ITF Taekwon-do

ovo mora da je neki veliki majstor i veliki čovek kada se i ne predstavi a podeli epitete drugim ljudima koji su se posvetili nečemu za što neki ljudi nikada nisu imali hrabrosti a možda ni želje da to urade. G-din (ako se tako može nazvati neko kome je na seminaru u B. Gradištu poklonjen crni pojas) koji priča o nekim stvarima koje je samo mogao čuti a nikako videti jer nije bio ni na jednom od tih mesta koje pominje, koji omalovažava nečiji rad i trud, molio bih ga da ako ima .....hrabrosti da se pojavi pred tim nekima koji nemaju pojma i koji su smešni i dad im održi lekciju iz taekwondoa, oni bi mu bili veoma zahvalni i poštovali bi ga.
Sam odlazak na svetsko prvenstvo je uspeh a nikada nije sramota izgubiti od boljega, pa bilo to na seoskom ili nekom drugom, mnogo višem nivou.
Saša Marinkoviću, moj nivo i moja kultura mi ne dozvoljavaju da se ovim putem izrazim onako kako bih želeo, ne želim da moja deca koju ja učim budu svedoci mog odnosa prema takvim, nažalost, moram reći, ljudima, te ću to ostaviti za neku drugu priliku, kada se srtetnemo oči u oči i kada budemo mogli jedan drugome pokazati koliko i šta znamo.
Nemoj se kriti iza imena Nine i Željka, oni su ljudi koji časno nose svoje stepene, jedan u ITF-u a drugi u WTF-u i nisu ništa dobili na poklon, već sve mogu da pokažu i dokažu pred ljudima, a voleo bih tebe da vidim, o, ti DOPISNA ŠKOLO TAEKWONDOA (neka mi oproste svi koji znaju da ovo nije moj stil komunikacije, ali kada neko blati ono što volim i čemu sam posvetio svoj život morao sam reagovati)

sasaitftkd:
Pitajte Marinka kako je prosao u Italiji na takmicenju, u kojoj sekundi su ga spicili. Mozete i Vrekica pitati sta je bilo u Moskvi sa natpisom Nenadu Vrekicu zabranjen ulaz. I koliko je puta na jednom takmicenju pao...I kada je imao plavi pojas a kada je polozio za crni vec sad ne znam koji dan, a zna se koliko vremena mora da prodje izmedju pojaseva...Pitajte ga neka VAm poklaze papir gde pise da je bio direktor YU ITF Federacije...A Marinku sam se locno smejao kada je bezao po borilistu u Topoli, al smo svi umirali...Imao sem i negde snimke sa seminara gde Marinko ne zna bre ni udarac sakom da napraviii!!!! Joj komedije sa tim likovima. To vama pocetnicima mogu prodavati gluposti!!!
Evo Vama ljudi broj telefona 064 2453379, Covek se zove Nino Mraovic, u Somboru, nekada je bio u reprezentaciji. Ma bre svuda se svi sprdali sa Vrekicem i Marinkom...****** pa to su samozvani likovi...No, nije ni cudo, kakva zemlja, takvi i likovi nastupaju u njoj!!
Ili trazite Zeljka Ivanovica u N.Sadu, on radi i WTF i ITF, klub se zove sportski centar novi sad, ima ga na netu.
Pozdravite Vrekicevu ekipu he he he...e da sam barem tamo da opet odradim sa njima sprdacinu od borbenog treninga!!! Pitajte Nenada kako se predstavljao kao svetski prvak, gde i kada pa proverite na netu .
3

sada sam malo pažljivije pročitao šta je pisao ovaj iz Toronta (Sombora) o Moskvi i zabrani ulaska za Vrekića, e ajd majke ti stani iza svojih reči i kaži kada je to bilo jer ja nikada nisam bio u Moskvi, a kada i gde si ti nama držao sparing treninge, Jedino što si držao je bila video kamera u Somboru kada sam ja vodio seminar.
Joše nešto, ovim putem pozivam sve koji su me ikada čuli ili su negde pročitali da sam se ja predstavljao kao svetski prvak neka mi se jave na ovom forumu i ja ću im omogućiti da me javno pljunu u lice a ti...a ti Marinkoviću, za ovakve reči moraćeš otići dalje od Toronta, a ako ih ne argumentuješ bojim se da ti ne budu gorke. Još jedno izvinjenje svima onima koji ovaj forum koriste da bi nešto naučili ili se upoznali, ali se bojim da je ovo jedini način da demantujem "to" jer ne mogu da ga nazovem čovekom pošto se ne predstavlja a blati imenom i prezimenom

Pozdrav svima po drugi put. Prvo da se obratim TKD_Mare koji kako vidim ima lepe i zapazene uspehe kako u nasoj zemlji tako i u inostranstvu. Napala sam te prvi put ali sam pogledala sajt i svaka cast. A sto se tice one sasatkd i ja i samo ja, e pa imam i par reci za obojicu. Citala sam uvrede koje je izneo sasatkd i evo sta sam uradila ukucala sam na pretrazivac Sasa Marinkovic i Nenad Vrekic. Zanimljivo je da sam o Sasi Marinkovicu nasla samo jedan jedini sajt gde se on spominje a to je klupski sajt i gde god da kliknes ne moze se dobiti nikakve informacije vise. Ni o klubovima, nikakve novosti, slike, nista o bilo kakvom takmicenju ili organizovanom seminaru sa strane nekog majstora.Elem, o Nenadu Vrekicu se moze naci mnogo vise kako na njegovom sajtu tako i na drugim sajtovima iz drugih zemalja. Vidim da su tu i seminari sa koreancem Kim Ung Cholom VIII Dan, sto se vidi iz jednog slovenackog sajta, a isto tako i takmicenja koja su odrzavana kod doticnog gospodina Vrekica gde je ucestvovao velik broj zemalja. Videla sam na jednom ceskom sajtu da se organizuje X kup u Backoj Topoli i iskreno cekacu da vidim slike, naravno ako ih postave, sa tog takmicenja i da pokusam da vidim pravu pricu o svemu.Vidim da je Vrekic priznat i u Balkanskoj, Evropskoj i Svetskoj TKD Federaciji, svaka cast. U svakom slucaju, ne verujem da je Vrekic dobio tek tako taj I DAN a inace ako je neko u ITF mora da zna, da ako prisustvuje tj. sad vec prisustvovao seminaru kod generala Choi Hong Hia ima pravo na skracenje vremenske razlike, sto znaci da taj covek je ulozio i trud i novac da bi bio na seminarima kod osnivaca taekwondoa a iskreno to nije mala stvar (sad se vec pitam da li je Marinkovic bio uopste na ijednom seminaru). Isao je nesto da nauci i prenese to znanje svojim ucenicima, jer kako vidim na ovom topiku ima ih dosta i zadovoljni su njime.Na jednom sajtu sam nasla da je polagao ispred koreanaca za sve DAN-ove a ta osoba je kako vidim treca osoba u svetu ITF taekwondoa. Zato, mislim, da je ovde neko pokusao da blati necije ime ali iskreno nisi uspeo barem kod mene, a kao sto je i sam Vrekic rekao dokumentuj sve to sto si rekao pa da ti poverujem i ja, jer ja sam ovde videla stekla sasvim drugacije misljenje. Mislim, da tebe Marinkovicu boli sto nemas takvog uspeha kao Vrekic i zao mi te je sto si spao na to da izazivas ovakvu vrstu provokacija koje nema pozadinu sem ljubomore.Pozdrav.
P.S. Zanimljivo je kako je Vrekic otrkio o kome se ovde govori, mislim na predstavljanje Marinkovica da je iz Toronta, a sasvim se lepo vidi da je iz Sombora, hahahahaha, pogledajte i uverite se i sami. :lol:

Cudo informacija na Internetu! O Marinkovicu maltene nista, a o Vrekicu 2 strane na Google-u. Slike, seminari, novinski clanci... Mislim da to sve govori. Koliko ja znam za crne pojaseve i one vise se polaze ispred predstavnika ITF-a! Mislim da u Vrekiceve mogucnosti i pojaseve netreba sumnjati, jer ako mislite da on laze, onda laze i Koreanac! A mislim da je predstavink ITF-a itekako kopetentan da odredi da li je Vrekic zasluzio taj V Dan ili ne. Mislim, ne prodaju oni pojaseve i dane na buvljaku!

sasaitftkd:
Pitajte Marinka kako je prosao u Italiji na takmicenju, u kojoj sekundi su ga spicili. Mozete i Vrekica pitati sta je bilo u Moskvi sa natpisom Nenadu Vrekicu zabranjen ulaz. I koliko je puta na jednom takmicenju pao...I kada je imao plavi pojas a kada je polozio za crni vec sad ne znam koji dan, a zna se koliko vremena mora da prodje izmedju pojaseva...Pitajte ga neka VAm poklaze papir gde pise da je bio direktor YU ITF Federacije...A Marinku sam se locno smejao kada je bezao po borilistu u Topoli, al smo svi umirali...Imao sem i negde snimke sa seminara gde Marinko ne zna bre ni udarac sakom da napraviii!!!! Joj komedije sa tim likovima. To vama pocetnicima mogu prodavati gluposti!!!
Evo Vama ljudi broj telefona 064 2453379, Covek se zove Nino Mraovic, u Somboru, nekada je bio u reprezentaciji. Ma bre svuda se svi sprdali sa Vrekicem i Marinkom...****** pa to su samozvani likovi...No, nije ni cudo, kakva zemlja, takvi i likovi nastupaju u njoj!!
Ili trazite Zeljka Ivanovica u N.Sadu, on radi i WTF i ITF, klub se zove sportski centar novi sad, ima ga na netu.
Pozdravite Vrekicevu ekipu he he he...e da sam barem tamo da opet odradim sa njima sprdacinu od borbenog treninga!!! Pitajte Nenada kako se predstavljao kao svetski prvak, gde i kada pa proverite na netu .

Da naravno ja se ne stidim svojih pobeda pa ni izgubljenih borbi a pogotovo ako sam izgubio od cetvorostukog prvaka Evrope, da pobedio me u Italiji na svetskom prvenstvu i momak je prva liga nema sta da se kaze za njega udara ko pravi,ako mislish da je moj poraz na nekom takmichenju tajna za moje ucenike varash se ja sam im pricao i o pobedama i o porazima Ali ove optuzbe za topolu neznam kog si gledao, sa mnom se niko nije sprdao a tebe nisam nikad video u doboku a kamoli u borbi, stvarno neznam na koliko si takmicenja ucestvovao kao takmicar tako a nisam video da si negde odveo svoje ucenike,neznam ni gde si polagao za pojaseve niti ko ti je bio instruktor, ja sam polozio kog majsotra KIM UNG CHOLA 8 dan, i to javno na seminaru pred 100 ljudi iz Slovenije, Hrvatske,BiH i Srbije.Tvoji bedni pokusaji da izlecish svoje komplekse preko ovakvih napada samo pisanjem nece uspeti jer ja iza sebe nemam fleka i sve mogu javno da iznesem svaku medalju ,pehar i sve sto treba pa ako treba i poraz sto da ne,to sto se ti sa nekim kacish,i uzimas mene u usta bez toga da znash ista o meni govori kakav si ti covek,ja o WTF- neznam mnogo a i nezanima me tako da nema potrebe da spominjes WTF,a to da li je neko chuo za nas ili ne, pa mi se ocigledno nekrecemo u istim krugovima,Ja necu nikog da omalovazavam jer nisam takav covek ni taekwondoista a ti da imash imalo obraza i znanja o principima ITF Taekwondoa znao bi o cemu sad pricam ali... to je karika koja nedostaje.Pozdrav svim pravim ITF Taekwondoistima

e, ljudi moji sta mi uradiste umesto da spavam i sanjam svoje mracne snove, terate me da se registrujem, da ceprkam po netu i po ko zna koji put pocnem da se nerviram kada neuki obucavaju znalce!!!!!!!!!!!!
Nemoj neko da mi dira vise trenere - jel vam jasno?! Od Mareta i onog drugog sto naravno uvek mora da bude u centru paznje (ja pa ja) - hihihih NEMA BOLJIH!!!
I ja sam njihov ucenik ... znam da jednom od njih dvojice sigurno biti jasno ko ovo pise ...
puno pohvale za sve one koji su raspolozeni da pretrazuju internet i brane majstore tkd-a.
Hajde ljudi pozdravljam vas sve, a ... dragi moji treneri ... vidimo se vec, na treningu, u gradu ... sve jedno
cao

Nesto nam se sasatkd ne javlja? Pobili smo ga argumentima pa je zbrisao? I to mi je neki taekwon do-ista! Bezi od borbe cccc Nenad i Marinko su uzeli na sebe da sire ovu vestinu po Vojvodini. Zasto se ti sasa nisi prihvatio takvog posla? Marinko i Nenade samo napred! KULA JE UZ VAS!

Sportski posdrav!
Na preskoke sam pregledao forum i drago mi je da sam uspio da vidim ovaj zar u momcima koji su pokrenuli svu pricu u vezi ITF Taekwondoa. Njima sve pohvale. Nazalost procitao sam i poslednju strnicu i jos ne mogu da vjerujem u sve ono sto sam vidio na njoj. Da stvar ne bi bila misteriozna i da vi sebi nebi postavljalji suvisna pitanja: moje ime je Dusan Kojic I Dan TKD ITF trener u Subotici. Bio sam na pomenutom seminaru u Somboru (tada sam imao crnu traku) i tada smo se svi slozili da je ovaj sport slabije zastupljen u Srbiji i da svi moram poraditi na tome. To je bio dogovor. oni (Nino i Vrekic) su me tada ubjedili da trebam i da otvorim klub u Subotici sto sam ja i uradio. Uskoro posle toga javile su se neke nesuglasice zbog kojih je prekinuta saradnja izmedju ovih klubova. Ja nissam krenuo u saradnju sa Vrekicem zbog predrasuda prema Sasi Marinkovicu nego samo zato sto mi je Topola bila nesto bliza, uz komunikaciju sa Sasom.

Posle ovih ispljuvavanja doticnog Sase Marinkovica po Vrekicu i Marinku Stojakovicu ne mislim da ce mo ikad saradjivati sto i nije neka steta. Najzalosnije je to sto ovakvim ponasanjem tjera ljude od ovog sporta i gazi u nacelu sve sto nam je bio cilj da napravimo u Srbiji. Pljuvajuci po ljudima koji su u ovaj sport ulozili citav zivot on pljuje i po onome cime se koliko toliko bavi. Istina je ta da je ovaj covjek ova “moralna” gromada iz Sombora u istom somboru samo drzao kameru i za mojih 11 godina bavljenja ovim sportom nisam ga vidio ni na jednom tamicenju. Sve sto ja znam cime se ovaj covjek bavi je da pravi sajtove, neuspjesno-na ovaj nacin (putem foruma) prezentuje sebe i organizuje propale seminare. Ako ima imalo obraza i casti nek se javi i nek meni kaze da nisam upravu.
Ne volim ni da citam ni da pisem duge postove na forumima zato vam se izvinjavam  ali ovo je moralo ovako da bude.

leprosy:
Nesto nam se sasatkd ne javlja? Pobili smo ga argumentima pa je zbrisao? I to mi je neki taekwon do-ista! Bezi od borbe cccc Nenad i Marinko su uzeli na sebe da sire ovu vestinu po Vojvodini. Zasto se ti sasa nisi prihvatio takvog posla? Marinko i Nenade samo napred! KULA JE UZ VAS!

Nije on taekwondoista on je TIKVAN DOISTA, hihihi!

Poem
"I am a martial artist." I see through different eyes.
I see a bigger picture when others see grey skies.
Though many can't conceive it, I stand...facing the wind.
My bravery, not from fighting, but from my strength within.
I am a martial artist. I'll walk the extra mile.
Not because I have to, but because it's worth my while.
I know that I am different, when I stand on a crowded street.
I know the fullness of winning, I've tasted the cup of defeat.
I am a martial artist. They say I walk with ease.
Though trained for bodily harm, my intentions are for peace.
The world may come and go, but a different path I'll choose.
A path I will not stray from, no matter, win or lose.
-Karen Eden

Mareee, ma nije on narcis ... hahah, ne veci od tebe - seti se samo kritike koje si dobio za tkd "bajsa"?!!!!!!! sram te bilo ... 56 tvojih slika, a koliko nasih, ... jos smo i lepsi od tebe! Nesa je bar skroman sto se toga tice :)
sta ja radim ovde ... kada moram da radiiiiiiiim

Ajde da zaboravimo onog neargumentovanog pljuvaca u prazno (TIKVAN DOISTU sto kaze femmche). Zao mi je samo sto sam na ovaj nacin dosao da vise podataka o svojim trenerima ali izgleda da neki ljudi pokusavaju da prebace svoj neuspeh na nekog drugog.
Htedoh jos da pitam TKD_Mare-ta kada namerava da izda onu knjigu koju obecava negde od Novembra. :-)
I da da ne zaboravim TKD_Mare i ja i samo ja ne dajte se podvrgavati ovakvim smejurijama i znajte da ce mo mi biti uz vas.
Pozdrav novim clanovima foruma

P.S. Vidimo se u cetvrtak na treningu u Kuli

Back