ITF Taekwon-do

ja i samo ja:
pogledao sam sajt od mammy i vidim da je to WTF. Jako mi je zao sto Vas igra slučaja ili bolja informisanost dovela do ITF kluba, ali bilo koji sport je dobar za psihofizički razvoj deteta, naravno ako je trener pravi, skolovan, a ne neko ko izigrava "facu"
Treba ulagati u decu i sklanjati ih sa ulica i iz mesta gde su podložni ajgorim porocima današnjice

:)
Jel' Vam zao sto nas igra slucaja NIJE dovela do ITF?
Ja sam razumjela da pise da je to kod nas WTF a da je steta sto jesmo u ITF
Jel' ja lose citam ili ste Vi zaboravili jednu rjeccu?

da, u brzini sam pogrešno otkucao. Žao mi je što niste u ITF-u, WTF je sportska disciplina koja je nastala kao odgovor Amerike i Južne Koreje na odnošenje ITF-a iz Koreje i internacionalizacija taekwondoa. Politika po ko zna koji put upliće svoje prste.

Ako Vas put ikada nanese na ovaj kraj ili na neki ITF klub pogledajte i sami procenite šta je bolje

Pitanje za instruktore.Sta mislite o uticaju muzike na treniranje? Mislim da li je dobro ili ne slusati muziku dok trenirate. Da li muzika moze da pomogne u ostvarivanju nekog cilja? Recimo ja kad cujem Pantera - Domination imam osecaj da bi mogao bilo koga da pobedim. Nekako mi digne adrenalin. Sta vi mislite o tome?

Eo ja cu. Ma naravno da je dobro, samo ako ti dozvole. Ali muzika zna i da bude frustrirajuca kao npr.na nedavnom takmicenju u Slavonskom Brodu, gde je domacin ocigledno bio "navucen" na Ruslanu i nije se skidao sa nje citav dan. Vristali smo od muke, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :D

aaa femmche nam se probudila ,de si ti dosad,sta ima novo ???
ma muzika moze da bude stimulans ali najbitnije je koliko si utreniran i spreman za sparing, a ako se ja budem pitao bicete spremni svi do takmichenja :lol:

Dok citam komentare uzivam u muzici. U pitanju su instrumentali koje prvi put slusam ("Babydream") i izuzetno mi prijaju. Ali to je individualno osecanje. Koliko bi Vas u tome uzivalo na isti nacin? Isprovocirala me prica iz Slavonskog Broda da se setim Novog Sada od pre tacno tri godine. Uzasno, deprimirajuce, jezivo, ogromna kolicina nekontrolisane buke u kojoj se tek s vremena na vreme nazirao trag harmonije i muzicke pismenosti. Zato prica o muzici nije naivna. I za trening i za takmicenje je potrebna koncentracija u kombinaciji sa unutrasnjom i spoljnom motivacijom. Ta, spoljna, moze biti i muzika. Ali, mora da "lezi". Treba i decu pitati kako to dozivljavaju.

Hteo sam da kazem da mi odredjene numere dizu andrenalin. Jednostavno skoncentirsaniji sam. Kad je adrenalin na nivou i jos uklopis treninge TKD_Mare-ta, paklena kombinacija!:)
Kao sto sam rekao Pantera - Domination, Pantera - Walk ili bilo koja brza melodija Satrianija. Na primer , Crushing day!juuuu kako to meni size adrenalin! Kad pocne da pegla po gitari...aaaaaa

Pitajte Marinka kako je prosao u Italiji na takmicenju, u kojoj sekundi su ga spicili. Mozete i Vrekica pitati sta je bilo u Moskvi sa natpisom Nenadu Vrekicu zabranjen ulaz. I koliko je puta na jednom takmicenju pao...I kada je imao plavi pojas a kada je polozio za crni vec sad ne znam koji dan, a zna se koliko vremena mora da prodje izmedju pojaseva...Pitajte ga neka VAm poklaze papir gde pise da je bio direktor YU ITF Federacije...A Marinku sam se locno smejao kada je bezao po borilistu u Topoli, al smo svi umirali...Imao sem i negde snimke sa seminara gde Marinko ne zna bre ni udarac sakom da napraviii!!!! Joj komedije sa tim likovima. To vama pocetnicima mogu prodavati gluposti!!!
Evo Vama ljudi broj telefona 064 2453379, Covek se zove Nino Mraovic, u Somboru, nekada je bio u reprezentaciji. Ma bre svuda se svi sprdali sa Vrekicem i Marinkom...****** pa to su samozvani likovi...No, nije ni cudo, kakva zemlja, takvi i likovi nastupaju u njoj!!
Ili trazite Zeljka Ivanovica u N.Sadu, on radi i WTF i ITF, klub se zove sportski centar novi sad, ima ga na netu.
Pozdravite Vrekicevu ekipu he he he...e da sam barem tamo da opet odradim sa njima sprdacinu od borbenog treninga!!! Pitajte Nenada kako se predstavljao kao svetski prvak, gde i kada pa proverite na netu .

Back