni su trenutno u tripu "ja pa ja" "moj zivot" "moje navike" "moj kutak" "moja karijera" "moji principi" itd itd.
U nekom trenutku ce i sami shvatiti da bez onoga sto si ti navela, zaista sve ostalo ima malo smisla.

Treba se udati..imati porodicu i decu i dobrog muza...to je lepo...I muskarci to zele...dobru zenu i lepe naslednike,a ne da budu sami k'o tikve bez korena i bez kuceta i maceta. Ako nemash porodicu - cemu sve to sto radish?

Takodje

Treba se ozeniti, skuciti se, dobiti decu...ziveti za decu

No ne treba pasti pod zenski uticaj, zapsotaviti prijatelje, zapsotaviti sebe, zapostaviti da radis ono sto volis...
Deca trebaju konstantnu paznju..ali kada deca odu u krevet treba odvojiti vreme za sebe, bilo da je to olazak na pivo sa ekipom, gledanje tekme, igranje igrice, odlazak u kladionicu...
Bitno je ne dozvoliti zeni da napravi papucara od tebe tako da ti jedini izlaz iz kuce biva poseta zajednickim prijateljima i odlazak na pijacu
Karijera se takodje ne sme zapsotaviti

Ali porodica, da, naravno...treba naslednike imati

jel mogu ja da dam svoje misljenje? ma necu... nije moja stvar... ionako jos malo, pa... 'de si kume, pevala ti kuca? 'ajde, 'ajde... dobrodos'o... ne moras da se izuvas... i... zagrli me ti... i oprosti mi,... stegni srce, nemoj plakati... (pa k'o u vracu)... sta, sta, sta, sta? jedno drugom smo bili sve... prva ljubav, sreca i secanje... eh... devla, devla... mangava bre... nacisto...
...vidim ja poznata mi tvoja njushka :P

Oni su trenutno u tripu "ja pa ja" "moj zivot" "moje navike" "moj kutak" "moja karijera" "moji principi" itd itd.
U nekom trenutku ce i sami shvatiti da bez onoga sto si ti navela, zaista sve ostalo ima malo smisla.
...znachi ja, iako mi polako istiche vreme, uopshte ne mogu da smognem snage da se odreknem tih "mojih" stvari.
i znam da bih trebalo, i znam da je to, u neku ruku ispravno... ali stvarno ne mogu. i polako pochinjem da se plashim. ebi ga. svaki put kazzem "josh malo, josh malo..." i tako.

Uuuu **** te, citavih 124 IQova?! Ma ne seri, brate Srbine, ti si nas idol, dizes nam prosek sa onih 80tak iz britanske statistike. A koliki ti je EQ, ako si cuo za to? Pitam cisto zato sto je za dobre emotivne odnose mnogo vazniji E od I... Q mislim:lol:

Nego meni moj dragi kaze da pravi Balkanac, da bi bio pravi, mora da uradi sledece tri stvari kad dodje i to bas ovim rasporedom: 1) najpre da dobro isteslaci zenu, tako da joj bude kristalno jasno koliko je voli i zeli (sto ne podrazumeva obavezno grub seks) 2) u **** te, posle tog teslacenja zaboravila sam sta ide pod dva, stvarno ume mnogo dobro to da radi 3) gleda sport

Obicno pod dva ili on ili ja spremimo nesto lepo da se pojede, operemo sudove i ostalo sta vec bude na dnevnom redu, pa se mazimo, pijuckamo nesto fino. I svi srecni i zadovoljni, a on sam kaze da je nerealno ocekivati od zene da radi 8 sati, dodje kuci pa jos radi kucne poslove jos 2,3,4 sata dok Muskarac ceska muda, cita novine i menja kanale na TV-u, pa da posle jos bude raspolozena za seks kad se njemu digne. Ne ide to tako, tako gubis zelju za tipom. I da, IQ stvarno nema nikakve veze sa cenom psenice na svetskom trzistu :lol:

a meni rekla da sam panglu:( i dan danas ne znam da rjesam testove inteligencije....:( o zivote, nisi me mazio:)
brate,,,ja sam krenuo ranije jer me je u obdanistu vaspitachica maltretirala da pojedem onaj kajmak sto se uhvati na mleku,ja nisam hteo..i ona me natera i ja povracam...posle toga sam 2x bezao iz obdanista,tj. uzmem kljuc,moji me dovezu do kapije-ulaza,ja im mahnem i zapalim gajbi brate...i posle kad su isli ovi iz obdanista u setnju,snime me jer zivim blizu,i vaspitacica..pa masteru sta ces tu,sto nisi u obdanistu,ajde sa nama...a ja zapalim u drumpo i shtekujem se,ona me posle trazila po ormarima u gajbi :lol:
i poskle me moji pitaju,kao...pa 'oces u skolu,ja kao 'ocu..i tako...

btw do pre par godina uopste nisam pio mleko,sad samo kravicu i to ponekad,jbt klasicna trauma iz detinjstva,da sam pio mleko kao i sva ostala deca,bio bih danas mozda predsednik kucnog saveta...ko zna.. :lol:

Back