izgubiti zelju za tipom

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim da se ovde stalno vrte teme u kojima se zene predstavljaju kao rospije, dosadne, ruzne, sponzoruse i sl. Pa jos i udavace, Derer bio si kul tip. ccc
E sada, da li ste, zene, nekada bile privucene nekim tipom, a onda nakon nekog vremena, uglavnom to bude par dana, shvatite da je sladak ali ... o zasto su svi isti?
Da li vas gusi njihova potreba da budu dominantni u svemu? Da li gubite zelju za seksom sa njima?

Da bi izgubila zelju za tipom, prvo treba da je imas. Samo sto su kod vas zena zelje za tipom uglavnom zasnovane na kolicini materijalnih dobara koje poseduje, pa kad on to na vas potrosi, (ili u retkim slucajevima vam to sve dosadi) onda gubite zelju, koja kako je nastala tako je i nestala.
Zato cesto bogati trolovi (koji imaju mozga) daju zenama na kaziku da trose a yebu ih ko kobile, pa ih tako zadrze zauvek.

Da bi izgubila zelju za tipom, prvo treba da je imas. Samo sto su kod vas zena zelje za tipom uglavnom zasnovane na kolicini materijalnih dobara koje poseduje, pa kad on to na vas potrosi, (ili u retkim slucajevima vam to sve dosadi) onda gubite zelju, koja kako je nastala tako je i nestala.
Zato cesto bogati trolovi (koji imaju mozga) daju zenama na kaziku da trose a yebu ih ko kobile, pa ih tako zadrze zauvek.

ACO 100%

jel mogu ja da dam svoje misljenje? ma necu... nije moja stvar... ionako jos malo, pa... 'de si kume, pevala ti kuca? 'ajde, 'ajde... dobrodos'o... ne moras da se izuvas... i... zagrli me ti... i oprosti mi,... stegni srce, nemoj plakati... (pa k'o u vracu)... sta, sta, sta, sta? jedno drugom smo bili sve... prva ljubav, sreca i secanje... eh... devla, devla... mangava bre... nacisto...

imas pravo, majke mi... vise ne iznosim stvari iz svog privatnog zivota... sto volim tako neko kad mi otvori oci... u svakom slucaju je bolje nego kad zatvore... jel sam vam pricao kako su meni i jednom mom drugu skinhedsi zatvorili oci? al' je njihov bar bio, a mi nismo znali... naivno... doduse, bila je dobra sorka par sekundi, a onda su nas u'vatili i izbumbecali k'o krave... jos, rile, zamahne pa zvizne jednog od njih pravo u glavu... i, umesto da ga oborim, ja ga naljutim samo... eh, majko mila... ko na put posle njemu da stane... posle sam jednog od njih video u gradu... sam bio... i odma' se okrenuo i poceo da bezi... i bolje... samo mi falilo jos jednom da me izbije... al' im nisam zamerio... sve je to zivot...

Vidim da se ovde stalno vrte teme u kojima se zene predstavljaju kao rospije, dosadne, ruzne, sponzoruse i sl. Pa jos i udavace, Derer bio si kul tip. ccc
E sada, da li ste, zene, nekada bile privucene nekim tipom, a onda nakon nekog vremena, uglavnom to bude par dana, shvatite da je sladak ali ... o zasto su svi isti?
Da li vas gusi njihova potreba da budu dominantni u svemu? Da li gubite zelju za seksom sa njima?
Ako se zemlja okretje oko sunca a ne obrnuto,da li je zlochin to i retji?
Ja zalim ako ti se ne svidja istina ali taj stav ja imam odavno i na niz primera se pokazao kao frapantno tachan.
99% 4umashica su udavache.
(onaj 1% ostavljam iz kurtoazije da se ogradim od onog extremnog u sushtini promila koje kao recimo i ja dolaze na 4um da se intelektualno uzdizu)

Inache ja nisam dominatan,nego preterano tolertantan i shirokogrud za svoje dobro,i mnogi moju iskonsku dobrodushnost iskorishtjavaju a zene dozivljavaju moju extremnu finotju kao slabost...shta tju kad sam nenormalno fina,kulturna i poshtena osoba...

Nekad je i sekund, moja misao i njegova rec dovoljan razlog da izgubim zelju, ali isto tako mogu da je vratim...
Mislim na one povratno-moguce zelje, jer ukoliko se radi o onima u nepovrat nema vise potrebe za relacijama bilo koje vrste.
A o dominacijama ne mislim nista lose, samo nek su otvorenog i jasnog karaktera, tako bar svi stedimo na vremenu.
Vise me gusi njihov manjak samopouzdanja.

zelju za sexom izgubim samo ako ne ume da yebe ili ako mu je mali i mlitav:confused:
zelju da budem sa nekim gubim kad shvatim da mi je posvecen samo qrcem,kada izgubim poverenje i vidim da me u svojoj glavi poredi sa svakojakim kokoskama i ne ume da uoci razliku izmedju mene i tamo nekih fufica:evil:
ne volim qqavice,koji brzo odustaju i pripisuju meni (projektuju) sopstvene negativne osobine:evil::evil::evil:

Back