sasaitftkd
Početnik
- Poruka
- 14
Daj Nenade ne seri vise. Sta bes eu Sankt Petesb.-Nenad Vrekic ne predstavlja YU..secas li se natpisa...A imamo i snimke gde padas brate kao *****, koliko 11 puta...vec sam zaboravio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3sasaitftkd:Pitajte Marinka kako je prosao u Italiji na takmicenju, u kojoj sekundi su ga spicili. Mozete i Vrekica pitati sta je bilo u Moskvi sa natpisom Nenadu Vrekicu zabranjen ulaz. I koliko je puta na jednom takmicenju pao...I kada je imao plavi pojas a kada je polozio za crni vec sad ne znam koji dan, a zna se koliko vremena mora da prodje izmedju pojaseva...Pitajte ga neka VAm poklaze papir gde pise da je bio direktor YU ITF Federacije...A Marinku sam se locno smejao kada je bezao po borilistu u Topoli, al smo svi umirali...Imao sem i negde snimke sa seminara gde Marinko ne zna bre ni udarac sakom da napraviii!!!! Joj komedije sa tim likovima. To vama pocetnicima mogu prodavati gluposti!!!
Evo Vama ljudi broj telefona 064 2453379, Covek se zove Nino Mraovic, u Somboru, nekada je bio u reprezentaciji. Ma bre svuda se svi sprdali sa Vrekicem i Marinkom...****** pa to su samozvani likovi...No, nije ni cudo, kakva zemlja, takvi i likovi nastupaju u njoj!!
Ili trazite Zeljka Ivanovica u N.Sadu, on radi i WTF i ITF, klub se zove sportski centar novi sad, ima ga na netu.
Pozdravite Vrekicevu ekipu he he he...e da sam barem tamo da opet odradim sa njima sprdacinu od borbenog treninga!!! Pitajte Nenada kako se predstavljao kao svetski prvak, gde i kada pa proverite na netu .
sasaitftkd:Pitajte Marinka kako je prosao u Italiji na takmicenju, u kojoj sekundi su ga spicili. Mozete i Vrekica pitati sta je bilo u Moskvi sa natpisom Nenadu Vrekicu zabranjen ulaz. I koliko je puta na jednom takmicenju pao...I kada je imao plavi pojas a kada je polozio za crni vec sad ne znam koji dan, a zna se koliko vremena mora da prodje izmedju pojaseva...Pitajte ga neka VAm poklaze papir gde pise da je bio direktor YU ITF Federacije...A Marinku sam se locno smejao kada je bezao po borilistu u Topoli, al smo svi umirali...Imao sem i negde snimke sa seminara gde Marinko ne zna bre ni udarac sakom da napraviii!!!! Joj komedije sa tim likovima. To vama pocetnicima mogu prodavati gluposti!!!
Evo Vama ljudi broj telefona 064 2453379, Covek se zove Nino Mraovic, u Somboru, nekada je bio u reprezentaciji. Ma bre svuda se svi sprdali sa Vrekicem i Marinkom...****** pa to su samozvani likovi...No, nije ni cudo, kakva zemlja, takvi i likovi nastupaju u njoj!!
Ili trazite Zeljka Ivanovica u N.Sadu, on radi i WTF i ITF, klub se zove sportski centar novi sad, ima ga na netu.
Pozdravite Vrekicevu ekipu he he he...e da sam barem tamo da opet odradim sa njima sprdacinu od borbenog treninga!!! Pitajte Nenada kako se predstavljao kao svetski prvak, gde i kada pa proverite na netu .
ssuza:Pozz za sve tkd
jos uvek neki misle da sam narcis, boze sta da radim kad sam takavg, ali jedno je jasno i vi i ja najvise volimo MENE ha ha hadarkdream:e tako sad smao jos da nadjem nacin kako da izadjem odavde ... hahahah
ja i samo ja:jos uvek neki misle da sam narcis, boze sta da radim kad sam takavg, ali jedno je jasno i vi i ja najvise volimo MENE ha ha ha![]()
ja i samo ja:jos uvek neki misle da sam narcis, boze sta da radim kad sam takavg, ali jedno je jasno i vi i ja najvise volimo MENE ha ha ha![]()
leprosy:Nesto nam se sasatkd ne javlja? Pobili smo ga argumentima pa je zbrisao? I to mi je neki taekwon do-ista! Bezi od borbe cccc Nenad i Marinko su uzeli na sebe da sire ovu vestinu po Vojvodini. Zasto se ti sasa nisi prihvatio takvog posla? Marinko i Nenade samo napred! KULA JE UZ VAS!